Oppdatering av situasjonen, 1. mars – Vaksiner for avfolking av mennesker og GOPs pro-vaksine holdning mot menneskeheten

Mandag 1. mars 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: dårlig helse , dårlig medisin , CPAC , folkemord , GOP , massemord , politiske partier , politikere , Trump , vaksiner
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL

Bilde: Situasjonsoppdatering, 1. mars - Vaksiner for avfolking av mennesker og GOPs holdning til vaksine mot menneskeheten

Natural News ) Det er på tide at vi uttalte det åpenbare: GOP er all-in med vaksineindustrien, til og med å vite at mRNA-vaksiner er eutanasi-skudd designet for å gjennomføre folkemord på global skala.

Med Trump som “suksess” med vaksiner under sin CPAC-tale i går, er det tydelig at GOP nå er folkemord, akkurat som Dems. Ingen politiske partier verdsetter menneskeliv lenger, og alle i sumpen har meldt seg på massedrap av milliarder mennesker.

Dems utfører massedrap via abort og kaller det “kvinners helse.” GOP utfører massedrap via vaksiner og kaller det “folkehelse.”

Det er den samme politikken, og alt er forankret i satanisme, ødeleggelse og ond hensikt.

I dagens podcast dekker jeg sannheten om vaksiner som globale avfolkningsvåpen, og spør hvorfor noen rasjonell person vil stemme på enhver kandidat som fortsetter å presse vaksiner.

Jeg har nådd et punkt der jeg ikke lenger vil støtte noen kandidater som promoterer vaksiner , punktum. Deres partitilhørighet spiller ingen rolle, og jeg spiller ikke spillet for å stemme “for det minste av to ulykker.” Spesielt når begge parter er onde.

Enhver kandidat – inkludert Trump – som fremmer dødelige vaksiner, vil aldri få min støtte. Disse farlige, “nødtillatelsesvaksinene” som allerede er blitt injisert i 50 millioner amerikanere, er ikke noe annet enn et farlig medisinsk eksperiment som vil få ødeleggende konsekvenser i årene fremover. De som fremmer disse farlige, stort sett uprøvde vaksinene, er massemordere, enkle og enkle.

Jeg vil ikke stemme på noen massemorder, og det burde du ikke heller.

Dagens podcast gir alle detaljer (med en bonus beatbox intro):

Brighteon.com/bf5664c1-5b12-489f-8a79-f96bf11107fa

https://www.brighteon.com/embed/bf5664c1-5b12-489f-8a79-f96bf11107fa

Se hver dags nye podcast på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreportForrige:Situasjonsoppdatering 26. februar – MAD WORLD-utgave4.280VISNINGER

MOTTA VÅRT GRATIS NYHETSBREV PER E-POST

Få uavhengige nyhetsvarsler om naturlige kurer, matlaboratorietester, cannabismedisin, vitenskap, robotikk, droner, personvern og mer.https://www.naturalnews.com/Include-ReaderRegistration-2019-Subscribe-Form-UnderArticle.html

Flere nyheter om dårlig helse

Oppdatering av situasjonen, 1. mars – Vaksiner for avfolking av mennesker og GOPs pro-vaksine holdning mot menneskehetenKvinner som nylig ble injisert med eksperimentelle covid-vaksiner, viser symptomer på BREAST CANCERDet hvite hus samarbeider med Big Tech for å undertrykke såkalt “feilinformasjon” om vaksineProject Veritas lanserer bilder av Facebook-sjef som viser bekymring for Wuhan coronavirus-jabsNY Gov. Cuomo godkjenner gjenåpning av stadioner med strenge helsetiltakHUMAN LAB RATS: UK for å infisere frivillige med coronavirus i verdens første menneskelige utfordringsforsøkPentagon rapporterer om en tredjedel av amerikanske tropper som avtar Wuhan coronavirus-vaksineEnorm COVID-19-database finansiert av Google samler individuelle infeksjonsdata, sporer reisehistorikk og 40 andre variablerI motsetning til medieoppslag forårsaker COVID-19 vaksiner en lammende ansikts tilstandBiden-administrasjon forårsaker forvirring over gjenåpning av skoler, flip-flops om de skal vaksinere lærere

Om forfatteren: Mike Adams (aka ” Health Ranger “) er en bestselgende forfatter (# 1 bestselgende vitenskapelig bok på Amazon.com kalt ” Food Forensics “), en miljøforsker, patenthaver for en cesium radioaktiv isotop eliminering oppfinnelsen, en mangfoldig prisvinner for fremragende journalistikk, en vitenskapelig nyhetsutgiver og innflytelsesrik kommentator om emner som spenner fra vitenskap og medisin til kultur og politikk. Følg hans videoer, podcaster, nettsteder og vitenskapsprosjekter på lenkene nedenfor.

Mike Adams fungerer som grunnleggerredaktør for NaturalNews.com og laboratorievitenskapsdirektør for et internasjonalt godkjent (ISO 17025) analytisk laboratorium kjent som CWC Labs . Der ble han tildelt et fortreffelighetsbevis for å oppnå ekstremt høy nøyaktighet i analysen av giftige elementer i ukjente vannprøver ved hjelp av ICP-MS-instrumentering. Adams er også svært dyktig i å kjøre væskekromatografi, ionekromatografi og massespektrometri analyseinstrumentasjon underveis. Han har også oppnådd mange gjennombrudd i laboratoriet innen programmering av automatiserte væskehåndteringsroboter for klargjøring av prøver og forberedelse av eksterne standarder.

Det amerikanske patentkontoret har tildelt Mike Adams patentnr. US 9526751 B2 for oppfinnelsen av ” Cesium Eliminator “, en livreddende oppfinnelse som fjerner opptil 95% av radioaktivt cesium fra menneskets fordøyelseskanal. Adams har lovet å donere full patentlisensierett til enhver stat eller nasjonal regjering som trenger å produsere produktet for å redde menneskeliv etter kjernefysiske ulykker, katastrofer, krigshandlinger eller terrorhandlinger. Han har også lagret 10.000 kg råstoff for å produsere Cesium Eliminator på et Texas-lager, og planlegger å donere det ferdige produktet for å redde liv i Texas når neste atomhendelse inntreffer. Ingen uavhengige forskere i verden har gjort mer forskning på fjerning av radioaktive elementer fra menneskets fordøyelseskanal.

Adams er en fargeperson hvis forfedre inkluderer afrikanere og amerikanske indianere. Han er av indiansk arv , som han betegner som inspirerende sin “Health Ranger” lidenskap for å beskytte liv og natur mot ødeleggelse forårsaket av kjemikalier, tungmetaller og andre former for forurensning.

Adams er forfatter av verdens første bok som publiserte resultater fra ICP-MS tungmetallanalyser for mat, kosttilskudd, kjæledyrmat, krydder og hurtigmat. Boken har tittelen Food Forensics og er utgitt av BenBella Books.

I sin laboratorieforskning har Adams gjort mange gjennombrudd for mattrygghet, som å avsløre risproteinprodukter importert fra Asia for å være forurenset med giftige tungmetaller som bly, kadmium og wolfram . Adams var den første matvitenskapelige forskeren som dokumenterte høye volframnivåer i supermat . Han oppdaget også over 11 ppm bly i importert mangostanpulver , og ledet en frivillig avtale over hele bransjen for å begrense tungmetaller i risproteinprodukter.

I tillegg til laboratoriearbeidet, er Adams også (ikke-betalt) administrerende direktør for det ideelle kommersielle velværesenteret (CWC), en organisasjon som omdirigerer 100% av donasjonskvitteringene sine for å gi programmer som lærer barn og kvinner hvordan de skal dyrke sin egen mat eller forbedre ernæringen enormt. Gjennom nonprofit CWC lanserte Adams også Nutrition Rescue , et program som donerer viktige vitaminer til mennesker i nød. Klikk her for å se noen av CWCs suksesshistorier.

Med bakgrunn i vitenskap og programvareteknologi er Adams den opprinnelige grunnleggeren av e-post nyhetsbrev teknologiselskapet kjent som Arial Software . Ved å bruke sin tekniske erfaring kombinert med sin kjærlighet til naturlig helse, utviklet og distribuerte Adams innholdsstyringssystemet som for tiden driver NaturalNews.com. Han konstruerte også statistiske algoritmer på høyt nivå som driver SCIENCE.naturalnews.com , en massiv forskningsressurs med over 10 millioner vitenskapelige studier.

Adams er kjent for sin utrolig populære forbrukeraktivismevideo som blåser lokket på falske blåbær som brukes i hele matforsyningen. Han har også avslørt “rare fibre” som er funnet i Chicken McNuggets , falske akademiske referanser fra såkalte helse “guruer”, farlige “detox” -produkter importert som batterisyre og solgt til oralt forbruk, falske acai bær-svindel , rå melkeanfall fra California , vaksineforskningssvindel avslørt av varslere fra industrien og mange andre emner.

Adams har også bidratt til å forsvare rettighetene til hageartnere og beskytte foreldrenes medisinske frihetsrettigheter . Adams er anerkjent for å ha gjort en bemerkelsesverdig global innvirkning på spørsmål som GMO, vaksiner, ernæringsterapier, menneskelig bevissthet.

I tillegg til aktivismen er Adams en dyktig musiker som har gitt ut over femten populære sanger som dekker en rekke aktivismeemner.

Klikk her for å lese en mer detaljert biografi om Mike Adams, Health Ranger , på HealthRanger.com.

Legg igjen en kommentar