Bill Gates Ønsker Å Frigjøre Genetisk Modifiserte Mygg For Å Injisere Deg Med Vaksiner

26. Februar 2021

OG DENNE FYSAKKEN HAR ERNA SPONSA MED FLERE MILLIONER?

Flying Syringes er et uttrykk som brukes til å referere til et foreslått prosjekt finansiert av Bill Gates for å lage genetisk modifiserte mygg som injiserer vaksiner i mennesker når de biter dem.

I 2008 tildelte Bill og Melinda Gates Foundation $ 100.000 til Hiroyuki Matsuoka fra Jichi Medical University i Japan for å forske på genetisk modifiserte mygg.

bill gates ønsker å frigjøre genetisk modifiserte mygg for å injisere vaksiner

Hiroyuki Matsuoka ved Jichi Medical University i Japan tror det kan være mulig å gjøre mygg som normalt overfører sykdom til “flygende sprøyter”, slik at når de biter mennesker, leverer de .

Professor Hiroyuki Matsuoka vil forsøke å designe en mygg som kan produsere og skille ut et malariavaksineprotein i vertsens hud. Håpet er at slike mygg også kan levere beskyttende vaksiner mot andre smittsomme sykdommer.

Hvis Matsuoka beviser at ideen hans har fortjeneste, vil han være berettiget til ytterligere 1 million dollar i finansiering. The Washington Post omtalt flyr sprøyter som en “fet idé”.

Faktisk sluppet  en gang faktisk en myggs mygg på intetanende publikum på en TED-konferanse i 2009.

“Det er ingen grunn til at bare fattige mennesker skal ha opplevelsen,” sa Bill Gates, før han la til at myggen ikke var smittsom.

Bill Gates finansierer også et prosjekt som tar sikte på å levere en usynlig kvantetatovering gjemt i koronavirusvaksinen for å lagre vaksinasjonshistorikken din.

Forskerne viste at deres nye fargestoff, som består av nanokrystaller som kalles kvanteprikker, kan forbli i minst fem år under huden, der det avgir nesten infrarødt lys som kan oppdages av en spesialutstyrt smarttelefon.

Imidlertid, ifølge en fagfellevurdert studie publisert i et respektert tidsskrift av verdens mest autoritative vaksineforskere, drepte Bill Gates DTP-vaksine 10 ganger flere afrikanske jenter enn selve sykdommen .

På den annen side lærte vi i fjor basert på en avlyttet rapport om menneskelig intelligens at Bill Gates angivelig tilbød $ 10 millioner bestikkelse for et program for tvangsvaksinering av Coronavirus til det nigerianske representanthuset.

Indianere bør være forsiktige med at den britiske ledelsen GAVI har klart å infiltrere Indias helsepolitiske beslutningsprosess og derved få en strategisk posisjon for å diktere Indias respons på koronavirus.

Mens Storbritannia er GAVIs største finansierer, følger implementeringen det som er kjent som ”Gates-tilnærmingen”. Kjent som vaksinekartellet eller farmakartellet av kritikere, har vaksinene blitt beskyldt for å forårsake minst 38 millioner for tidlige dødsfall over hele verden .

Selv den såkalte “Swadeshi” indiske -vaksinen COVAXIN-produsenten Bharat Biotech fikk støtte siden Bill Gates og den internasjonale farmalobbyen siden oppstarten .

Bill Gates ‘agenda i India og hans “besettelse med vaksiner” ble avslørt i fjor i et langt stykke av Robert F. Kennedy Jr., nevøen til den tidligere amerikanske presidenten John F. Kennedy.

Kilde: GreatGameIndia.com / Referanse: GrandChallenges.orgDoctor Proves Lockdowns 10x Deadlier Than COVIDForrige InnleggAmerica's War Against Parents And The Destruction Of ChildhoodNeste Innlegg

Relaterte Artikler

kvinner vaksinert for covid 19 kan vise symptomer på brystkreft som bivirkning

KORONAVIRUSVAKSINER

Kvinner Vaksinert For COVID-19 Mai Viser Symptomer På Brystkreft Som Bivirkning

HAFHAF26. Februar 2021

legen viser at låsing er 10 ganger dødeligere enn covid

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNI

Doctor Proves Lockdowns 10x Deadlier Than COVID

HAFHAF25. Februar 2021

flere nonner dør og de fleste tester positive for covid 19 etter å ha tatt den første eksperimentelle mrna-injeksjonen

KORONAVIRUSVAKSINER

3 Nonner Dør Og 28 Testes Positive For COVID-19 Etter Å Ha Tatt Først Eksperimentell MRNA-Injeksjon

HAFHAF25. Februar 2021

biden gir $ 4 milliarder til hvem og fakturaporter for det globale kompensasjonsprogrammet for covid vaksine

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Biden Gir 4 Milliarder Dollar Til WHO Og Bill Gates For Globalt Kompensasjonsprogram For COVID Vaksine

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.