KABALENS FALL – Ending The Evign of Evil.

fall av kabal

Th the Fall of Cabal er en må se dokumentar på nesten 3 timer laget av prisbelønte forfatter og forsker Janet Ossebaard. Fall of Cabal kunngjør fallet på 1%, ofte referert til som Cabal: en liten gruppe mennesker som styrer verden gjennom sin overdrevne rikdom og makt. De utarbeidet en ond hovedplan for å fullstendig dominere og underkaste menneskeheten … en plan der korrupsjon, hemmelige tjenester, hemmelige samfunn og høyforræderi hersker øverst.

Vær oppmerksom på: delene 1-9 er god faktabasert journalistikk. Den siste delen 10 er imidlertid Janets egen personlige tro, som er en blanding av fakta og fiksjon. Ikke la det holde deg fra de ni første delene, som er viktig informasjon for alle som ønsker å forstå verden, og gjøre det til et bedre sted. 

SE HØSTEN TIL CABAL:

https://www.bitchute.com/embed/KMBcAvYH1f3L/

DEL FALLET AV KABAL

Del ‘The Fall of Cabal’ i grupper på Facebook, Telegram, WhatsApp og så videre. Legg også ut denne siden som en kommentar på innlegg fra store sosiale medier. Kopier og lim inn denne url: www.stopworldcontrol.com/fall-cabal
For Twitter bruk denne url: bravefreeworld.com/fall-cabal

Legg igjen en kommentar