Staten Låser Opp 10 År Barne Sexhandel Med Offer Og Lar Henne Flere Overgripere Gå Gratis: ‘Verden Viste Meg At Jeg Ikke Betyr Noe’

24. Februar 2021

av Matt Agorist

Chicago, IL – I motsetning til hva mange speditører med desinformasjon vil få deg til å tro, er misbruk av barn ikke forbeholdt Deep State, Democratic Party og Hollywood ; Republikanere blir regelmessig tatt for å begå de samme handlingene.

Hva mer, mens elite-politikere blir fanget for å begå disse barnesexforbrytelsene som tidligere høyttaler for huset, Dennis Hastert , er omfanget av problemet langt større. Misbruk av barn er utbredt uansett politisk eller sosioøkonomisk status .

staten låser opp tiårige offer for handel med barnesex og lar henne flere overgripere gå fritt

En potensiell årsak til at dette problemet har nådd epidemiske proporsjoner i dette fylket, kan være den manglende straffen disse monstrene møter etter å ha skadet barn.

Hundretusener av amerikanere er for tiden fengslet i det frie land for “forbrytelser” som ikke har noen ofre.

Uskyldige mennesker, hvis eneste forbrytelse var å bli fanget med små mengder av et anlegg eller som ikke klarer å betale for en suspendert lisens, tjener år bak lås og lås, men barnedyr får likevel rutinemessig fornærmende lave setninger eller ingen i det hele tatt .

‘Verden Viste Meg At Jeg Ikke Betyr Noe’

I det følgende tilfellet ut av Chicago blir dette forferdelige problemet forsterket av det faktum at flere påståtte barnesexmisbrukere går fritt – mens deres 10 år gamle offer råtner bort i en institusjon.

Denne måneden avslørte CBS 2- etterforsker Dave Savini et forkastelig problem blant politi- og barnetjenester som letter dette scenariet.

En 10 år gammel jente, fortsatt på barneskolen, ble mishandlet for første gang av en 47 år gammel mann fra nabolaget hennes da hun bare var 7 år. Hun ble ført til motell der hun ble forferdet voldelig den første av mange ganger av flere overgripere.

Brenda Myers-Powell er en talsmann for barn som den som er nevnt ovenfor, og som medstifter av The Dreamcatcher Foundation har hun kjempet for ofre som henne.

“Vi aner ikke hvilken type stygge ting han gjorde mot henne i det rommet,” sa Myers-Powell til CBS 2, og beskrev typen person hun mener gjør noe slikt som “en hund; et rovdyr; en veldig, veldig syk person. ”

I følge rapporten, mens mannen var på motellet sammen med jenta, ringte personalet 911 for å rapportere om det. De fortalte til og med myndighetene navnet hans, men han er aldri blitt arrestert .

“ Hvorfor ble han ikke innelåst? Det må besvares. Hvorfor sperret de ikke mannen? ”Sa Myers-Powell. “ Det gjorde meg bare syk. 

Ifølge deres egne rapporter vet politiavdelingen at jenta har minst fem forskjellige overgripere. Hun ble mishandlet fra 7 til 10 år av disse mennene – inkludert menn i 40- og 50-årene.

Politiet og Illinois Department of Children and Family Services (DCFS) ble fortalt om dette overgrepet så langt tilbake som i 2016. De mottok flere rapporter fra motellet der overgrepet skjedde, samt skoleansatte som hadde funnet ut om det.

Til tross for alle rapporter til DCFS, løftet politiet og en oversikt over overgrepene, ikke en eneste person – hvis jobb det er å beskytte barn – en finger for å hjelpe den lille jenta.

Selv da politiet svarte på motell og fant henne inne med en av overgriperne, ble det ikke gjort noen arrestasjoner.

Som CBS 2 rapporterer:

DCFS nektet å si noe om det mønsteret for overgrep dette barnet opplevde. CBS 2 etterforskere brukte Chicago Police-rapporter, innhentet gjennom en offentlig journalforespørsel, for å sette sammen en historie om systemfeil som sviktet henne – hvordan overgriperne hennes aldri ble belastet, og hvordan barnevern ikke klarte å få henne den hjelpen hun trengte for å unnslippe en forferdelig verden av utnyttelse av barn.

Faktisk, bare noen dager før hun endte på Grand Motel, hadde politiet grep om en annen av hennes påståtte overgripere. Også han blir beskyldt for å ha tatt henne med på et motell, og han ble heller aldri arrestert.

Cook County Public Guardian Charles Golbert har brukt 30 år på å beskytte misbrukte barn. Det er hans jobb å utfordre DCFS når de mislykkes.

Han sa at jenta burde ha mottatt beskyttelsestjenester da hun først ble overfalt i en alder av 7. Han vil også vite hvorfor de siktede mennene ikke er arrestert.

“Jeg har sett mye. Dette må være en av de aller verste tilfellene, ”sa Golbert. “Det er bare, det er ekkelt.”

Motbydelig. Gitt det faktum at Chicago-politiet rutinemessig raser hjem til uskyldige familier på jakt etter ikke-eksisterende stoffer som staten anser som ulovlige, sjokkerer ideen om å la barnevoldtekter gå fri. I følge Golbert er dette imidlertid par på kurset.

“DCFS etterlater ofte barn i veldig farlige situasjoner, hvor de fortsetter å bli mishandlet, i stedet for å føre saker til retten og redde barn,” sa Golbert. “Denne saken illustrerer det.”

Nå, fordi politi og DCFS aldri gikk inn da mishandlingen opprinnelig startet, er denne 10 år gamle lille jenta nå alvorlig psykologisk skadet, og denne hjerteskjærende historien blir verre.

Etter at DCFS og politiet hadde tillatt misbruk av denne jenta i nesten halvparten av livet, i stedet for å gi henne hjelp, ble hun deretter låst inne i et psykiatrisk anlegg i desember – der hun er den dag i dag.

“Det er fryktelig,” sa Golbert. “Du er låst innendørs hele dagen. De får omtrent en time friluftsliv hver dag. De mister skolegangen. ”

Dessuten, da denne lille jenta forblir låst i et de facto fengsel, går overgriperne hennes – hvorav noen ble fanget i handlingen – alle fritt.

“Det sier: ‘Jeg er søpla som mannen som misbrukte meg sa at jeg var,’ ‘ sa Myers-Powell. “Det sier at jeg ikke har noe, og verden viste meg at jeg ikke spiller noen rolle fordi jeg er låst i en boks.”

https://w3.cdn.anvato.net/player/prod/v3/anvload.html?key=eyJtIjoiY2JzIiwidiI6IjUzMTY5NzEiLCJhbnZhY2siOiI1VkQ2RXlkNmRqZXdiQ21Od0JGbnNKajE3WUF2R1J3bCIsInNoYXJlTGluayI6Imh0dHBzOi8vY2JzbG9jLmFsLzNqWjNlNXkiLCJwbHVnaW5zIjp7ImNvbXNjb3JlIjp7ImNsaWVudElkIjoiMzAwMDAyMyIsImMzIjoiQ2hpY2Fnby5jYnNsb2NhbC5jb20ifSwiZGZwIjp7ImNsaWVudFNpZGUiOnsiYWRUYWdVcmwiOiJodHRwOi8vcHViYWRzLmcuZG91YmxlY2xpY2submV0L2dhbXBhZC9hZHM%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%3D

I tillegg oppdaget de ifølge CBS 2 under etterforskningen at da politiet fant jenta på motellet i oktober, i stedet for å bringe henne til sykehuset eller få henne hjelp, førte de henne hjem for å la misbruket fortsette . Først etter at CBS 2 sendte etterforskningshistorien, svarte Chicago politiavdeling og hevdet at de nå lanserer en anmeldelse.

Chicago Police utstedte følgende uttalelse:

“Å beskytte barns liv og velvære er den høyeste prioriteten for Chicago Police Department. Vi har startet en grundig gjennomgang av hvordan denne urovekkende rekke påstander om misbruk og forsømmelse ble håndtert av CPD. Mens kriminelle etterforskninger pågår, ser CPD nøye på politikken vår om savnet ungdom, og vi er forpliktet til å styrke våre retningslinjer, opplæring og protokoller.

“Vi jobber også med våre partnere innen sosiale tjenester, utdanning og helsetjenester for å være mer omfattende og traumeinformert for bedre å støtte ungdommer og familier. Vi er alle forpliktet til å sikre sikkerheten til Chicagos barn. ”

Denne uttalelsen er latterlig og fornærmende med tanke på at DCFS og politidepartementet visste om overgrep mot den lille jenta i årevis, men likevel ikke handlet for å stoppe det. Det ringer også hul, vel vitende om at alle hennes overgripere fortsatt går fritt når denne lille jenta råtner i en boks.Helsepersonell I Orange County, California, Dør Fire Dager Etter Å Ha Fått Eksperimentell COVID-19-InjeksjonForrige Innlegg‘Dusinvis Og Dusinvis’ Av Lærere I Nord-Italia Kaller Inn Syk Etter Å Ha Tatt AstraZenecas Eksperimentelle MRNA-InjeksjonNeste Innlegg

Relaterte Artikler

sykehus i Frankrike tvunget til å bremse forsinkede eksperimentelle injeksjoner når helsearbeidere blir syke i hopetall

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Sykehus I Frankrike Tvunget Til Å Redusere Covid Eksperimentelle Injeksjoner Når Helsearbeidere Blir Syke I Kjør

HAFHAF24. Februar 2021

dusinvis av lærere i Nord-Italia kaller inn syke etter å ha tatt astrazenecas eksperimentelle mrna-injeksjon 2

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

‘Dusinvis Og Dusinvis’ Av Lærere I Nord-Italia Kaller Inn Syk Etter Å Ha Tatt AstraZenecas Eksperimentelle MRNA-Injeksjon

HAFHAF24. Februar 2021

tim zook helsearbeider i Orange County, California, dør fire dager etter å ha fått covid 19-vaksine

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Helsepersonell I Orange County, California, Dør Fire Dager Etter Å Ha Fått Eksperimentell COVID-19-Injeksjon

HAFHAF24. Februar 2021

sykepleier å sette på kirurgisk maske på eldre syk kvinne coronaviru

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

22 Eldre Med Demens Døde På 1 Uke Etter Eksperimentell MRNA COVID-Injeksjon I Nederland

HAFHAF24. Februar 202

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.