Biden Gir 4 Milliarder Dollar Til WHO Og Bill Gates For Globalt Kompensasjonsprogram For COVID Vaksine

25. Februar 2021

av Wayne Rohde (kommentarer av Brian Shilhavy)

De siste ukene siden utrullingen av de eksperimentelle COVID-mRNA- ” vaksinene ” har vi fått høre av offentlige helsebyråer at de store mengdene skader og dødsfall som har skjedd like etter injeksjonene, ikke har noe med ” vaksinene å gjøre” . ”biden gir $ 4 milliarder til hvem og fakturaporter for det globale kompensasjonsprogrammet for covid vaksine

Bildekilde fra NBC Miami

Og likevel ga Joe Biden nylig Verdens helseorganisasjon og GAVI , den globale vaksineorganisasjonen grunnlagt og finansiert primært av Bill Gates, et løfte på $ 4 MILLIARDER for et nytt COVAX-program som inkluderer et globalt kompensasjonsprogram for COVID-19 vaksine skader, høflighet av amerikanske skattebetalere, i et forsøk på å lokke fattigere land som er skeptiske til de nye COVID-vaksinene, til å distribuere Big Pharmas COVID-injeksjoner.

Wayne Rohde, forfatter av The Vaccine Court , undersøker dette nye globale erstatningsprogrammet som er mønstret etter US Countermeasures Injury Compensation Program (CICP).

Et Globalt Kompensasjonsprogram?

Mandag 22. februar 2021 kunngjorde Verdens helseorganisasjon (WHO) et skadeserstatningsprogram for COVID-19-vaksiner. WHO har utpekt 92 lav- og mellominntektsland og økonomier som er berettiget til støtte via GAVI COVAX Advance Market Commitment (AMC) av COVAX Facility. [1]

COVAX-anlegget er ledet av Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), Gavi og Verdens helseorganisasjon (WHO), De forente nasjoner og sammen med nøkkelleveringspartner UNICEF.

Målet er å akselerere utviklingen og produksjonen av COVID-19-vaksiner, og å garantere rettferdig og rettferdig tilgang for alle land i verden. [2]

Gavi, opprettet i 2000 med oppstartsfinansiering fra Bill and Melinda Gates Foundation , er en internasjonal organisasjon – en global vaksineallianse, som samler offentlig og privat sektor med det felles målet å skape lik tilgang til nye og underutnyttede vaksiner for barn som lever i verdens fattigste land. [3]

Med denne kunngjøringen promoterer WHO dette kompensasjonsprogrammet som verdens første globale program for å sørge for de som har påstått sjeldne, alvorlige bivirkninger forbundet med COVID-19-vaksiner.

I COVAX-kunngjøringen ser det ut til at fristdatoen, eller foreldelsesfristen for å inngi en begjæring, er 30. juni 2022.

Å lage et kompensasjonsprogram er ikke en ny prosess for WHO eller FN.

Etter den irakiske invasjonen av Kuwait opprettet FN FNs kompensasjonskommisjon i 1991, og vurderte nesten 2,7 millioner krav og utstedte 1,5 millioner priser, til sammen over 50 milliarder dollar. [4]

Allerede i 2006 krevde International Federation of Pharmaceutical Manufacturers and Associations, den globale lobbyvirksomheten for farmasøytisk industri, offentlig at produsentene skulle få ansvarsbeskyttelse mot vaksinerelaterte uønskede hendelser hvis de skulle delta i pandemiske responsinitiativer. [5]

Verden har forsøkt å kontrollere andre epidemier gjennom bruk av vaksiner for å dempe spredningen av sykdommen.

I løpet av H1N1-utbruddet i 2009 forårsaket en spesifikk vaksine som ble brukt i Storbritannia og Nord-Europa en økning i narkolepsi, noe som resulterte i betydelige erstatningskrav.

Under Ebola-utbruddene i Vest-Afrika nektet noen nasjoner å akseptere ansvar for vaksineskader.

Dilemmaet for disse nasjonene og andre som anses som lav inntekt innebærer om de skal fortsette å nekte å tilby produsentens ansvar eller å gå uten vaksiner.

Er Sluttspillet Å Tillate Legemiddelindustrien Å Fjerne Seg Fra Ethvert Ansvar?

I dagens situasjon betyr det å gå uten COVID-19-vaksiner. Er sluttspillet for dette samarbeidet, å tillate legemiddelindustrien å fjerne seg fra ethvert ansvar og medlemsland å avstå borgerne og landets rett til å saksøke for erstatning?

COVAX-kompensasjonsprogrammet starter 31. mars 2021 via nettportalen ( www.covaxclaims.com ). Personer som har blitt skadet, kan søke om kompensasjon for en COVAX-vaksine administrert før 31. mars 2021. [6]

Finansieringen kommer fra en avgift på alle distribuerte COVAX-19-vaksiner.

I USA forpliktet Det hvite hus to milliarder dollar for 2021 og ytterligere 2 milliarder dollar for 2022 for kjøp og utvikling av COVID-vaksiner til COVAX-anlegget.

Avgiften for å opprette kompensasjonsfondet vil være på vaksiner betalt av skattebetalere fra flere nasjoner. Intet ansvar for produsentene, akkurat som i henhold til eksisterende amerikansk lov. Heller ikke WHO, GAVI eller FN bruker noen ressurser.

Dette er en global forbrukeravgift for å betale for vaksineskader.

COVAX cutoff-datoen virker vilkårlig. De gir ingen grunn til hvorfor.

Men det reiser noen alvorlige spørsmål. COVID-anlegget ga ut en prognose om vaksinasjon for disse 92 nasjonene.

Prognosen ber om å vaksinere en tredjedel av befolkningen i alle kvalifiserte nasjoner innen utgangen av 2021. [7]

Hvis dette stemmer, vil de kunne vaksinere de resterende to tredjedeler eller omtrent 67% innen utgangen av 2022?

Høyt tvilsomt.

Dette må være en stor bekymring for COVAX-anlegget for å nå dette målet. Fredag ​​19. februar 2021 sa ledere for gruppen av syv industrimakter at de ville akselerere global vaksineutvikling og distribusjon og støtte “rimelig og rettferdig tilgang til vaksiner”. og behandlinger for COVID-19.

De siterte samlet 7,5 milliarder dollar fra G-7 til FN-støttet innsats. [8]

WHOs generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus takket G-7-landene for deres “betydningsfulle” løfter. Men han sa etter samtaler mandag med den tyske presidenten Frank-Walter Steinmeier at “selv om du har pengene, hvis du ikke kan bruke pengene til å kjøpe vaksiner … å ha pengene betyr ikke noe.” [9]

Han sa at noen rike lands tilnærminger til produsenter for å sikre flere vaksiner “påvirker avtalen med COVAX, og til og med beløpet som ble tildelt COVAX ble redusert på grunn av dette.” [10]

Vil innbyggere i disse lavinntektsnasjonene være berettiget til kompensasjon på grunn av avskjæringsdatoen? Vil dette kompensasjonsprogrammet være gjennomsiktig med rapportering og data?

cicp

Countermeasures Injury Compensation Program (CICP) I USA Er Modellen?

Det virker høyst usannsynlig, gitt at “gullstandarden” for denne nye COVAX-anlegget, ifølge tre fremtredende forfattere, er USAs motforanstaltningskompensasjonsprogram (CICP). Forfatterne publiserte sitt forslag spesielt for WHO i New England Journal of Medicine desember 2020. [11]

CICP er beryktet som et program der “du kan arkivere og tape”, ifølge advokat Renee Gentry . [12]

Robert Krakow, en advokat i New York City og tidligere aktor som representerer personer skadet av vaksiner, sa i et intervju.

Den mest bemerkelsesverdige funksjonen i The Who-kunngjøringen om et “no-fault” kompensasjonsprogram for vaksine for “lav- og middelinntektsland” utpekt som en “rask, rettferdig, robust og gjennomsiktig prosess”, er mangelen på åpenhet.

Programmet presenteres som en måte å “redusere behovet for å søke juridiske domstoler, en potensielt lang og kostbar prosess.”

Det WHO-kunngjøringen ikke nevner, er det primære formålet med programmet er å bane vei for massiv distribusjon av vaksiner ved å isolere vaksineprodusenter fra ansvar for alvorlige vaksineskader – skader som alle er enige om vil uunngåelig skje.

WHO-programmet er sannsynligvis modellert etter US PREP Act Counterpeasures Injury Compensation Program (CICP), som bruker en ugjennomsiktig prosess som sterkt begrenser tilgangsvaksineofferet til erstatning for alvorlige skader. [1. 3]

I kunngjøringen om kompensasjonsprogrammet for vaksine, kunngjorde WHO også sitt partnerskap med Chubb, et amerikansk forsikringsselskap.

Chubb markedsfører seg som verdens største børsnoterte eiendoms- og ulykkesforsikringsselskap, som ligger i over 54 land over hele verden. Nok et “offentlig-privat” partnerskap, med den klare implikasjonen at andre forsikringsselskaper også vil være involvert.

I tilknytning til Chubb-kunngjøringen signerte datterselskapet ESIS, Inc. en avtale om å administrere erstatningsprogrammet. ESIS tilbyr krav- og risikostyringstjenester til et bredt utvalg av kommersielle kunder.

Så vil ESIS ha medisinsk ekspertise for å tolke en flom av COVID-relaterte skaderegler? Er det en kjent COVID-skadeprofil? Vi vil sannsynligvis ikke vite svaret på det spørsmålet på en stund, kanskje lenger, hvis den lovede åpenheten i programmet er ugjennomsiktig.

I USA mottar CICP allerede mange begjæringer for påståtte skader relatert til COVID-vaksiner og også fra andre “mottiltak”, inkludert medisinsk utstyr og medisiner.

Blant andre skarpe mangler ved CICP-systemet er at andrageren kanskje ikke ber medisinske eksperter om å vitne om deres skade og skademekanismen.

Siden CICP ikke refunderer advokater og medisinske eksperter, vil svært få ha ressurser til å samle overbevisende bevis på årsakssammenheng.

Uten eksperter som hjelper andragere gjennom den administrative prosessen, for å evaluere skaden og for å gi medisinsk behandling for fremtidige behov, vil de fleste andragere være tapt og fullstendig ute av stand til å få erstatning.

Hvem Vil Være I Stand Til Å Behandle COVID-19 Vaksineskader?

COVID-vaksiner, som mange betegner som mer hensiktsmessig beskrevet som genterapier, er helt nye, og dermed vil skadene knyttet til dem sannsynligvis være unike, vanskelige å bevise og dessverre også vanskelige å behandle.

Hvordan vil ESIS håndtere disse COVAX-andringene? Den foreslåtte strukturen ser ut til å være utelukkende administrativ, uten anke til et rettssystem av noe slag. Dermed er det ekstremt som CICP i USA, som mange anser for å være grunnlovsstridig. [16]

Hvem vil ha tilgang til beslutningene om å gi eller nekte erstatning?

Vi må stille spørsmål om de andre nasjonene som bidrar med midler og andre ressurser til COVAX-anlegget. De fleste har ikke kompensasjonsprogrammer for skader fra COVID-19-vaksiner.

For de landene som allerede har begynt vaksinasjonsprogrammer, hvordan håndterer de skadeskrav?

Canada kunngjorde et landsdekkende program tidlig i desember 2020 for COVID-19 vaksineskader, men ga ikke ut detaljer. Og noen få advokater om personskade har sagt at de ikke er klar over noen detaljer. Har Canada kunngjort bare for å berolige legitim frykt uten et program på plass?

Nasjonene Singapore, Indonesia, Vietnam og Nepal har kompensasjonsprogrammer for COVID-vaksine. Flere andre har kunngjort at de vil gå gjennom hvordan deres eksisterende medisinske systemer kan gi riktig pleie.

Er det en annen måte å si at hvis du blir skadet, vil vi ivareta dine medisinske behov, og det er det? Ingen erstatning for skade?

Høres mer og mer ut som folk blir indusert og tvunget til å spille COVID-19 vaksineroulett.

Det generelle problemet er etablering og implementering av et globalt kompensasjonsprogram.

I fjor høst skrev jeg om hvordan PREP-loven tok det første skrittet med å føderalisere vaksinasjonspolitikken ved å tillate farmasøyter å administrere vaksinasjonsplanen for barn . [17]

Nå har vi et delvis globalt kompensasjonsprogram for 92 land som skal drives av WHO, FN, GAVI og UNICEF-samarbeidet.

Vil land med eksisterende kompensasjonsprogrammer til slutt fusjonere med dette nye kompensasjonsprogrammet?

Vil Pharma sammen med WHO / GAVI / UN / UNICEF legge tvangsmessig press på nasjoner for å slutte seg til eller vente på slutten av linjen for vaksiner?

Vil vi om noen få år se en fullstendig skadet farmasøytisk industri og land og deres borgere som ikke kan kreve erstatning?

Virkelig, et globalt kompensasjonsprogram med en global ansvarsfri farmasøytisk industri synes å være målet.

Wayne Rohde er forfatter av The Vaccine Court: The Dark Truth of America’s Vaccine Injury Compensation Program og The Vaccine Court 2.0. Han er også programleder for Right On Point-podcasten, en oppriktig juridisk diskusjon om dine sivile friheter, NVICP, PREP Act og CICP.

Referanser:

[1] WHO.int

[2] GAVI.org

[3] GAVI.org

[4] Nejm.org

[5] Nejm.org

[6] WHO.int

[7] WHO.int

[8] ABCnews.go.com

[9] ABCnews.go.com

[10] ABCnews.go.com

[11] Nejm.org

[12] ClaimsJournal.com

[13] Telefonintervju med Robert Krakow, 23. februar 2021

[14] Livemint.com

[15] WHO.int

[16] ScholarlyCommons.law.emory.edu

[17] VaccineImpact.comStorbritannias Regjering: Over 240 Dødsfall, 8 Spontanaborter Og Over 100.000 Bivirkninger Rapportert Kort Etter Mottak Av COVID Eksperimentell MRNA-InjeksjonForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Storbritannias regjering over 240 dødsfall, 8 spontanaborter og over 100.000 bivirkninger rapportert kort tid etter å ha mottatt den covid eksperimentelle mrna-injeksjonen

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Storbritannias Regjering: Over 240 Dødsfall, 8 Spontanaborter Og Over 100.000 Bivirkninger Rapportert Kort Etter Mottak Av COVID Eksperimentell MRNA-Injeksjon

HAFHAF25. Februar 2021

propaganda og tankekontrollteknikker som er utformet for å få oss til å kaste oss foran det kovide tyranniet

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTANKEKONTROLLPROPAGANDATYRANNI

Propaganda Og Tankekontrollteknikker Designet For Å Få Oss Til Å Krøle Oss Før Covid-19-Tyranniet

HAFHAF25. Februar 2021

sykehus i Frankrike tvunget til å bremse forsinkede eksperimentelle injeksjoner ettersom helsearbeidere blir syke i hopetall

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Sykehus I Frankrike Tvunget Til Å Redusere Covid Eksperimentelle Injeksjoner Når Helsearbeidere Blir Syke I Kjør

HAFHAF24. Februar 2021

dusinvis av lærere i Nord-Italia kaller inn syke etter å ha tatt astrazenecas eksperimentelle mrna-injeksjon 2

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

‘Dusinvis Og Dusinvis’ Av Lærere I Nord-Italia Kaller Inn Syk Etter Å Ha Tatt AstraZenecas Vaksine

HAFHAF24. Februar 2021

Legg igjen en kommentar