3 Nonner Dør Og 28 Testes Positive For COVID-19 Etter Å Ha Tatt Først Eksperimentell MRNA-Injeksjon

25. Februar 2021

av David McLoone

Tidligere denne måneden mottok 35 nonner i et nordlig Kentucky-kloster en mRNA-utviklet COVID-19-vaksine. Bare to dager senere døde to og tjueåtte andre testet positive for viruset.flere nonner dør og de fleste tester positive for covid 19 etter å ha tatt den første eksperimentelle mrna-injeksjonen

Nonner på tur / Shutterstock via LSN

Søster Aileen Bankemper, førstepresse til de benediktinske søstrene i St. Walburg, bemerket at klosteret var fullstendig låst, uten bevegelse av mennesker inn i eller ut av lokalet i noen tid før søstrene ble vaksinert:

“Vi [benediktinsamfunnet] var sjokkert over å ha så mange [COVID-19] tilfeller siden vi var ekstremt forsiktige, ikke gikk ut og ikke hadde besøk siden begynnelsen av pandemien ,” rapporterte Fox19 NOW . Hun hevdet til og med at søstrene “doblet vår innsats etter [jule] høytid.”

Søster Aileen bekreftet i et Facebook-innlegg: ” Tjueåtte søstre testet positive for COVID-19,” etter jabben . “Flertallet av dem var i stand til å få de monoklonale antistoffene [antistoffinfusjoner] gjennom St. Elizabeths Senior Services. Symptomene deres håndteres ganske bra, ”la hun til.

To av medlemmene deres, men søster Charles Wolking og søster Rita Biltz, forverret seg raskt og døde 3. februar, to dager etter at de mottok sine COVID-jabs. Verken hadde uttrykt symptomer eller testet positivt for viruset før de tok vaksinen.

Underprioressesøster Nancy Kordenbrok sa til WKRC at “[to] av dem var eldre og hadde noen helseproblemer og ikke var i stand til å konkurrere med COVID.”

På den tiden ble en tredje søster, Margaret Mary Gough, innlagt på ICU ved St. Elizabeth Fort Thomas Hospital med luftveisproblemer etter å ha testet positivt for COVID-19 etter sin første dose av vaksinen.

Søster Nancy uttrykte opprinnelig håp om at søster Margaret Mary var på bedring, og sa at hun er [[] urrent på ICU, men vi tror hun vil bli flyttet derfra. Hun klarer seg så mye bedre. Hun hadde alvorlige luftveisproblemer. ”

Men i går, gjennom klostrets offisielle Facebook-side , ble hun også bekreftet å ha dødd 10. februar “av komplikasjoner av COVID-viruset .”

En annen søster kom seg på ICU og kunne returnere til klosteret.

I et tilsynelatende forsøk på å dempe frykten for farene ved vaksinen, forklarte Dr. Steven Feagins, Hamilton County folkehelsedirektør, at sterke bivirkninger er “faktisk langt mer vanlige enn du kanskje tror .” (…)

Siden lanseringen av Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine, har de nyeste dataene fra Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) registrert totalt 929 dødsfall fra 15. desember 2020, opp til 12. februar 2021, som utgjør nesten 6% av 15 923 uønskede hendelser i systemets rapport. 1869 mennesker ble innlagt på sykehus, hvorav 616 ble ansett for å ha fått en livstruende reaksjon.Biden Gir 4 Milliarder Dollar Til WHO Og Bill Gates For Det Globale Kompensasjonsprogrammet For COVID VaksineForrige Innlegg

Relaterte Artikler

biden gir $ 4 milliarder til hvem og fakturaporter for det globale kompensasjonsprogrammet for covid vaksine

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Biden Gir 4 Milliarder Dollar Til WHO Og Bill Gates For Det Globale Kompensasjonsprogrammet For COVID Vaksine

HAFHAF25. Februar 2021

Storbritannias regjering over 240 dødsfall, 8 spontanaborter og over 100.000 bivirkninger rapportert kort tid etter å ha mottatt den covid eksperimentelle mrna-injeksjonen

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Storbritannias Regjering: Over 240 Dødsfall, 8 Spontanaborter Og Over 100.000 Bivirkninger Rapportert Kort Etter Mottak Av COVID Eksperimentell MRNA-Injeksjon

HAFHAF25. Februar 2021

propaganda og tankekontrollteknikker som er utformet for å få oss til å kaste oss foran det kovide tyranniet

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTANKEKONTROLLPROPAGANDATYRANNI

Propaganda Og Tankekontrollteknikker Designet For Å Få Oss Til Å Krøle Oss Før Covid-19-Tyranniet

HAFHAF25. Februar 2021

sykehus i Frankrike tvunget til å bremse forsinkede eksperimentelle injeksjoner når helsearbeidere blir syke i hopetall

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Sykehus I Frankrike Tvunget Til Å Redusere Covid Eksperimentelle Injeksjoner Når Helsearbeidere Blir Syke I Kjør

Legg igjen en kommentar