Advokater saksøker WHO for ‘villedende verden over COVID-19-utbrudd’

Rettsadvokat for forbrukerbeskyttelse, Reiner Fuellmich, sier at byråer bevisst villedet regjeringer over hele verden. ‘

Merkelapper: Koronavirus advokater gruppesøksmålMordechai Sones, 28. februar 2021 11:12

Main All News Technology & Health Advokater for å saksøke WHO for ‘villedende verden over COVID-19-utbrudd’

Advokater saksøker WHO for ‘villedende verden over COVID-19-utbrudd’
Rettsadvokat for forbrukerbeskyttelse, Reiner Fuellmich, sier at byråer bevisst villedet regjeringer over hele verden. ‘
Merkelapper: Koronavirus advokater gruppesøksmål
Mordechai Sones, 28. februar 2021 11:12
Dele

En gruppe advokater forbereder seg til å saksøke Verdens helseorganisasjon og noen av dens partnere for angivelig villedende verden over alvorlighetsgraden av COVID-19-utbruddet og tiltakene som er tatt for å kontrollere det, som de mener har skadet levebrødet og forårsaket enorm skade på økonomier.

Flyttet ble kunngjort av Dr. Reiner Fuellmich, et av fire medlemmer av den tyske Coronavirus Investigative Committee som har hørt internasjonale forskere og eksperter vitnesbyrd siden 10. juli 2020.

I en video utgitt til sin YouTube-kanal, anklager Fuellmich WHO-direktør Tedros Adhanom, Dr. Christan Drosten, leder for virologi ved Berlins Charité Hospital, og Dr. Lothar Wieler, leder av RKI, det tyske motstykket til US Center for Disease Control. , som han hevder bevisst villedet regjeringer over hele verden.

“Denne koronakrisen, ifølge alt vi kjenner i dag, må omdøpes til en koronaskandale, og de som er ansvarlige for den må straffeforfølges og saksøkes for sivile skader,” sa han. “På et politisk nivå må alt gjøres for å sikre at ingen igjen vil være i en posisjon med en slik makt som er i stand til å svindle menneskeheten, eller å prøve å manipulere oss med deres korrupte agendaer.”

Fuellmich planlegger å inngi en gruppesøksmål i USA.

“En: er det en koronapandemi, eller er det bare en PCR-testpandemi, spesifikt, betyr et positivt PCR-testresultat at den testede er smittet med COVID-19, eller betyr det absolutt ingenting, i forbindelse med COVID -19-infeksjon, ”sa han og var redd for å nevne påstått bedriftens grådighet i søksmålet.

”To, gjør de såkalte anti-korona-tiltakene, som for eksempel lockdowns, ansiktsmasker, sosial distansering og karantene, for å beskytte verdens befolkning mot corona, eller tjener de bare for å få folk til å få panikk, så de tror uten å spørre spørsmål om at livene deres er i fare, slik at farmasøytiske og teknologiselskaper til slutt kan generere enorme fortjenester ved salg av PCR-tester, antigen- og antistofftester og vaksiner, samt høsting av våre genetiske fingeravtrykk.

“Tre, er det sant at den tyske regjeringen, i større grad enn noen annen regjering, i stor grad hadde lobbyvirksomhet over de viktigste hovedpersonene i den såkalte koronapandemien?” spurte han. “Tyskland er kjent som et spesielt disiplinert land og skulle derfor bli et forbilde for resten av verden for sin strenge og derfor vellykkede overholdelse av koronatiltakene.”

Fuellmich håndterer bekymringer over sikkerhetsskader forårsaket av tiltak som hevdes å stoppe COVID-19, i tillegg til å søke svar om hvor farlig viruset virkelig er, og om en person hvis PCR-test har kommet tilbake positivt, faktisk er smittet av sykdommen.

“Basert på strafferettens regler, som hevder falske fakta angående PCR-tester eller forsettlig feil fremstilling, utført av herr Drosten og Wieler og WHO, kan dette bare tolkes som svindel,” forklarte han. “Basert på reglene i sivilrettslig lov, oversettes dette til forsettlig påføring av skade.”

Han hevdet at disse menneskene visste at ”PCR-testene ikke kan gi noen informasjon om infeksjoner, men hevdet om og om igjen til allmennheten, at de kan, med sine kolleger over hele verden, gjentar dette.

“De visste alle og aksepterte at basert på deres anbefalinger, ville verdens regjeringer bestemme seg for låsing, reglene for sosial distansering og obligatorisk bruk av masker, sistnevnte representerte en alvorlig helsefare som flere og mer uavhengige studier og eksperter uttalelser viser.

“I henhold til erstatningslover har alle de som er skadet av disse PCR-testinduserte låsingene rett til full kompensasjon for tapet,” la han til. Spesielt er det en plikt til å kompensere – det vil si en plikt til å betale erstatning – til selskaper og selvstendig næringsdrivende som følge av låsing og andre tiltak.

I mellomtiden har imidlertid antikoronatiltakene forårsaket og fortsatt forårsaker så ødeleggende skader på verdens befolkning helse og økonomi, at forbrytelsene begått av herrer Drosten, Wieler og WHO, må være lovlig kvalifisert som forbrytelser. mot menneskeheten, som definert i seksjon 7 i den internasjonale straffeloven, ”sa Fuellmich.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.