Dr. Judy Mikovits og Dr. Sherri Tenpenny: En ny COVID-vaksine kan drepe 50 millioner mennesker i USA.

25. mai 2020Skriv ut dette innlegget

Dr. Judy Mikovits og Dr. Sherri Tenpenny: En ny COVID-vaksine kan drepe 50 millioner mennesker i USA

Totalt antall visninger: 559955369  92  62Dele 86Dele 58  23  https://www.facebook.com/v2.0/plugins/like.php?action=&app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df632c64ab0fa78%26domain%3Dvaccineimpact.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fvaccineimpact.com%252Ff1f3f2536c1f6dc%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Fvaccineimpact.com%2F2020%2Fdr-judy-mikovits-and-dr-sherri-tenpenny-a-new-covid-vaccine-could-kill-50-million-people-in-the-u-s%2F&layout=box_count&locale=en_US&sdk=joey&send=false&show_faces=false&size=large&size=large

Dr. Sherri Tenpenny og Dr. Judy Mikovits har begge nylig vært gjester på LondonReal.tv .

Kommentarer av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Dr. Sherri Tenpenny og Dr. Judy Mikovits har begge nylig vært gjester på LondonReal.tv , og intervjuet av Brian Rose. LondonReal.tv måtte nylig utvikle sin egen videoplattform for å slå Facebook og Google YouTube-, ettersom Brian Rose ofte intervjuer leger og forskere bedriftsmediene og Big Tech desperat ønsker å sensurere.

Vi har ofte omtalt arbeidet til begge kvinnene her på Health Impact News .

Judy A. Mikovits, PhD, tok sin BA fra University of Virginia og PhD i biokjemi og molekylærbiologi fra George University. I løpet av drøye tjue år steg hun fra en laboratorietekniker på første nivå for å bli direktør for laboratoriet for antivirale legemekanismer ved National Cancer Institute før hun dro for å lede kreftbiologiprogrammet ved EpiGenX Pharmaceuticals i Santa Barbara, California.

Hun har publisert over 50 vitenskapelige artikler.

Dr. Mikovits snakket sannheten om bedragersk bruk av statlige forskningspenger, markedsføring av unøyaktige retrovirustester, Medicare-svindel, forurenset blodtilførsel og skaden som er forbundet med og deres administrasjonsplan.

Forskningen hennes viste hvordan retrovirus er knyttet til pesten av moderne sykdommer som banker det amerikanske helsevesenet.

Hun ble arrestert uten en tiltale og holdt i fengsel i 5 dager uten mulighet for kausjon som flyktning fra rettferdighet. Karrieren hennes ble ødelagt.

Historien hennes er dokumentert i boken  Pest: En forskers fryktløse søk etter sannheten om menneskelige retrovirus og kronisk utmattelsessyndrom, autisme og andre sykdommer .

Dr. Sherri Tenpenny er en osteopatisk lege, brett-sertifisert i tre spesialiteter. Hun er grunnlegger av  Tenpenny Integrative Medical Center,  en medisinsk klinikk i nærheten av Cleveland, Ohio. Hennes firma,  Courses4Mastery.com,  tilbyr online utdanning og opplæring om alle aspekter av vaksiner og vaksinasjon.

Dr. Tenpenny har investert nesten 20 år og mer enn 40.000 timer på å dokumentere og avsløre problemene knyttet til vaksiner. Som en internasjonalt kjent foredragsholder og forfatter har de mange artiklene hennes blitt oversatt til minst 15 språk.

Hun tilbyr online utdanning om temaet vaksiner, og hennes årlige Mastering VaccineInfo Boot Camp er trolig den mest omfattende opplæringen i sannheten om vaksiner som finnes overalt.

Dr. Mikovits var den første intervjuet, og i løpet av intervjuet spurte Brian Rose henne om -vaksinen som blir raskt sporet, med noen farmasøytiske selskaper som sier at de vil ha en innen høsten.

Dr. Mikovits diskuterer absurditeten ved å gi en COVID-19-vaksine til friske mennesker som allerede mest sannsynlig ville ha naturlig immunitet. Hun sier:

Så nå skal du injisere en agent i hver celle i kroppen. Jeg kan ikke engang forestille meg en oppskrift på noe annet enn det jeg vil vurdere massedrap på en skala der 50 millioner mennesker vil dø i Amerika av vaksinen.

Se hennes fulle uttalelse.

https://www.bitchute.com/embed/bkuCgLKRw9d1/

Dr. Mikovits er en del av en ny film som produseres kalt “Plandemic”, og en trailer med hennes vitnesbyrd har blitt viral de siste ukene til tross for anstrengelser for å sensurere den, med noen anslag som antar at den kan ha blitt sett av godt over 20 millioner mennesker allerede.

Hun uttaler at mannen som ledet smørekampanjen for å prøve å stille henne, var Dr. Anthony Fauci, for tiden på president Trumps Coronavirus Task Force.

Dr. Mikovits hevder at andre sjefer ved Institutt for helse og menneskelige tjenester (HHS) samarbeidet for å stille henne og undertrykke forskningen hennes.

Willis: Åpenbart har deres forsøk på å stille deg mislyktes. Og jeg må spørre, hvordan sitter du her med tillit til å utkalle disse store kreftene og ikke frykte for livet ditt?

Dr. Mikovits: For hvis vi ikke stopper dette nå, kan vi ikke bare glemme vår republikk og vår frihet, men vi kan glemme menneskeheten, fordi vi vil bli drept av denne agendaen.

Se traileren (fra Bitchute Channel ) av det som for tiden sannsynligvis er den mest forbudte videoen i verden akkurat nå:

https://www.bitchute.com/embed/P7BgIqs9y3GY/

Omtrent en uke etter at Brian Rose intervjuet Dr. Mikovits, gjorde han et show med Dr. Sherri Tenpenny.

Han nevnte Dr. Mikovits ‘spådom om at hvis vi gikk for fullt med denne nye COVID-vaksinen at 50 millioner mennesker ville dø, og spurte Dr. Tenpenny om hun var enig.

Ikke bare sa Dr. Tenpenny at hun var enig i Dr. Mikovits ‘spådom om i USA fra en COVID-vaksine, men hun uttalte at det også ville være mange som blir skadet av vaksinen som kanskje skulle ønske de var :

“Det er noen ting som er verre enn døden.”

Se hennes fulle svar:

https://www.bitchute.com/embed/ofZwxNyb9YBv/

Her er hennes fulle intervju med Brian Rose på LondonReal.tv .

Bestill her !

Etter å ha forlatt en lukrativ karriere som nefrolog (nyrelege), er Dr. Suzanne Humphries nå fri til å faktisk hjelpe med å kurere mennesker.

I denne selvbiografien forklarer hun hvorfor gode leger er begrenset i det nåværende korrupte medisinske systemet fra å praktisere ekte, etisk medisin.

En av de tilregnelige stemmene når det gjelder å undersøke vitenskapen bak moderne vaksiner, ingen ekstremistiske vaksineeksperter har noen gang våget å diskutere henne offentlig.

book-the-vaccine-court-by-wayne-rohde-large

Book – The Vaccine Court , av Wayne Rohde – 240 sider

“The Dark Truth of America's Vaccine Injury Compensation Program”

GRATIS frakt tilgjengelig!

BESTILL HER

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.