1944–1956: Radioaktive ernæringsforsøk på tilbakestående barn av Harvard og MIT

Barn ved Fernald State School matet radioaktivt korn av forsker ved MIT og Harvard UniversityPrintFriendlyFacebook MessengerShareFacebookTwittere-post

De brukte også mentalt funksjonshemmede barn og foreldreløse barn for å teste vaksiner på … på den måten kunne det ikke rapporteres om bivirkninger … dette er de samme menneskene som du stoler på med helligheten eller DIN spedbarns blod … WTF er galt med DEG? Billy DeMossKILDE ahrp.org . I desember 1993 avdekket Scott Allen, en journalist ved Boston Globe , dokumenter som viser mange år med etisk tvilsomme eksperimenter utført på Fernald Center ungdom. Dagen etter jul publiserte han en artikkel, “Stråling brukt på retardert,” og la merke til at “Registreringer ved Fernald State School lister dem som “moroner”, men forskerne fra MIT og Harvard University kalte de tilbakestående ungdomsalderguttene som deltok i stråleeksperimentene deres “Fernald Science Club.” Barna ble gitt mat til Quaker Oats korn som inneholder radioaktive sporstoffer for å teste absorpsjon av plantemineraler og kalsium. Foreldre ble aldri informert om at radioaktive elementer var involvert i testene. Detaljer om forskningsinnsatsen, finansiert delvis av Quaker Oats Co. og US Atomic Energy Commission Les merSe ogsåMilitærtoksisk sprøytet kreftkjemikalier i 50-60-årene på fattige nabolag i ST. Louis MOAmerikanske militære frigjorte bakterier for å teste biologisk krigføring mot innbyggere

DELE DENNE:
SOM DETTE:
I SLEKT
????
MILITÆRTOKSISK SPRØYTET KREFTKJEMIKALIER I 50-60-ÅRENE PÅ FATTIGE NABOLAG I ST. LOUIS MO

11/16/2017I “Agenda 21”

????
AMERIKANSKE MILITÆRE FRIGJORTE BAKTERIER FOR Å TESTE BIOLOGISK KRIGFØRING MOT INNBYGGERE

07/21/2019I “Bio-våpen”

????
CHEMTRAILS – VIKTIGE VIDEOER – TESTING AV OSSENS REGERING

01/20/2019I “Chemtrail”

Legg igjen en kommentar