Årlig svindel med influensa dødsfall uvitende eksponert og erstattet av COVID Deaths Scam

CDC-influensa-dødsfall

Faktisk tekst fra CDC-nettstedet ( som tidligere var her ) angående årlige influensadødsfall.

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

I løpet av de siste ti årene som Health Impact News har publisert sannheten om vaksiner og avslørt korrupsjon og løgner i legemiddelindustrien og deres markedsføringsgren, US Centers for Disease Control (CDC), angående den årlige influensastatistikken, har vi vanligvis kjøre historier rundt denne tiden av året og forklare folk at antallet mennesker som dør av influensa i følge CDC er falskt , og at CDC selv alltid har innrømmet at de ikke vet det nøyaktige antallet mennesker som dør av influensa hver år, men baserer i stedet dataene sine på “estimater”.

I årevis ble dette publisert veldig tydelig på CDCs nettsted for alle å se, i det minste for de som gidder å “faktasjekke” CDCs påstander om årlige influensadødsfall.

Mange andre gjennom årene har avslørt denne svindelen også.

Her er et utdrag fra en artikkel skrevet av Lawrence Solomon i Huffington Post i 2014 :

CDCs beslutning om å spille opp influensadødsfall dateres tilbake et tiår, da den innså at publikum ikke fulgte rådene sine om influensavaksine.

I løpet av influensasesongen 2003 “fortalte produsentene oss at de ikke mottok mange ordrer for vaksine,” sa Dr. Glen Nowak, assisterende direktør for kommunikasjon ved CDCs National Immunization Program, fortalte National Public Radio.

Influensa resulterer i “rundt 250 000 til 500 000 årlige dødsfall” over hele verden, forteller Wikipedia oss.

“Det typiske estimatet er 36 000 [dødsfall] i året i USA,” rapporterer NBC, med henvisning til Centers for Disease Control.

“Et sted mellom 4000 og 8000 kanadiere dør hvert år av influensa og tilhørende komplikasjoner, ifølge Public Health Agency of Canada,”   sier Globe and Mail og legger til at “Disse tallene er kontroversielle fordi de er estimater.”

“Kontroversiell” er en underdrivelse, og ikke bare i Canada, og ikke bare fordi tallene er estimater. Tallene skiller seg vilt fra de nøkterne tallene som er registrert på dødsattester – ifølge loven må hvert sertifikat vise en årsak – og rapportert av de offisielle byråene som samler inn og oppbevarer viktig statistikk.

I følge  National Vital Statistics System  i USA utgjorde for eksempel årlige influensadødsfall i 2010 bare 500 per år – færre enn dødsfall fra magesår (2977), brokk (1832) og graviditet og fødsel (825), og et langt gråte fra de store morderne som hjertesykdom (597.689) og kreft (574.743).

Historien er lik i Canada, hvor usannsynlige drapsmenn på samme måte dverger Statistikk Canadas telling av influensadødsfall.

Selv 500-tallet for USA kan være for høyt, ifølge analyser i autoritative tidsskrifter som  American Journal of Public Health  og British Medical Journal.

Bare rundt 15-20 prosent av mennesker som kommer ned med influensalignende symptomer har influensavirus – de andre 80-85 prosent har faktisk fått rhinovirus eller andre bakterier som ikke kan skelnes fra den virkelige influensa uten laboratorietester, som sjelden blir gjort .

I 2001, et år der 257 amerikanere døde av influensa, var det bare 18 som ble identifisert som sann influensa. De andre 239 ble ganske enkelt antatt å være flus og hadde mest sannsynlig få ekte flus blant dem.

“Amerikanske data om influensadødsfall er et rot,” heter det i en artikkel fra 2005 i British Medical Journal med tittelen “ Er amerikanske influensadødstall mer PR enn vitenskap? 

Denne artikkelen tar for seg 36.000 influensadødstall som ofte hevdes, og med å beskrive “influensa / lungebetennelse” som den syvende viktigste dødsårsaken i USA

Les hele artikkelen .

Som du kan se fra Salomons artikkel fra 2014 siterte han kilder helt tilbake til begynnelsen av 2000-tallet hvor denne svindelen ble avslørt. Det ble bare ikke publisert i de farmasikontrollerte bedriftsmediene, så de som matet propagandaen fra dette bedriftsmediet, stilte opp hvert år for å få influensaopptak, da Big Pharma innhentet enorme fortjenester fra å produsere over 300 millioner doser av influensavaksine hvert år .

Dr. David Brownstein er en annen lege som regelmessig avslørte denne svindelen, selv om regjeringen nå har gått inn og sensurert hans skrifter og skrubbet bloggen sin ren, men vi har bevart mange av hans artikler om dette emnet.

I oktober 2018 skrev han :

Sentrene for sykdomskontroll og forebygging anslår at influensasesongen 2017-2018 drepte 80.000 og innlagt 900.000 amerikanere. Selvfølgelig rapporterte de vanlige media dette som et faktum som vist i denne 27. september 2018-artikkelen i Washington Post.

The Powers-That-Be, inkludert CDC og de vanlige media, bruker disse estimatene for å fremme influensaskuddet for den kommende influensasesongen.

Husk at de 80 000 dødsfallene og 900 000 sykehusinnleggelsene er ANSLAG. Og jeg kan med autoritet uttale at de er veldig dårlige estimater.

Ser du, dødsfall fra influensa er alltid estimater, fordi hvis Powers-That-Be rapporterte det sanne antallet dødsfall fra faktiske influensainfeksjoner, ville tallene være mye lavere, og folk ville ikke være så tilbøyelige til å motta influensa.

Hvordan overvurderer CDC antall influensadødsfall? CDC oppnår dette ved å rapportere en kombinert lungebetennelse og influensadødsrate. Hver gang jeg prøver å analysere disse dataene, vet jeg at jeg må bruke minst en time på å lete etter det sanne antallet som døde av influensa fordi CDC prøver å skjule dataene.

Hvorfor gjør CDC dette? Svaret er enkelt: Jo flere mennesker som får influensavaksine, jo mer penger tjener CDC. Ser du, CDC har patenter på mange vaksiner, inkludert influensavaksine. (1)

Kanskje jeg kunne tåle at CDC kombinerer lungebetennelse med influensadød,  hvis  influensavaksinen forhindret begge deler. Imidlertid har influensavaksine aldri vist seg å ha noen innvirkning på antall dødsfall fra lungebetennelse.

Faktisk, for de aller fleste som mottar den, har influensavaksinen liten innvirkning på å forebygge influensa, men jeg går bort.

I 2001 rapporterte CDC at 62.034 døde av influensa og lungebetennelse. Det året vil jeg satse på at CDC kunngjorde at influensa drepte over 50000 amerikanere. Etter en smertefull time med å søke i CDCs-databasen, fant jeg de sanne 2001-tallene: 257 døde av influensa og 61777 døde av lungebetennelse. Husk at dødsfall fra influensa er tragisk, men disse tallene er utenfor en befolkning på over 300 millioner. I 2010 (siste årsdata er tilgjengelig) var det 55 227 dødsfall på grunn av lungebetennelse og influensa. Influensa drepte 4.605 mens lungebetennelse drepte resten. (2)

Så, la oss gå tilbake til fjorårets influensasesong. Influensasesongen varer omtrent seks måneder. 80 000 dødsfall vil føre til at man konkluderer med at 13 333 døde per måned (80 000/6 måneder) av influensa. Hvis vi videre deler dette tallet med 50 (antall stater), kan vi konkludere med at det var 267 mennesker som døde hver måned i hver stat fra influensa. Siden internett gir 24-timers nyhetssykluser, tror jeg vi alle ville ha hørt at omtrent 9 personer (267/30 dager per måned) i hver stat dør daglig av influensa. (3)

Jeg har fem utøvere på kontoret mitt. Vi har over 100 års erfaring med behandling av pasienter. Ingen av oss kan huske at en eneste pasient døde av influensa.

Faktisk kan jeg garantere deg at hvis ni mennesker dør i min tilstand  daglig  av influensa, vil partnerne mine og jeg høre om det. Det er faktisk alltid overskrifter på internett når en person dør av influensa.

Å studere tidligere CDC-data viser at hvert år noen hundre til noen tusen dør av influensa.

80.000 døde i fjor? Jeg sier, “falske nyheter!”

Se:

Døde virkelig 80 000 mennesker av influensa i fjor? Oppblåsing av estimater for influensadød for å selge influensaskudd

Denne årlige influensa-svindelen fortsatte gjennom 2019, som igjen Dr. Brownstein skrev :

Overskriften i utgaven av Wall Street Journal 5. januar 2019 lyder “Six Feet, 48 Hours, 10 Days: How to Avoid Fluu.”

Denne artikkelen ble, som nesten alle hovedstrømmediainfluensa-artikler, skrevet for å skremme leseren til å få influensavaksine. Som med de fleste vanlige medisinske artikler om influensa, er den fylt med falske nyheter.

La oss analysere artikkelen.

Forfatteren begynner med å skrive,

“Etter en treg start har influensasesongen tatt av. Mellom jul og nyttårsdag var det en markant økning i influensasykdommer over hele USA ”

Så langt, ingen falske nyheter å rapportere.

Imidlertid, som med de fleste hovedstrømmedieinfluensahistorier, feilholder forfatteren det sanne antallet amerikanere som dør av influensa.

“I et mildt år dreper influensa, en svært smittsom virusinfeksjon i luftveiene, så mange som 12 000 mennesker i USA, og i et dårlig år kan det være så mange som 56 000.”

Jeg har to ord å si her:

FAKE NYHETER!

Folkens, det er en åpenbar  Løgn.   I løpet av de siste 38 årene skjedde verken tolv eller femtitusen tusen dødsfall fra influensainfeksjoner. Faktisk er dødsfallet fra influensa ikke engang nær disse tallene.

Hvorfor skulle de vanlige media og Powers-That-Be kontinuerlig lyve om antall mennesker som dør av influensa?

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor – de ønsker å skremme publikum for å øke antallet mennesker vaksinert med influensavaksine.

Centers for Disease Control and Prevention fører årlig dødsstatistikk. Når du søker gjennom disse dataene, er det enkelt å finne den første tabellen (tabell B) som viser antall dødsfall fra de femten beste dødsårsakene ( https://www.cdc.gov/nchs/data/nvsr/nvsr67/ nvsr67_05.pdf  -side 6).

Faktisk, hvert år som CDC rapporterer de endelige dataene for dødsfall, kombinerer CDC influensa og lungebetennelse sammen som  en  av de 15 beste dødsårsakene. Ingen andre separate sykdommer kombineres, så hvorfor kombinere lungebetennelse og influensa som er to separate sykdommer?

Svaret er enkelt: CDC blåser kunstig opp antall dødsfall fra influensa for å skremme oss til å få influensa. Ser du, hvis en veldig liten prosentandel av amerikanere døde årlig av influensavaksine, hvorfor ville så mange ønsker å vaksinere seg mot influensa?

CDC har en direkte økonomisk interesse i å vaksinere hele befolkningen siden den har flere patenter på vaksiner, inkludert influensavaksine.

For å skremme publikum for å få influensavaksine, inkluderer CDCs skremmetaktikk årlige uttalelser om at influensa dreper 36 000 amerikanere per år.

Se:

Lege oppfordrer vanlige medier for å rapportere falske antall influensadødsfall for å selge flere influensavaksiner

The Great Flu Reset 2020-21: COVID Deaths Take Over to Selg New Roman COVID “Vaccines”

Så nå kommer vi til influensasesongen 2020-21, hvor vi blir fortalt at influensa har “forsvunnet.” Knapt noen får influensa. Ingen dør av influensa.

Og hvis du fremdeles bare får nyhetene dine fra de farmaseide bedriftsmediene, blir du fortalt at låsing, sosial distansering, håndvask og selvfølgelig masker, har jobbet for å eliminere alle de forferdelige influensasakene og dødsfallene.

For å tro på dette, må man selvfølgelig overse at disse tiltakene ikke gjorde noe for å redusere COVID-dødsfall, ettersom vi ifølge CDC-statistikken har sett flere COVID-dødsfall i januar og februar enn resten av månedene siden “pandemien” startet. kombinert.

“Logikken” med dette er så absurd at de til og med hyret en redaksjonist i New York Times for å forklare folk at de ikke burde prøve å finne ut av dette, fordi “Kritisk tenkning, slik vi blir lært å gjøre det, ikke er hjelper ikke i kampen mot feilinformasjon. ”

ZeroHedge News dekket dette problemet i dag :

Til tross for alle advarslene fra Dr. Anthony Fauci  om COVID-19 og influensa som slo seg sammen i 2020 og 2021 for å skape en slags superdødelig dobbeltvirvende viral pandemi, er det ikke lenger en hemmelighet på dette tidspunktet som bekymrer seg for en super ladet influensasesong rett og slett aldri skjedde. Vi har rapportert om fenomenet fallende influensasaker tidligere ,

Februar er vanligvis toppen av influensasesongen, når legekontorer og sykehus er fullpakket med pasienter. Men det er ikke tilfelle i år. I stedet  har influensa nesten forsvunnet fra USA,  med rapporter som kommer inn på langt lavere nivåer enn verden har sett på flere tiår. Noen områder, som San Diego, har sett så lave antall, helsemyndigheter har krevd  tilsyn med COVID-positive pasienter for å se om noen kan ha blitt feildiagnostisert.

I følge CDC var  den kumulative positive influensatesten fra slutten av september til uken 19. desember bare 0,2%, mot 8,7% fra året før.

Sykehus sier at den forventede hæren av influensasyke pasienter aldri ble noe av, og at nasjonalt  “dette er den laveste influensasesongen vi har hatt på rekord,”  ifølge et overvåkingssystem som er omtrent 25 år gammelt.

En kilde fra Maine Medical Center i Portland, statens største sykehus, sa  “Jeg har sett null dokumenterte influensasaker i vinter,”  sa Dr. Nate Mick, leder for beredskapsavdelingen.

Ditto i Oregon hovedstad, der polikliniske respiratoriske klinikker tilknyttet Salem Hospital ikke har sett noen bekreftede influensasaker.

Fenomenet er ikke unikt for USA.

I Storbritannia viser data som ble offentliggjort denne uken at antall aktive influensatilfeller i landet har falt til null. Kilde .)

Selvfølgelig for de av oss som har fulgt dette problemet i mer enn et tiår nå, vet vi at influensadødsfallet ikke har gått noe sted, fordi de aldri var der til å begynne med.

Det vi faktisk hadde, basert på kvartalsrapporter fra Justisdepartementet om bosetninger utbetalt fra National Vaccine Injury Compensation Program , er at mange mennesker blir skadet og drept av influensaskuddene.

Du kan se dette selv ved å lese kvartalsrapportene de siste årene her . Flere mennesker ble skadet og drept av det årlige influensaskuddet enn alle andre FDA-godkjente vaksiner til sammen .

CDC sluttet ganske enkelt å estimere og oppblåse influensadødsfallet, og konsentrerte seg om COVID-dødsfall i stedet for å støtte TRILLIONER som ble brukt til å spore eksperimentelle COVID-vaksiner som Big Pharma nå skynder seg å produsere og distribuere.

Så har denne “Great Reset” ganske enkelt erstattet en svindel mot en annen?

Jeg lar Dr. Scott Jensen, en lege og senator fra Minnesota, fortelle deg med sine egne ord:

Dette er fra Rumble-kanalen vår , og den er også på Bitchute-kanalen vår (fremdeles behandles på tidspunktet for publisering). Se også:

Minnesota Doctor og Senator snakker ut på Fox News angående Coronavirus “polstret” dødsstatistikk for økonomisk gevinst

Se også :

Leger over hele verden utsteder ubehag ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

28 år gammel ph.d.-fysioterapeut DEAD 2 dager etter injeksjon med COVID eksperimentell mRNA-vaksine

CDC rapporterer 1 095 dødsfall etter eksperimentelle COVID-vaksiner, mens den britiske regjeringen rapporterer 294 dødsfall

22 Eldre med demens døde på 1 uke etter eksperimentell mRNA COVID-injeksjon i Nederland

To nonner døde og 28 COVID-positive 2 dager etter eksperimentell COVID-mRNA-injeksjon

Tidligere sunn amerikansk tjenestemann har nå hjertesykdom etter Moderna COVID-skuddene

Varsler fra videofilmer av tvungne COVID-vaksiner i tyske sykehjem blir offentlige – advokat: “Vi har å gjøre med drap, kanskje til og med drap”

CDC: 929 Døde 15,923 Skadet Rapportert Etter eksperimentell mRNA COVID-injeksjoner

Andre Pfizer COVID skutt stoppet i Spania etter 46 dødsfall i ett sykehjem etter første skudd

Tidligere Detroit TV-anker Karen Hudson-Samuels dør plutselig en dag etter å ha blitt injisert med eksperimentell mRNA COVID Shot

Varsler: 8 av 31 beboere døde i tysk sykehjem etter at de ble tvangsinjisert med Pfizer Eksperimentell mRNA COVID skudd mot deres vilje

28 år gammel Wisconsin helsearbeider har aneurisme – hjernedød fem dager etter andre eksperimentelle Pfizer mRNA COVID-injeksjon

CDC INNHOLDSINFORMASJON! 1.170 DØDE Etter COVID-injeksjoner: Nesten dobbelt så mange dødsfall som funnet i VAERS

En annen medisinsk profesjonell i løpet av livet DEAD Uker etter mottak av mRNA eksperimentell injeksjon mens Memphis sørger for tap av 36 år gammel lege

Wisconsin Resident Doctor har spontanabort 3 dager etter å ha blitt injisert med eksperimentelt COVID mRNA-skudd

39 år gammel lege og sønn av tidligere overrettsdommer i Trinidad funnet død etter COVID-injeksjon i Irland

TRAGEDIE! 9 Døde på spansk sykehjem kort tid etter første Pfizer-skudd, men andre doser gitt uansett – Religiøs tro på vaksiner som forårsaker store eldre dødsfall?

Nok en jødisk holocaust? Local Talk Radio rapporterer “Many Dying” i Israel etter Pfizer eksperimentelle mRNA-injeksjoner

45 år gammel italiensk lege “I beste livsstil og i perfekt helse” faller død etter Pfizer mRNA COVID-skudd: 39 år gammel sykepleier, 42 år kirurgisk tekniker også død

58 år gammel mor og bestemor til seks i Virginia dør innen timer etter mottak av eksperimentell Pfizer mRNA-injeksjon

Israelsk tenåring innlagt på ICU for “betennelse i hjertet” dager etter mottak av andre Pfizer-vaksine

24 beboere døde på 3 uker som en tredjedel av britiske sykehjemsbeboere dør etter eksperimentell mRNA COVID-injeksjoner

CNA-sykehjems varsler: Eldre dør som fluer etter COVID-injeksjoner! SNAKK UT!!!

Fikk Larry King et eksperimentelt COVID-skudd rett før han døde?

53 Døde i Gibraltar på 10 dager etter at Pfizer mRNA COVID-injeksjoner startet

Baseballlegende Hank Aaron Dead etter mottak av den eksperimentelle Moderna mRNA COVID-injeksjonen

10 døde med 51 alvorlige bivirkninger blant Tysklands eldre etter eksperimentelle Pfizer COVID-injeksjoner

55 amerikanere har dødd etter mRNA COVID-injeksjoner når dødsveien til Norge stiger til 29

23 eldre har dødd i Norge etter å ha mottatt Pfizer eksperimentell COVID mRNA-injeksjon

Louisiana-kvinnen styrer seg ukontrollert etter å ha blitt injisert med eksperimentelt Pfizer COVID-skudd – “Jeg orker ikke å se moren min på denne måten, det får meg til å gråte og vite at jeg ikke kan gjøre noe for å hjelpe henne.”

24 døde og 137 smittet på NY sykehjem etter eksperimentelle COVID-injeksjoner

“Veldig sunn 56 år gammel” Miami fødselslege dør etter å ha blitt injisert med den eksperimentelle Pfizer COVID-vaksinen

41 år gammel pediatrisk assistent dør plutselig etter injeksjon med eksperimentell Pfizer COVID-vaksine

Er sykepleieren i Tennessee som gikk over på live-kamera etter at COVID-vaksinen fortsatt var i live?

32 år gammel meksikansk lege lider av anfall og er lammet etter å ha mottatt Pfizer eksperimentell vaksine

27 år gammel kanadisk helsearbeider besvimer og lider av flere anfall etter Pfizer eksperimentell COVID-vaksine

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Vi er nå på  Minds.com , MeWe , Parler og Gab . Videokanaler på Bitchute og Rumble .

Hvis nettstedet vårt blir beslaglagt og stengt, kan du finne oss på Minds.com , MeWe , Parler og Gab , samt  Bitchute and Rumble  for ytterligere instruksjoner om hvor du kan finne oss.

Hvis du bruker TOR Onion leseren , her er linkene og tilsvarende nettadresser for å bruke i TOR leseren for å finne oss på the Dark Web: Helse Impact News , Vaccine Impact , Medisinsk kidnappe , Created4Health , CoconutOil.com .

Unmasking Who is Behind the Plandemic and Rioting to Usher in the New World Order

Sataniske røtter til moderne medisin – dyrets merke?

Er Guds dom i ferd med å falle over Amerika? Hva er “dyrets merke”?

februar 2021

Legg igjen en kommentar