FDA utsteder autorisasjon for nødbruk for nok en eksperimentell COVID-19 vaksine

28.02 2021

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

FDA utstedte i dag en nødbrukstillatelse (EUA) for Janssen Biotechs adenovirus eksperimentelle .

Janssen Biotech, Inc., er et datterselskap av Johnson and Johnson multinasjonale selskap, som har utbetalt MILJARDER i kriminelle bosetninger, som pågår på grunn av opioidkrisen. Du kan lese deres kriminelle rapark her .

Johnson og Johnson eksperimentelle COVID-vaksine er ikke en mRNA-vaksine, den er en “adenovirus” -vaksine, men i likhet med er det for tiden ingen godkjente adenovirus- i markedet, selv om har brukt eksperimentelle adenovirus-vaksiner som ikke er godkjent av FDA .

Så ved å få FDA til å utstede en EUA, kan Johnson og Johnson nå teste sin eksperimentelle vaksine på publikum som en del av sine fase 3-studier.

Vaksinen produseres i Belgia, av det samme selskapet som tidligere produserte miltbrannvaksinen som ødela livet til så mange militærpersonell. Se:

35.000 soldater døde av den eksperimentelle miltbrannvaksinen – mer enn de som døde i kamp i Afghanistan og Irak kombinert

FDAs rådgivende komité for vaksine møttes i går, fredag ​​26. februar, og ga sin tilslutning til FDA om å utstede EUA.

Dr. Meryl Nass, MD, en ledende nasjonal ekspert på svikt i den militære miltbrannvaksinen, lyttet til møtet i går, og i dag publiserte hun det hun lærte fra vaksineutvalgsmøtet.

I går 26. februar møttes FDAs vaksineutvalgskomite (VRBPAC) for å gi sitt samtykke til den tredje Covid-vaksinekandidaten som søker om en nødbrukstillatelse (EUA). Og jeg tilbrakte en dag til å lytte inn.

Denne krever bare en dose. For nå.

Selskapet gjør en klinisk utprøving av to doser, og de kan anbefales i fremtiden.

Kommentarene til VRBPAC-komiteen var svak. Medlemmene hadde lite å gå på. Det er ingen adenovirusvaksine i sivil bruk i USA, akkurat som det ikke var noen mRNA-vaksiner.

Komiteens medlemmer vet rett og slett ikke hva de har å passe på. En innrømmet det og spurte om FDA ville hjelpe og foreslå hvilke typer problemer den nylig lisensierte Ebola-adenovirus-vaksinen  eller den  militære adenovirus-vaksinen  hadde møtt.

FDA svarte med steinete stillhet.

Dette “rådgivende” møtet var tydeligvis bare nødvendig for gummistempelet.

De fleste av sponsorens (Johnson og Johnson) programledere var fra Janssen-divisjonen, basert i Belgia. Mange av FDAs programledere var ikke engelsk. Kombinasjonen av en lydoverføring som fortsatte å falle ut, og manglende evne til å fange mange av ordene, gjorde det til en utfordring å forstå grepene. Var dette ment?

FDA har  nektet å inspisere produksjonsanleggene for Covid-vaksine før de blir “autorisert” i henhold til EUA. Jeg mistenker at FDA-administratorer ble bedt om å ikke senke varpshastigheten.

FDA må inspisere fabrikkene ved lov før Covid-vaksiner er fullstendig lisensiert, men det ser ut til at spillplanen er å få landet vaksinert før tilstrekkelig data blir tilgjengelig og lisensiering kan finne sted.

Mens Johnson og Johnsons Janssen-divisjon designet og testet denne nye adenovirusvektorerte piggproteinvaksinen, blir vaksinen faktisk produsert i en fabrikk som  nylig er tatt ut av møllkuler, med hundrevis av nye ansatte , som aldri før har produsert en vaksine for massebruk.

Det eies av Emergent BioSolutions, et selskap som er beryktet for å forgifte soldater med sin miltbrannvaksine, som har feilet flere miltbrannvaksineinspeksjoner. I Emergent BioSolutions ‘ styre er Kathryn Zoon , tidligere leder for FDAs senter for biologiske stoffer  , som regulerer vaksiner.

Denne fabrikkens vaksine er kanskje ikke nøyaktig den samme vaksinen som om lag 20 000 personer i den kliniske studien har fått. Vanligvis lages vaksiner for kliniske studier i et pilotanlegg under strenge forhold.

Fire millioner doser av vaksinen er klare til å gå ut av døren, med 100 millioner flere  lovet gjennom juni. Ingen av komiteens medlemmer mente å spørre FDA om produksjonsordningen.

Fungerer vaksinen? Vaksinen sies å være 66% effektiv mot moderat til alvorlig sykdom i forsøkene, og 100% beskyttende mot døden.

I de kliniske studiene var det nok med hodepine og hoste til å sette fagene i kategorien “moderat til alvorlig”. I likhet med de to mRNA-vaksinene så vaksinesponsorene tilsynelatende ikke anledning til å teste om deres vaksiner blokkerer infeksjon og smitte hos mennesker.

Dette er FDAs feil, som setter standarden for dataene som trengs for å få en EUA.

Er det trygt? Hva var placebo?

Etter en diskusjon korrigerte J og Js ledelse seg selv og sa at det bare var saltvann. De rapporterte bivirkningene var praktisk talt identiske mellom saltoppløsningen og vaksinen.

Bare elveblest, som ringer i ørene (som til slutt løste seg) og et lite antall blodpropper ble ansett som mulige vaksinebivirkninger.

Jeg har vanskelig for å tro at saltvann forårsaket alle de lokale (og systemiske) effektene. Bare en delmengde av forsøkspersonene i studiene ble evaluert for bivirkninger. Hvorfor var det?

Jeg kan ikke fortelle om denne vaksinen er trygg, og jeg tviler på at noen andre kan det heller. Jeg ønsker heller ikke å bli injisert med noe produsert av miltbrannvaksineprodusenten, kjent for å ha skadet tusenvis av soldater for tjue år siden, mens jeg  tjente 300% fortjenestemargin .

Amerikanere elsker eller hater Covid-vaksinene. Uttrykket vaksine ser ut til å gi dem en glans de sannsynligvis ikke fortjener.

Hvor mange amerikanere forstår at de alle er eksperimentelle, ikke-lisensierte produkter, kun tillatt for bruk i henhold til en “Emergency Use Authorization” -regel som krever en minimumsstandard  for bevis ? Den  loven  bare sier at for å få en godkjenning,

“De kjente og potensielle fordelene med  produktet , når det brukes til å diagnostisere, forebygge eller behandle en slik sykdom eller tilstand, oppveier den kjente og potensielle risikoen ved  produktet , under hensyntagen til den vesentlige trusselen fra agenten eller agentene identifisert i en erklæring under ledd (b) (1) (D), hvis aktuelt ” 

Så jo mer sponsoren vet om bivirkninger, jo mer problemer vil vaksinen ha for å få sin EUA. Følgelig er det bedre at bivirkningene er så ukjente som mulig.

Adenovirus er dobbeltstrengede DNA-. Så i stedet for mRNA, har DNA som koder for piggproteinet blitt satt inn i et adenovirus.

Viruset vil komme inn i humane celler og dets DNA vil komme inn i cellekjernen, som da vil produsere mRNA, og akkurat som med mRNA-vaksinene, vil våre egne celler lage piggproteiner. Hvor lenge?

Emner vaksinert med denne vaksinen utviklet økende immunitet over en lengre periode, noe som tyder på at piggprotein kan lages i lang tid.

Vi vet ikke hvor lenge eller hvor mye som er for mye. Men det er klare bekymringer for hvordan piggproteiner potensielt kan skade oss , og hvordan de kan føre  til autoimmune reaksjoner  på enten en Covid-infeksjon eller til senere doser av vaksine.

Er vi marsvin? De  EUA lovgivning angir at mottakerne må gis betydelig mer informasjon enn det som er tilveiebragt med andre vaksiner. Likevel lurer jeg på hvor mange mottakere som forstår at de er en del av et stort eksperiment, med potensial til å forårsake svært alvorlige ?

Les hele artikkelen .

Som med de eksperimentelle mRNA COVID-vaksinene, har FDA gitt retningslinjer for den eksperimentelle adenovirusvaksinen for både mottakerne og helsepersonellene .

Disse retningslinjene må gis til både de som administrerer vaksinene, og de som mottar dem, men etter min egen erfaring hittil med mRNA-eksperimentelle vaksiner i å diskutere dette med de som har mottatt dem eller ledsaget folk som har mottatt dem, er dette sjelden tilfelle. Publikum mener i stor grad at dette er FDA-godkjente vaksiner og helt trygge, og derfor gidder de ikke å lese FDAs retningslinjer og advarsler.

mottakerens retningslinjer for den eksperimentelle adenovirusvaksinen gis det advarsler for de med følgende forhold:

• har allergi,
• har feber,
• har en blødningsforstyrrelse eller har blodfortynner,
• er immunkompromittert eller bruker et legemiddel som påvirker immunforsvaret ditt,
• er gravid eller planlegger å bli gravid,
• ammer,
• har mottatt en ny COVID-19-vaksine

Annen informasjon fra FDA som skal leveres til de som ønsker å motta et av disse eksperimentelle produktene:

Janssen COVID-19 vaksine er en ikke godkjent vaksine som kan forhindre COVID-19. Det er ingen FDA-godkjent vaksine for å forhindre COVID-19 .

HVEM BØR IKKE FÅ JANSSEN COVID-19 VAKSINEN?

Du bør ikke få Janssen COVID-19 vaksine hvis du:

• hadde en alvorlig allergisk reaksjon på noen av ingrediensene i denne vaksinen.

HVA ER BESTANDDELENE I JANSSEN COVID-19-VAKSINEN?

Janssen COVID-19 vaksine inkluderer følgende ingredienser: rekombinant, replikasjonsinkompetent adenovirus type 26 som uttrykker SARS-CoV-2 piggprotein, sitronsyremonohydrat, trinatriumcitratdihydrat, etanol, 2-ydroxypropyl-β-cyklodextrin (HBCD), polysorbat-80, natriumklorid.

HAR JANSSEN COVID-19 VAKSINEN BRUKT FØR?

Janssen COVID-19 vaksine er en ikke godkjent vaksine . I en pågående klinisk studie har 21 895 personer på 18 år og eldre fått Janssen COVID-19 vaksine.

HVA ER RISIKOEN FOR JANSSEN COVID-19 VAKSINEN?

Bivirkninger som er rapportert med Janssen COVID-19 vaksine inkluderer:

• Reaksjoner på injeksjonsstedet: smerte, rødhet i huden og hevelse.
• Generelle bivirkninger: hodepine, veldig trøtt, muskelsmerter, kvalme og feber.

Det er en sjanse for at Janssen COVID-19 vaksine kan forårsake en alvorlig allergisk reaksjon. En alvorlig allergisk reaksjon vil vanligvis forekomme i løpet av få minutter til en time etter at du har fått en dose Janssen COVID-19-vaksine. Av denne grunn kan vaksinasjonsleverandøren din be deg om å bo på stedet der du mottok vaksinen din for overvåking etter vaksinasjon.

Tegn på en alvorlig allergisk reaksjon kan omfatte:

• Pustevansker,
• Hevelse i ansiktet og halsen,
• En rask hjerterytme,
• Et dårlig utslett over hele kroppen,
• Svimmelhet og svakhet.

Dette er kanskje ikke alle mulige bivirkninger av Janssen COVID-19 vaksine. Alvorlige og uventede effekter kan oppstå. Janssen COVID-19 vaksine blir fortsatt studert i kliniske studier.

HVA HVIS JEG BESLUTTER å IKKE FÅ JANSSEN COVID-19 VAKSINEN?

Det er ditt valg å motta Janssen COVID-19 vaksine eller ikke . Hvis du bestemmer deg for ikke å motta det, vil det ikke endre standard medisinsk behandling.

retningslinjene for helsepersonell er det tilleggsinformasjon, inkludert noen av resultatene av deres studier så langt.

KONTRAINDIKASJON

Ikke administrer Janssen COVID-19-vaksinen til personer med en kjent historie med alvorlig allergisk reaksjon (f.eks. Anafylaksi) til noen komponent i Janssen COVID-19-vaksinen (se fullstendig EUA-forskrivningsinformasjon).

ADVARSEL

Passende medisinsk behandling for å håndtere umiddelbare allergiske reaksjoner må være umiddelbart tilgjengelig i tilfelle en akutt anafylaktisk reaksjon oppstår etter administrering av Janssen COVID-19-vaksinen.

Monitor Janssen COVID-19 Vaksinemottakere for forekomst av øyeblikkelige bivirkninger i henhold til Retningslinjer for senter for sykdomskontroll og forebygging (https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/clinical-considerations/managing-anaphylaxis.html ).

Immunkompromitterte personer, inkludert personer som får immunsuppressiv behandling, kan ha redusert immunrespons mot Janssen COVID-19 vaksine.

Janssen COVID-19 vaksine beskytter kanskje ikke alle vaksinerte personer.

BIVIRKNINGER

Bivirkninger rapportert i en klinisk studie etter administrering av Janssen COVID-19 vaksine inkluderer smerter på injeksjonsstedet, hodepine, tretthet, myalgi, kvalme, feber, erytem på injeksjonsstedet og hevelse på injeksjonsstedet.

I kliniske studier er alvorlige allergiske reaksjoner, inkludert anafylaksi, rapportert etter administrering av Janssen COVID-19-vaksinen.

Ytterligere bivirkninger, hvorav noen kan være alvorlige, kan komme til syne ved mer utbredt bruk av Janssen COVID-19 vaksine.

Kort sagt, i likhet med og Moderna eksperimentelle mRNA COVID vaksiner, er effekten og sikkerheten til denne EUA eksperimentelle adenovirus vaksinen ukjent, ifølge FDA.

Men mer enn sannsynlig vil ikke media nevne dette i det hele tatt, men i stedet lyve for publikum og forsikre dem om at disse eksperimentelle skuddene er “trygge og effektive”, og deretter vil CDC fortsette å følge mønsteret med å publisere noen av de rapporterte skadene. og som vil følge disse injeksjonene, og konkluderer med at de eksperimentelle vaksinene ikke hadde noe med dem å gjøre.

Som igjen reiser spørsmålet, hvorfor vil noen få et av disse skuddene? Se:

Hvorfor ville noen velge å motta en eksperimentell COVID-injeksjon?

Se også :

Leger over hele verden utsteder ubehag ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

28 år gammel ph.d.-fysioterapeut DEAD 2 dager etter injeksjon med COVID eksperimentell mRNA-vaksine

CDC rapporterer 1 095 dødsfall etter eksperimentelle COVID-vaksiner, mens den britiske regjeringen rapporterer 294 dødsfall

22 Eldre med demens døde på 1 uke etter eksperimentell mRNA COVID-injeksjon i Nederland

To nonner døde og 28 COVID positive 2 dager etter eksperimentell COVID mRNA-injeksjon

Tidligere sunn amerikansk tjenestemann har nå hjertesykdom etter Moderna COVID-skuddene

Whistleblower-videofilmer av tvungne COVID-vaksiner i tyske sykehjem blir offentlig – advokat: “Vi har å gjøre med drap, kanskje til og med drap”

CDC: 929 Døde 15,923 Skadet Rapportert Etter eksperimentell mRNA COVID-injeksjoner

Andre Pfizer COVID skutt stoppet i Spania etter 46 dødsfall i ett sykehjem etter første skudd

Tidligere Detroit TV-anker Karen Hudson-Samuels dør plutselig en dag etter å ha blitt injisert med eksperimentell mRNA COVID Shot

Varsler: 8 av 31 beboere døde i tysk sykehjem etter at de ble tvangsinjisert med Pfizer Eksperimentell mRNA COVID-skudd mot deres vilje

28 år gammel Wisconsin helsearbeider har aneurisme – hjernedød fem dager etter andre eksperimentelle Pfizer mRNA COVID-injeksjon

CDC TOLDINFORMASJON! 1.170 DØDE Etter COVID-injeksjoner: Nesten dobbelt så mange dødsfall som funnet i VAERS

En annen medisinsk profesjonell i løpet av livet DEAD Uker etter mottak av mRNA eksperimentell injeksjon mens Memphis sørger for tap av 36 år gammel lege

Wisconsin Resident Doctor har abort 3 dager etter å ha blitt injisert med eksperimentelt COVID mRNA-skudd

39 år gammel lege og sønn av tidligere overrettsdommer i Trinidad funnet død etter COVID-injeksjon i Irland

TRAGEDIE! 9 Døde på spansk sykehjem kort tid etter første Pfizer-skudd, men andre doser gitt uansett – Religiøs tro på vaksiner som forårsaker store eldre dødsfall?

Nok en jødisk holocaust? Local Talk Radio rapporterer “Mange dør” i Israel etter Pfizer eksperimentelle mRNA-injeksjoner

45 år gammel italiensk lege “I beste livsstil og i perfekt helse” faller død etter Pfizer mRNA COVID-skudd: 39 år gammel sykepleier, 42 år kirurgisk tekniker også død

58 år gammel mor og bestemor til seks i Virginia dør innen timer etter mottak av eksperimentell Pfizer mRNA-injeksjon

Israelsk tenåring innlagt på ICU for “Inflammation of the Heart” dager etter mottak av andre Pfizer-vaksine

24 beboere døde på 3 uker som en tredjedel av britiske sykehjemsbeboere dør etter eksperimentell mRNA COVID-injeksjoner

CNA-sykehjems varsler: Eldre dør som fluer etter COVID-injeksjoner! SNAKK UT!!!

Fikk Larry King et eksperimentelt COVID-skudd rett før han døde?

53 Døde i Gibraltar på 10 dager etter at Pfizer mRNA COVID-injeksjoner startet

Baseballlegende Hank Aaron Dead etter mottak av den eksperimentelle Moderna mRNA COVID-injeksjonen

10 døde med 51 alvorlige bivirkninger blant Tysklands eldre etter eksperimentelle Pfizer COVID-injeksjoner

55 amerikanere har dødd etter mRNA COVID-injeksjoner når dødsveien til Norge stiger til 29

23 eldre har dødd i Norge etter å ha mottatt Pfizer eksperimentell COVID mRNA-injeksjon

Louisiana-kvinnen styrer seg ukontrollert etter å ha blitt injisert med eksperimentelt Pfizer COVID-skudd – “Jeg orker ikke å se moren min på denne måten, det får meg til å gråte og vite at jeg ikke kan gjøre noe for å hjelpe henne.”

24 døde og 137 smittet på NY sykehjem etter eksperimentelle COVID-injeksjoner

“Veldig sunn 56 år gammel” Miami fødselslege dør etter å ha blitt injisert med den eksperimentelle Pfizer COVID-vaksinen

41 år gammel pediatrisk assistent dør plutselig etter injeksjon med eksperimentell Pfizer COVID-vaksine

Er sykepleieren i Tennessee som gikk over på live-kamera etter at COVID-vaksinen fortsatt var i live?

32 år gammel meksikansk lege lider av anfall og er lammet etter å ha mottatt Pfizer eksperimentell vaksine

27 år gammel kanadisk helsearbeider besvimer og lider av flere anfall etter Pfizer eksperimentell COVID-vaksine

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Vi er nå på  Minds.com , MeWe , Parler og Gab . Videokanaler på Bitchute og Rumble .

Hvis nettstedet vårt blir beslaglagt og stengt, kan du finne oss på Minds.com , MeWe , Parler og Gab , samt  Bitchute og Rumble  for ytterligere instruksjoner om hvor du kan finne oss.

Hvis du bruker TOR Onion leseren , her er linkene og tilsvarende nettadresser for å bruke i TOR leseren for å finne oss på the Dark Web: Helse Impact News , Vaccine Impact , Medisinsk kidnappe , Created4Health , CoconutOil.com .

Unmasking Who is Behind the Plandemic and Rioting to Usher in the New World Order

Sataniske røtter til moderne medisin – dyrets merke?

Er Guds dom i ferd med å falle over Amerika? Hva er “dyrets merke”?

Publisert 27. februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.