Storbritannias Regjering: Over 240 Dødsfall, 8 Spontanaborter Og Over 100.000 Bivirkninger Rapportert Kort Etter Mottak Av COVID Eksperimentell MRNA-Injeksjon

25. Februar 2021

av Dorothy Cummings McLean

En britisk regjeringssikkerhetsanalyse for vaksine har avslørt at 244 mennesker, inkludert 8 ufødte babyer, har dødd i Storbritannia kort tid etter å ha mottatt en av to koronavirusvaksiner.Storbritannias regjering over 240 dødsfall, 8 spontanaborter og over 100.000 bivirkninger rapportert kort tid etter å ha mottatt den covid eksperimentelle mrna-injeksjonen

Bildekilde: Shutterstock

Regjeringen har sagt at de ikke tror vaksineringene er ansvarlige.

En omfattende rapport produsert av den britiske regjeringen i dag har beskrevet alle de mistenkte bivirkningene [over 100.000 totalt], inkludert død, rapportert av medisinsk personale eller menneskene som mottok minst en Covid-19-vaksine mellom begynnelsen av desember 2020 og 31. januar, 2021 [februar ikke inkludert].

De to vaksinene som for tiden er i bruk i Storbritannia er Pfizer / BioNTech og Oxford University / AstraZeneca. De ble godkjent av landets legemiddel- og helseprodukter Regulatory Agency (MHRA).

I følge rapporten :

“MHRA har mottatt 143 britiske rapporter om mistenkte bivirkninger til Pfizer / BioNTech-vaksinen der pasienten døde kort tid etter vaksinasjonen, 90 rapporter for Oxford University / AstraZeneca-vaksinen og 3 der vaksinemerket ikke var spesifisert. Flertallet av disse rapportene var hos eldre mennesker eller personer med underliggende sykdom. Gjennomgang av individuelle rapporter og rapporteringsmønstre antyder ikke at vaksinen spilte en rolle i dødsfallet. ”

Rapporten inkluderte informasjonen om at 5 spontanaborter ble rapportert etter bruk av Pfizer-vaksinen og 3 etter Oxford-vaksinen.

MHRA overvåker sikkerheten til vaksinene når de brukes på offentligheten, og med det formål introduserte de en “Yellow Card Scheme” for å samle inn rapporter om mistenkte bivirkninger.

Det ble laget 20 319 gule kortrapporter, inkludert totalt 59 614 mistenkte bivirkninger, angående Pfizer-vaksinen. Det ble laget 11 748 angående AstraZeneca-vaksinen, som ble rullet ut først 4. januar 2021. 72 Gule kortrapporter spesifiserte ikke hvilken vaksine som ble brukt.

Regjeringens rapport sier at det var 3 – 4 gule kortrapporter per 1000 doser, og understreket at de aller fleste vaksinasjoner ikke er rapportert å ha bivirkninger.

Innen 31. januar står det at det ble administrert anslagsvis 6,6 millioner første doser av Pfizer-vaksinen og anslagsvis 3 millioner første doser av Oxford-vaksinen. I tillegg hadde en halv million andre doser, hovedsakelig av Pfizer-vaksinen, blitt brukt.

Rapporten forklarer også at antall gule kort som ble sendt inn ikke var uvanlig for en ny vaksine som publikum og medisinske fagpersoner er blitt oppfordret til å gjennomgå.

Det står også at det ikke har vært så mange gule kort for offentlig bruk av vaksinen som det var rapporter om bivirkninger under de kliniske studiene.

For både Pfizer- og Oxford-vaksinene var det mer enn 1 av 10. Interessant er det at bivirkningene for begge vaksinene sies å være “mildere” og “mindre hyppige” hos mennesker over 75 år.

Den britiske utrullingen har hittil rammet mest britiske eldre over 75 år, medisinske fagpersoner og kolleger. Gult kort-rapporten sier at det “overveldende flertallet” av bivirkninger skjer kort tid etter vaksinasjonen og ikke fører til komplikasjoner:

“For begge vaksinene er det overveldende flertallet av rapportene relatert til reaksjoner på injeksjonsstedet (for eksempel vond arm) og generaliserte symptomer som” influensalignende ”sykdom, hodepine, kulderystelser, tretthet (tretthet), kvalme (kvalme), feber svimmelhet, svakhet, verkende muskler og rask hjerterytme. Vanligvis skjer disse kort tid etter vaksinasjonen og er ikke forbundet med mer alvorlig eller varig sykdom. “

Imidlertid har det vært rapporter om mer alvorlig skade forbundet med vaksinen, særlig anafylaksi og Bells parese. Nå er 130 “spontane bivirkninger assosiert med anafylaksi eller anafylaktoide reaksjoner” i Storbritannia rapportert for Pfizer-vaksinen, og 30 er rapportert for Oxford-vaksinen.

Bells parese, som involverer lammelse i ansiktet eller svekkelse av ansiktsmusklene, har blitt rapportert 99 ganger for Pfizer-vaksinen og 15 ganger for Oxford-vaksinen. MHRA sier at fordi denne sykdommen “også kan forekomme naturlig, er en tilknytning til vaksinen ennå ikke bekreftet.”

Rapporten sier at det er rapportert om et “utvalg” av “isolerte rapporter eller en serie rapporter” av andre alvorlige mistenkte bivirkninger.

Det sa imidlertid at det “foreløpig ikke var indikasjoner på spesifikke mønstre eller rapporteringsfrekvenser” som antydet at vaksinene har vært ansvarlige for dem.

Men koblingene til spesifikke rapporter knyttet til hver vaksine viser et klart bilde av hundrevis, eller til og med tusenvis av spesielle reaksjoner som det ville være ubehagelig å oppleve.

Mistenkte Bivirkninger Etter Mottak Av Pfizer / BioNTech-Vaksine

Totalt  59 614 mistenkte bivirkninger  ble registrert etter bruk av Pfizer / BioNTech-vaksinen .

Koblingen til Pfizer-vaksineanalysen  viser tydelig at  1437 blodsykdommer  er rapportert etter inokulering, hvorav 1204 er lymfadenopati (forstørrede eller hovne lymfeknuter). Det ble rapportert om 712 hjertesykdommer  , særlig hjertebank (303) og en hurtig puls (230). 445 øresykdommer  ble rapportert, inkludert svimmelhet (146), øreplager (122) og varierende mengder hørselstap (31).

Det var  823 referanser til øyesykdommer , inkludert 145 rapporter om øyesmerter, 126 for tåkesyn og 5 for blindhet. 6 605 gastrointestinale ordrer  ble rapportert, blant dem 2889 tilfeller av kvalme, 924 tilfeller av diaré, 775 tilfeller av oppkast og 283 tilfeller av øvre magesmerter.

Av de  19,354 “generelle lidelser”  rapportert  4007 var tilfeller av tretthet, 3665 var feber, 2,310 var frysninger, 773 henvist til vaksinering for smerte, 491 var “influensaliknende sykdom”. Det var 308 immunforsvar , for det meste overfølsomhet (146) og anafylaktiske reaksjoner (116).

Ironisk nok var det  1186 rapporterte infeksjoner , inkludert 308 tilfeller (inkludert “mistenkte tilfeller”) av Covid-19, 231 tilfeller av influensa og 154 øvre luftveisinfeksjoner.

Det ble  rapportert 224 skader  og  357 metabolske forstyrrelser , hvorav 252 var nedsatt appetitt. 8 129 muskel- og vevsforstyrrelser  ble nevnt, hvorav 2 690 var muskelsmerter og 1 704 leddsmerter. 11 160 nervesykdommer  ble rapportert, inkludert 5 506 hodepine, 1546 tilfeller av svimmelhet, 45 anfall, 15 tilfeller av lammelse og 1 tilfelle med låst syndrom. Det ble  rapportert om 5 spontanaborter  .

Av de  830 rapporterte psykiatriske lidelsene  var 162 søvnløshet, 112 tilfeller av forvirret tilstand og 73 angstsykdommer. Av de  120 nyre- og urinveisforstyrrelsene var 35 nyresmerter og 12 urininkontinens. Det ble  nevnt 187 reproduksjons- og brystlidelser  , hvorav 31 brystsmerter og 22 menorragi (tunge perioder).

Det ble  rapportert 2 397 luftveissykdommer  , inkludert 520 tilfeller av pustevansker, 483 sår i halsen og 426 tilfeller av hoste. 3947 hudsykdommer  ble rapportert, inkludert minst 796 utslett og 776 tilfeller av kløe. De registrerte  676 vaskulære lidelsene  inkluderte 182 hetetokter.

Mistenkte Bivirkninger Etter Mottak Av Oxford University / AstraZeneca

Totalt 42  649 mistenkte bivirkninger  ble registrert etter bruk av vaksinen til Oxford University / AstraZeneca. 

Koblingen til Oxford-vaksineanalysen  indikerer at  202 blodsykdommer  er rapportert etter inokulering, 171 av dem tilfeller av endrede lymfeknuter. Det ble rapportert om 406 hjertesykdommer  , særlig hjertebank (214) og en hurtig puls (141). 203 øresykdommer  ble rapportert, inkludert øresmerter (88), svimmelhet (41) og varierende mengde hørselstap (31).

Det var  456 referanser til øyesykdommer , inkludert 191 rapporter om øyesmerter, 53 rapporter om tåkesyn og 8 om blindhet. 4693 gastrointestinale ordrer  ble rapportert, blant annet 2.320 tilfeller av kvalme, 479 tilfeller av diaré, 862 tilfeller av oppkast og 235 tilfeller av magesmerter.

Av de  15 644 rapporterte “generelle lidelsene”  var  2658 utmattelse, 4562 var feber, 2971 var frysninger, 100 var smerter på vaksinasjonsstedet, 579 var “influensalignende sykdommer.” Det var  90 immunsystemforstyrrelser , igjen for det meste overfølsomhet (39) og anafylaktiske reaksjoner (28).

Med Oxford-vaksinen var det  695 rapporterte infeksjoner , inkludert 42 tilfeller (inkludert 2 “mistenkte tilfeller”) av Covid-19, 358 tilfeller av influensa og 74 øvre luftveisinfeksjoner.

112 skader  ble rapportert, og  491 metabolske forstyrrelser , hvorav 430 nedsatt appetitt. Det var 5.427 muskel- og vevsforstyrrelser , inkludert 1 983 tilfeller av muskelsmerter og 1 281 med leddsmerter. 9 328 nervesykdommer  ble rapportert, inkludert 5.112 hodepine, 1207 tilfeller av svimmelhet, 40 anfall og 5 tilfeller av lammelse.

Det var 3  spontanaborter .

748 psykiatriske lidelser  ble rapportert, inkludert søvnløshet (195), forvirret tilstand (92) og hallusinasjoner (64). 112 nyre- og urinveisforstyrrelser  ble rapportert, inkludert nyresmerter (48) og hyppig vannlating (22). Det ble  rapportert 83 reproduksjons- og brystlidelser  .

Av de  1030 rapporterte luftveissykdommene  var 282 tilfeller av pustevansker, 209 var sår i halsen og 169 var tilfeller av hoste. 2052 hudlidelser  ble rapportert, spesielt overdreven svette (615), utslett (271) og kløe (224. De  337 vaskulære lidelsene som ble  registrert inkluderte 121 hetetokter.

Referanser: Gov.uk ; Assets.publishing.service.gov.uk ; Assets.publishing.service.gov.ukPropaganda Og Tankekontrollteknikker Designet For Å Få Oss Til Å Krøle Oss Før Covid-19-TyrannietForrige InnleggBiden Gir 4 Milliarder Dollar Til WHO Og Bill Gates For Det Globale Kompensasjonsprogrammet For COVID VaksineNeste Innlegg

Relaterte Artikler

legen viser at låsing er 10 ganger dødeligere enn covid

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNI

Doctor Proves Lockdowns 10x Deadlier Than COVID

HAFHAF25. Februar 2021

flere nonner dør og de fleste tester positive for covid 19 etter å ha tatt den første eksperimentelle mrna-injeksjonen

KORONAVIRUSVAKSINER

3 Nonner Dør Og 28 Testes Positive For COVID-19 Etter Å Ha Tatt Først Eksperimentell MRNA-Injeksjon

HAFHAF25. Februar 2021

biden gir $ 4 milliarder til hvem og fakturaporter for det globale kompensasjonsprogrammet for covid vaksine

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Biden Gir 4 Milliarder Dollar Til WHO Og Bill Gates For Det Globale Kompensasjonsprogrammet For COVID Vaksine

HAFHAF25. Februar 2021

propaganda og tankekontrollteknikker som er utformet for å få oss til å kaste oss foran det kovide tyranniet

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTANKEKONTROLLPROPAGANDATYRANNI

Propaganda Og Tankekontrollteknikker Designet For Å Få Oss Til Å Krøle Oss Før Covid-19-Tyranniet

HAFHAF25. Februar 2021

Legg igjen en kommentar