Eldre befolkning dør plutselig av uforklarlige årsaker, og den er ikke lenger kodet som covid-19

Tirsdag 16. februar 2021 av: Lance D Johnson
Merkelapper: dårlig helse , dårlig medisin , covid-variant , Dangerous Medicine , død ved medisin , avfolkning , eldre dødsfall , medisinsk svindel , sykehjem , patogen priming , vaksineskade , vaksinedød

Bilde: Eldre befolkning dør plutselig av uforklarlige årsaker, og den er ikke lenger kodet som covid-19

Natural News ) Over hele verden ser medisinske myndigheter en økning i eldre dødsfall etter covid-19-vaksinasjon . Gibraltar, en nasjon som ligger på den sørlige spissen av Spania, lider av en uforklarlig økning i eldre dødsfall. I andre uke i januar begynte en delmengde av den eldre befolkningen plutselig å dø av. Den nye bølgen av uforklarlige eldre dødsfall forekommer nesten tre ganger så stor som antallet covid-19 dødsfall som ble registrert i løpet av 2020.

Den nye, uforklarlige økningen i eldre dødsfall skjer omtrent førti ganger raskere sammenlignet med den totale tidslinjen for dødsfall i covid-19 som skjedde siden en pandemi først ble erklært. Denne økningen i eldre dødsfall skjedde etter at 5847 doser eksperimentelle mRNA-injeksjoner ble administrert til innbyggerne i Gibraltar . På bare en uke hadde 17 prosent av landets befolkning blitt inokulert med den første dosen av Pfizers mRNA-eksperiment.

Før vaksineeksperimentet begynte, utgjorde det covid-19 relaterte dødstallet ti personer. Etter utrullingen av vaksinen hadde det totale antallet dødsfall skutt i været til førtifem personer. I løpet av de første åtte dagene av vaksinasjonsprogrammet, gikk trettifem eldre plutselig bort.

Etter den første uken med vaksinasjon sa sjefminister Fabian Picardo: “Dette er nå det verste tapet av liv for gibraltarer på over 100 år. Selv i krig har vi aldri mistet så mange på så kort tid. ”

Vaksineinduserte dødsfall skal klandres for den nye “covid-varianten”

I 2020 ville medisinske undersøkere lett ha merket disse plutselige dødsfallene som covid-19, men nå er disse dødsfallene på en eller annen måte uforklarlige uten noen endelig årsak. Før covid-19-vaksinene ble sluppet løs, døde eldre av covid-19. Nå dør eldre av naturlige årsaker igjen, rett etter å ha blitt vaksinert. Det vil ikke vare lenge før en økning i eldre dødsfall rundt om i verden får skylden for en ny variant av SARS-CoV-2, med medisinske myndigheter som krever nye vaksiner , flere doser og mRNA-oppdateringer. Er det ikke mistenkelig at en dødelig covid-variant ble overskriftsnyhet plutselig etter utrullingen av vaksinen?

Gibraltar er ikke den eneste nasjonen som rapporterer om den plutselige økningen i eldre dødsfall. I Norge gikk tyve-ni eldre plutselig bort de første to ukene etter den første dosen av vaksinen. I timene etter vaksinasjon, og noen ganger minutter etter, delte disse eldre lignende bivirkninger, inkludert men ikke begrenset til: vedvarende ubehag og ekstrem utmattelse; alvorlig allergisk, inkludert anafylaktiske reaksjoner; multi-system inflammatorisk syndrom; psykologiske forstyrrelser; kramper; kramper; og lammelse, inkludert Bells parese. Statens legemiddelverk erklærte at “alle dødsfall er knyttet til denne [Pfizers] vaksine” fordi det var den eneste intervensjonen som gikk foran de plutselige eldre dødsfallene.

I Auburn, New York på Cayuga County sykehjem, hadde ingen dødd av covid-19, men etter at vaksinasjonsstasjonen startet 22. desember 2020 begynte beboerne plutselig å bli syk. Etter en ukes vaksinasjon, som dekket 193 innbyggere og 113 ansatte, ble 137 syke og sjokkerende 24 eldre døde innen 9. januar 2021.

Media som prøver å normalisere vaksineindusert sykdom og død

Vanlige medier har til og med forsøkt å normalisere disse vaksineinduserte helseproblemene og dødsfallene. En rapport fra Express i Storbritannia skrev at vaksineeffekter og til og med dødsfall er et tegn på at vaksinen fungerer! Rapporten forsvarer vaksinen og beskylder ofrenes immunforsvar for overreaksjon og forårsaker vaksineskader. Ingen vits, rapporterte nyhetsbyrået :

BIVIRKNINGER VAKSIN: Mange mennesker er opptatt av økende rapporter om mennesker som blir syke og til og med døden etter en vaksine. Eksperter hevder dette er et forutsigbart resultat og kan faktisk være en god ting. Hva skjer egentlig med kroppen når den er vaksinert, og hvorfor er det syk etter godt?

Baseballlegenden, Hank Aaron, var en av flere offentlige personer som ble brukt av narkotikaselskapene for å fremme deres eksperimentelle inokulering . Hank Aaron ble filmet for å få sin første dose da han oppfordret minoriteter til å delta og få den “livreddende” vaksinen. Han kom ikke til neste avtale for sin andre dose fordi han plutselig døde “i søvnen” sytten dager etter at han fikk den første dosen. Holocaust vil bare fortsette, ettersom medisinsk svindel, medisinsk tyranni blir utøvd over verdens befolkning.

Kilder inkluderer:

Artikler. Mercola.com

MedicalExpress.com

Express.co.uk

NewsTarget.comForrige:Fauci krever at Amerika bruker barn som marsvin til covid vaksineeksperimenterNeste:WHOs “etterforskning” av Wuhan-laboratoriet ble delvis gjennomført av en KKP-rådgiver, Marion Koopmans

MOTTA VÅRT GRATIS NYHETSBREV PER E-POST

Få uavhengige nyhetsvarsler om naturlige kurer, matlaboratorietester, cannabismedisin, vitenskap, robotikk, droner, personvern og mer.https://www.naturalnews.com/Include-ReaderRegistration-2019-Subscribe-Form-UnderArticle.html

Flere nyheter om dårlig helse

CDC dobbeltmaske “studerer” et perfekt eksempel på politisert søppel “vitenskap”DET SLUTTER ALDRI: Hvor mange doser vaksine vil bli presset for hver nye coronavirusmutasjon?Studie: Å gå sakte kan være et tegn på “akselerert aldring” og at du er mer sannsynlig å bli syk senere i livetWHO-teamleder: Coronavirus “sirkulerte allerede” og hadde “mutert 13 ganger” i Kina før det ble rapportertFlere mennesker føler seg utbrente blant pandemi, melder eksperterSelv korte perioder med stillesittende er dårlig for hjertet ditt, forsiktig forskerePublikum har frist til 12. mars å be EPA om å forby eller begrense glyfosatBayer inngår en avtale på 2 milliarder dollar over fremtidige Roundup kreftkravEldre befolkning dør plutselig av uforklarlige årsaker, og den er ikke lenger kodet som covid-19Bedrifter som driver obligatoriske koronavirusvaksiner for kunder, ikke bare ansatte

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.