Geoengineering Watch Global Alert News, 27. februar 2021, # 290

https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.geoengineeringwatch.org%2Fgeoengineering-watch-global-alert-news-february-27-2021-290%2F&layout=standard&show_faces=false&width=450&action=like&colorscheme=light

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Hvordan liker du snøen din? Naturlig? Eller menneskeskapt?

Uregelmessige og ekstreme værsvingninger gir en eksponentiell økning i klimateknisk bevissthet. Texanere prøver å reparere infrastruktur etter den konstruerte flash-fryse hendelsen som forårsaket titalls milliarder skader. Lone Star State har allerede kommet seg tilbake til over 80 grader i mange regioner. Hele arrangementet i Texas blir endelig anerkjent av mange som en  konsekvens av klimatekniske operasjoner . Den mest fryktelige nyheten av alle utspiller seg i Arktis, og ingen vanlige mediekilder sier et ord om det. Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Bildene nedenfor ble nylig tatt i Panhandle-regionen i Texas. Fotokreditt: Kristin. Bildene avslører klart resultatene og konsekvensene av kjemiske isnukleeringsoperasjoner. Patenterte prosesser for kjemisk isnukleering for værmodifisering er en hovedkomponent i klimateknikkprogrammene.

Klikk på bildene for å forstørre:

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

For de som ennå ikke har sett innlegget vårt på “The Dimming” , er det en banebrytende dokumentar som for øyeblikket er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er en 4+ minutters trailer på den kommende filmen.

6 svar på Geoengineering Watch Global Alert News, 27. februar 2021, # 290

 1.  Randy sier:27. februar 2021 klokken 20:24Helt fantastisk å se folk som vet hva de snakker om og bringe det sammen i en organisert film for å dele rundt. FaceTime mye tid ute i dag. Jeg vil virkelig bli overrasket over hvor mange mennesker som faktisk ikke ser opp, setter pris på og nyter og tar vare på denne vakre blå himmelen som omgir planeten vår. Jeg bor i Chico California, og det er vanligvis ikke en perfekt nyanse av Arizona skapt skyer som dekker bare byen.   Svare
 2.  Lori M. Bridgeford sier:27. februar 2021 klokken 20:14Utmerket data dansker i å avsløre bekymringene for CDC og VAERS rapportering. De hadde et krasjet system for noen uker siden, og oppfordrer alle til å se på de FAKTISKE skrevne DØD-rapportene for både Pfizer og Moderna. Den oppdateres hver fre. Et mareritt å lese hvor tydelig den raske døden, eller innen få dager. Rapporter kommer fra fasiliteter, Dr. eller til og med FAMILIE kan sende inn en rapport (ja, under rapportert av fed. gov) Gå til https: //wonder.cdc.gov  ; Bare klikk “Jeg er enig” , så gå til øverst til venstre og klikk på fanen “Forespørselsskjema”  . Mye vil fylle å se. ps WO N. tok! Selv viser folk på hospice som får disse eksperimentelle vaksinene! Smertefullt å lese disse. Skriver ut kumulative siden CV19 vax – så vurder å skrive ut noen – jeg var forbløffet. Medisinske leverandører MÅ se forbindelsene vokser, ikke bare ved død. Begravelsesbyråer og likestillinger også. må se. Del denne re DEATHS da det bare vil øke når dose 2 blir gjort nå. MERK: Faktaarkene for hvert medikament co har ikke DØD oppført som bivirkning. Dette er ikke informert samtykke, da manglende viktige data som man kan DØ. Vi fanger opp lokale Redding, CA-masseklinikker som løper ut, eller sier “når det er tilgjengelig” uforsiktig. Noen “pasienter” har til og med kjørt i kjøring gjennom jab, når de antar å være i 15 minutter med “overvåking”. Å utsette andre på veien for at sjåføren har et REAKSJON. Eller verre. Op Warp Speed  ???? Svare
 3.  V. Susan Ferguson sier:27. februar 2021 klokka 18:36Rettssikkerhet kollapset i USA – Martin Armstrong | Greg Hunters USAWatchdog“… rettsstaten har helt kollapset i USA. Det er bare en vits på dette punktet. . . . Du sverger en ed for å opprettholde grunnloven. Det er ikke når du har lyst. . . . Dette er ikke bare en nektelse av behørig prosess, men borgerrettighetene til alle i landet. De sa effektivt at Pennsylvania endret reglene mot (stat) lovgivende midt i et valg, og vi kommer ikke til å høre saken. Så de sier effektivt at politikere når som helst kan endre reglene for et valg, og det trenger ikke å være konstitusjonelt. Å nekte å ta denne saken er en katastrofe fordi de ved neste valg kan velge å gjøre det samme når som helst. ”Armstrong sier at trenden han ser er antietablering. Armstrong forklarer: “Dette er en del av en trend som kommer inn i modellen vår til slutten av 2032. Denne trenden er en anti-etableringstrend. Vi er lei av politikere og korrupsjon. Høyesterett er et eksempel. Glem det. Grunnloven er skjønnsmessig nå? Det er det de egentlig sier. Det har ingen gyldighet lenger. … Denne trenden har pågått i ganske lang tid, og den vil bare bli verre. ”https://usawatchdog.com/rule-of-law-collapsed-in-usa-martin-armstrong/Svare
 4.  V. Susan Ferguson sier:27. februar 2021 klokken 18.35Selvmord er en ledende dødsårsak i USA
      • I følge Centers for Disease Control and Prevention (CDC) WISQARS Leading Causes of Death Reports, i 2018:
      ◦ Selvmord var den tiende største dødsårsaken generelt i USA, og hevdet livet til over 48.000 mennesker.
      Icide    Selvmord var den nest viktigste dødsårsaken blant personer mellom 10 og 34 år , og den fjerde viktigste dødsårsaken blant personer mellom 35 og 54 år.
      ◦ Det var mer enn to og en halv ganger så mange selvmord ( 48 344) i USA ettersom det var drap (18 830).
  Tabell 1 viser de ti viktigste dødsårsakene i USA, og antall dødsfall som tilskrives hver årsak. Data vises for alle aldre og utvalgte aldersgrupper der selvmord var en av de ti viktigste dødsårsakene i 2018. Dataene er basert på dødsattestinformasjon utarbeidet av CDC.https://www.nimh.nih.gov/health/statistics/suicide.shtmlSvare
 5.  V. Susan Ferguson sier:27. februar 2021 klokken 18.34Mennesker er kanskje ikke i stand til å reprodusere naturlig mye lenger, advarer forskerCount Down: How Our Modern World Is Truing Sperm Counts, Endring Male and Female Reproduktive Development, and Imperiling the Future of the Human Race
  Hverdags kjemikalier truer fremtiden for menneskelig fruktbarhet
  Mange menn i dag har bare halvparten av antallet sædceller bestefedrene deres hadde. Den sjokkerende oppdagelsen ble publisert i 2017 av Shanna Swan, PhD, en miljø- og reproduktiv epidemiolog ved Icahn School of Medicine ved Sinai-fjellet i New York.
  Etter å ha analysert 185 studier som involverte nesten 45 000 friske menn, fant Swan og hennes team at sædtalene blant menn i vestlige land i løpet av de siste fire tiårene hadde falt med mer enn 50%.… Shanna Swan: Vi snakker om hundrevis, om ikke tusenvis – fordi de fleste av dem ikke er testet – av kjemikalier som er i vårt daglige liv. De hormonforstyrrende stoffene jeg har studert mest er ftalater. Det er en stor klasse kjemikalier. Flere av dem gjør plast mykt og fleksibelt. Andre har evnen til å fremme absorpsjon og retensjon. De er satt i personlig pleieprodukter. For eksempel hjelper de håndkrem gjennom huden din, og de hjelper lukten til å komme inn i nesen din. De hjelper også plantevernmidlene med å komme til planten. De er lagt til mange, mange produkter.
  Den vanligste kilden til eksponering for ftalater er mat. Det er litt overraskende, men det er fordi ftalater er i alle myke rør og myke belegg som brukes til å behandle og pakke mat. Varme kombinert med mat er en dårlig kombinasjon i nærvær av ftalater. De har mange innvirkninger på mennesker, og den som jeg er mest opptatt av er deres evne til å senke testosteron.
  Så er det bisfenoler, som er forbindelser som virker på østrogen, i motsetning til ftalater, som virker på testosteron. De gjør plast vanskelig. De finnes i babyflasker, drikkevannsflasker og andre produkter. Den mest kjente er BPA, men det er erstatninger som BPS, BPF, og så videre.
  En annen klasse kjemikalier som er veldig bekymrende, er plantevernmidler som går helt tilbake til DDT og for tiden helt opp til Roundup. Disse er hormonelt aktive på mange, mange måter, avhengig av den spesielle formuleringen. De kommer inn i maten vår. De har også blitt funnet hos mennesker som håndterer disse produktene yrkesmessig. Pesticider er en viktig kilde til eksponering og en reell risiko for vårt endokrine system.
  Så har vi flammehemmere, som er en klasse kjemikalier som har fått mye oppmerksomhet gjennom årene. De har forandret seg, de har blitt “tilsynelatende” tryggere, men aldri veldig trygge. Dette er kjemikalier som finnes i alt fra barnas pyjamas til brannslokkingsskum til puter på sofaene våre. De er veldig vanskelig å bli kvitt i hjemmene våre.
  Så er det klassen kjemikalier kjent som PFAS. Dette er kjemikalier som for eksempel brukes i Teflon for å gjøre ting klebbestandige. De gjør også ting vannavstøtende, som våre regnfrakker. Dette er kjemikalier som har sterke hormonelle effekter, spesielt på skjoldbruskkjertelen og immunsystemet…. et stort problem. For eksempel har surrogatthastigheten økt. Frekvensen av assistert reproduksjon har økt. Mer og mer lener vi oss på de teknologiske løsningene for å få barn, og jeg tror ikke folk er helt fornøyde med å reprodusere på den måten. Men her er noen gode nyheter. Patricia Hunt, PhD, ved Washington State University har først og fremst vist at når hannmus blir utsatt for disse kjemikaliene tidlig i livet, og deretter deres avkom blir utsatt, og deretter deres avkom blir utsatt, kjemikaliene bygger seg opp over tid. Kjemikaliene er der ute, og de forsvinner ikke. Men hun har vist at hvis du tar en mann som har blitt utsatt og stopper eksponeringen, vil det ta tre til fire generasjoner, men de vil være tilbake til reproduktiv helse.Så det er virkelig oppmuntrende. Den nedslående delen av det er hvor lang tid det tar.hele artikkelen her:https://futurehuman.medium.com/humans-may-not-be-able-to-reproduce-naturally-much-longer-scientist-warns-bd3b9dbbf859 Svare
 6.  V. Susan Ferguson sier:27. februar 2021 klokka 18.30Verden lider av masse villfarende psykose    • Ifølge psykiater og medisinsk juridisk ekspert, Dr. Mark McDonald, er ikke den virkelige folkehelsekrisen COVID-19 i seg selv; snarere er det frykten for infeksjonen, som har “forvandlet seg og utviklet seg til en form for masse villfarende psykose”.
      • Mange kommer inn i en tilstand av hysteri når de ser en maskert person, selv om de ser helt sunne ut og tydeligvis ikke lider av noen slags luftveisspørsmål. Dette er en svært irrasjonell tilstand som ikke har noe grunnlag i virkeligheten.
      Villfarelse defineres som å tro på noe som ikke samsvarer med virkeligheten
      • Det er alvorlige bekymringer for de varige effektene denne utbredte galskapen vil ha på barn når de vokser opp. En av de verste traumene barn lider som et resultat av all denne fryktfrykt, er ideen om at de kan drepe foreldrene eller besteforeldrene bare ved å være rundt dem.
      • Å behandle barnas traumer i terapi kommer ikke til å være nok, slik foreldre og andre voksne de som skaper traumet med sin egen overdrevne fryktrespons. For å helbrede en generasjon av traumatiserte barn, må vi først ta for oss psykosen hos den voksne befolkningenhttps://tapnewswire.com/2021/02/the-world-is-suffering-from-mass-delusional-psychosis/

Legg igjen en kommentar