STORBRITANNIA: Mer Enn 200 000 Underskriftsbegjæringer Mot Vaksinepas – Parlamentet Må Diskutere.

KANSKJE MAN SKULLE TENKE PÅ DETTE HER I NORGE OGSÅ?

28. Februar 2021

av Steve Watson

En begjæring som motsetter seg innføring av vaksinepas i Storbritannia er undertegnet av mer enn 234 000 mennesker i skrivende stund, noe som betyr at det sannsynligvis vil bli diskutert av parlamentet.immunitetspass og testresultat for covid 19 på Storbritannias flagg.  sertifikat for personer som har hatt koronavirus eller laget vaksine.  vaksinasjonspass mot covid 19 som lar deg reise rundt i verden.

Galina Sharapova / Getty Images

Den underskriftskampanje på regjeringen og parlamentet nettside sier:

“Vi ønsker at regjeringen forplikter seg til ikke å utrulle noe e-vaksinasjons- / immunitetspass til den britiske offentligheten.

“Slike pass kan brukes til å begrense rettighetene til personer som har nektet en Covid-19-vaksine, noe som ville være uakseptabelt.”

Du kan signere begjæringen her .

Oppropet peker videre på at vaksineminister Nadhim Zahawi MP tidligere har benektet at det er noen planer om å innføre vaksinepas.

“Regjeringen må være helt tydelig for publikum om bruk av vaksinepas og deres intensjoner, som utvilsomt vil påvirke samfunnsmessig samhørighet og påvirke Storbritannias økonomiske gjenoppretting i år og inn i 2022,” heter det i petisjonen videre.

Regjeringen må svare på alle begjæringer som tiltrekker seg mer enn 10 000 underskrifter og må vurdere en debatt innen to uker om de som overgår 100 000

På grunn av “Coronavirus (COVID-19)” ble imidlertid begjæringsdebatten midlertidig suspendert. På torsdag stemte parlamentsmedlemmer for å starte dem på nytt, så det gjenstår å se hvor lang tid det vil ta å komme til akkurat denne begjæringen.

Etter flere måneder med å  nekte at  det er noen planer om å innføre såkalte vaksinepass, har den britiske regjeringen nå også innrømmet at den ikke bare vurderer å introdusere dem for reiser, men også  bare for å få tilgang til arrangementer og til og med butikker og puber.

Statsminister Boris Johnson er tilsynelatende motstandsdyktig mot å innføre ordningen, men blir jaget av talsmenn for å vedta den, og har  lovet en gjennomgang.

Liberties-gruppen Big Brother Watch leder anklagen mot ordningen:https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1365201683446337539&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F02%2Fpetition-against-vaccine-passports.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550pxhttps://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1364494445891174400&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F02%2Fpetition-against-vaccine-passports.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550pxCDC Tvunget Av Søksmål For Å Fjerne Påstand Om At ‘Vaksiner Ikke Forårsaker Autisme’ Fra NettstedetForrige InnleggKunstig Kjøttfirma Hevder At Du Kan Kjøpe Salami Laget Av Menneskelig Kjøtt Av Berømte Hollywood-Skuespillere (INSANE People Er For Tiden Ansvarlig For Alt)Neste Innlegg

Relaterte Artikler

kunstig kjøttfirma hevder at du kan kjøpe salami laget av menneskelig kjøtt av kjente Hollywood-skuespillere (vanvittige mennesker har for tiden ansvaret for alt)

NYHETER

Kunstig Kjøttfirma Hevder At Du Kan Kjøpe Salami Laget Av Menneskelig Kjøtt Av Berømte Hollywood-Skuespillere (INSANE People Er For Tiden Ansvarlig For Alt)

HAFHAF28. Februar 2021

cdc tvunget av søksmål til å fjerne påstanden om at "vaksiner ikke forårsaker autisme" fra nettstedet

BIG PHARMAHELSEVESENNYHETERVAKSINER

CDC Tvunget Av Søksmål For Å Fjerne Påstand Om At ‘Vaksiner Ikke Forårsaker Autisme’ Fra Nettstedet

HAFHAF28. Februar 2021

pfizer-konsernsjef 'hvert år må du få ditt årlige skudd for covid'

BIG PHARMAKORONAVIRUSHELSEVESENTYRANNIVAKSINER

Pfizer-Administrerende Direktør: ‘Hvert År Må Du Få Ditt Årlige Skudd For COVID’

HAFHAF28. Februar 2021

ledere fra EU har bestemt seg denne uken for at et digitalt vaksinasjonssertifikat må være klart for utrulling innen sommeren

KONTROLLIMMUNITETSPASSTYRANNIVAKSINER

Ledere Fra EU Har Denne Uken Bestemt At Et Digitalt Vaksinasjonssertifikat Må Være Klart For Utrulling I Sommer

HAFHAF28. Februar 202

Legg igjen en kommentar