Geoengineering Watch Global Alert News, 20. februar 2021, # 289

20. februar 2021 

Dele

https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.geoengineeringwatch.org%2Fgeoengineering-watch-global-alert-news-february-20-2021-289%2F&layout=standard&show_faces=false&width=450&action=like&colorscheme=light

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Den store frysingen i Texas har påført utallige fronter katastrofal skade inkludert avlinger og trær . Det mange amerikanere ikke får beskjed om er at de samme flash-fryse-scenariene oppstår i mange regioner rundt om i verden. Hva er temperaturene på Nordpolen mens hele kaoset i vinterværet pågår? Klimateknisk angrep er en manifestasjon av radikalt økende maktstruktur desperasjon. Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som utspiller seg på mange fronter, vi må få hver dag til å telle . Del troverdige data fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Denne ukens  GeoengineeringWatch.org  oppsøkende messe er på Earl Warren Showgrounds, Santa Barbara, California, og er vist nedenfor. Min mest oppriktige og fortsatte takknemlighet til  Gem Faire-  utstillingsarrangørene for å legge til rette for og sette opp denne meget effektive messen i hver ukes Gem Faire-beliggenhet. Tidsplanen for kommende Gem Faire-arrangementer er  HER . En  geoengineeringwatch.org-  messe vil være under alle omstendigheter, takket være den faste støtten til Gem Faire.

Geoengineering Watch har gjennomført vår første partikeltesting noensinne. Filmopptak av fly- og laboratorietestprosesser er omtalt i  “The Dimming” , en banebrytende dokumentar som for tiden er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er et nytt 12+ minutters innsiktssegment om den kommende filmen.

16 svar på Geoengineering Watch Global Alert News, 20. februar 2021, # 289

 1.  Stan Sylvester sier:21. februar 2021 klokken 05.34Hva i utrolig presentasjon. Det var info for den første lytteren så vel som den erfarne lytteren. En flott lærer lærer til de forskjellige nivåene av forståelse for publikum.Historien har vist oss at løsrivelse er ord som Washington DC ikke liker å høre. Er det grunnen til at Texas ble målrettet? Sosiopater liker det ikke når noen eller noen grupper vil ut. Værkrig er gaven som fortsetter å gi til de som vil fortsette å kontrollere. Nå er den føderale regjeringen der med katastrofehjelp. Tviler på om mange tenker på løsrivelse i TX nå.Svare
 2.  Raymond sier:21. februar 2021 klokken 04:03Du ga nettopp den beste meteorologiske forklaringen på den konstruerte dypfrysen i Texas, Dane … og TV-værets folk her bare leser fra et NOAA-faksert generisk skript som gir skylden for naturen for å være manipulert av klimaendringene. De hevder konsekvent at disse unormale nedkjølelsene i utgangspunktet er sykluser av ekstreme variasjoner i værmønstre og “naturlig” forekommer hvert par hundre år eller så! OG alle tror på dem uten en gang å tenke på, eller stille spørsmål ved hvordan hver eneste av disse nyhetsmeteorologene gir nøyaktig samme forklaring … ord for ord. De skal være menneskelige, ikke mutante droner og som sådan. Bør ha litt forskjellige og varierende fortellinger, eller interjeksjoner av personlige meninger og tanker til den vitenskapelige begrunnelsen bak disse hendelsene. Den’ Som vær og kvinner blir nå masseprodusert og levert til nyhetsstasjonene med transportbånd. Programmert og kalibrert til kun å være massesvindel-plakatbarnet, til de geoingeniøriske klimakontrollerne. De er bare PR-dukker og roboter, designet for å handle og selge den offisielle falske fortellingen om: “La oss bare skylde alt på naturen, eller en handling fra Gud”.Jeg sa i kommentarene dine under de to siste GAN-kringkastingsvideoene at luftfuktigheten vår i Texas var vanvittig høy og til og med økt da polarhvirvelen presset gjennom fra nord. Som bare tjener til å validere nøyaktig hvordan du beskrev at gulfuktigheten vår ble brukt som en fordampningskjøler, for å produsere kjemisk iskjernet frossent nedbør. Forklare hvordan omgivelsestemperaturen falt fra 60-tallet til tenårene, innen rekordtid og da snøen begynte å falle, var det så kaldt at det fordampet øyeblikkelig ved berøring av hånden din. Snarere som “Dry Ice” og ikke smelter som naturlig snø ville gjort i en sunn matrise av virkeligheten, eller anvendelsen av rasjonell vitenskap.Selv når NWS og NOAA begge rapporterte at nattemperaturen vår hadde falt til bare 3 grader. Det var virkelig -18 under null, og ingen ønsket å gå utenfor for å verifisere lesingen (bortsett fra meg, med mitt elite batteridrevne “håndholdte” digitale termometer, som går ned til -50 under null) og uten strøm for bankene å viser temperaturen på markeringsskjermer på veikanten. Alle tok dem på ordet, selv om den kjemiske ultradypfrysen fortsatt regnet ned i atmosfæren.Da jeg levde gjennom snøstormer i Michigan og Nord-Dakota tilbake på 60- og 70-tallet, føltes det aldri så kaldt som det gjorde her i løpet av vårt polare virvelmareritt! Stadig flere dødsfall fra hypotermi oppdages daglig, ettersom kroppene blir funnet i sengene og bakgårdene. Denne tragedien i Texas hviler utelukkende på geoingeniørens skuldre, og jeg for det første vil aldri tilgi kontrollørene for en så fryktelig forbrytelse mot menneskeheten … og de tusenvis som også døde i dyreriket.En siste tanke. Jeg undersøkte geoingeniørskapede snøfnugg i polar vortex under et mikroskop, og de var alt annet enn vakre og perfekt formede kunstverk. Det var ingen geometriske eller fraktale mønstre og i stedet… lignet mer på virus- eller bakteriedannelser. Ganske skummelt faktisk!  Svare
 3.  Gary Morrow sier:21. februar 2021 klokka 2:17Han har tatt alt denne gamle jorden kan giOg han har ikke satt tilbake noeNå er menneskets styre gjennomFra sangen In The Year 2525 av Zager og Evans. Det ser ut til at de kanskje har fått tiåret og året riktig, men ikke århundret.  Svare
 4.  Gary Morrow sier:21. februar 2021 klokken 01:57Miljøtilstanden fortsetter å forverres her. Jeg bor i de ytre forstedene til Aiken SC. Den nærmeste gården ligger bare 100 meter unna. Mange trær ser ut til å være døde eller døende. De ser ut til å ha hatt store lidelser bare den siste vinteren. Trærne som normalt mister bladene om vinteren ser verst ut. Fenomenet med at trær ikke mister bladene om vinteren, er veldig tydelig her. Spesielt på trær som er skjermet for vinden av andre trær. Fuglebestanden har gått drastisk ned i de 15 årene jeg har bodd her. Da jeg først kom hit, hadde naboens hage som har en automatisk sprinkler hundrevis av fugler mating hver morgen. Nå er det mest jeg teller fire. En annen ting du aldri ser lenger er dusinvis eller hundrevis av fugler som ligger på ledningen mellom verktøystolper. Nedgangen i insekter har vært enda mer dramatisk. Dette er veldig rart for et så varmt og fuktig miljø. Du ser sjelden roadkill her lenger. Hvor mye mer misbruk kan den fattige planeten ta?Svare
 5.  Brent K Papon sier:21. februar 2021 klokken 01:01Jeg mistet myu Bro nylig. Jeg kan fortelle deg dette. Jeg er stolt av deg. Du hadde alltid VÅRE tilbake. var på ni. Jævla bs. 3 måneder av kjemisk forkjølelse. her i OHIOHVIS DU TRENGER NOE … TENK DET.TAP IKKE DITT BRUS.Jeg forstår sinne dittJeg elsker degOg jeg er stolt av deg. Selv om vi alle dør.Jeg fikk endelig en eldre bror.Bare tenk det.bSvare
 6.  BBB sier:20. februar 2021 klokken 22.43NIH uttaler i et nylig innlegg at masker holder fuktighet, og det er bra og sunt. Jeg vet ikke. Virker for meg at en person som bruker maske på jobben fem dager i uken, åtte timer om dagen flørter med junglerot. Vi vet alle fuktige og varme raser alle slags patogener. Så det er grunn til at en munn som driver varm fuktig luft inn i en maske, er motstridende med det National Institute of Health driver med. Selv eksperimentet deres var kablet, uten å ha noe med en maske å gjøre. Tannlege advarer om at bruk av maske kan skape mange problemer for en sunn munn. Leger antyder at å puste inn i en maske kan skape hyperkapni … en opphopning av co2 i blodet. De resulterende fysiske problemene blir muligens forvirret for det som pittoreskt kalles ‘Long Haul Covid.’ Samme det….. Det ser ut til at hele denne Covid-episoden er en stor langtur. Middelklassen er utskjært. Main Street er bordet opp og konkurs. Mamma og pop er døde. 12.000.000 skylder $ 72.000.000.000 i tilbake leie, med gjennomsnittet skyldt til rundt $ 6000. Forskningen min viser tydelig at Covid ikke er et problem for barn og unge voksne. Eldre, spesielt for de som er 80 år og eldre, er i fare. Så hvorfor er vi fortsatt i lås og iført usunne ansiktsmasker? Det gjorde ikke svenskene heller. De har ikke et Covid-problem, bare den vanlige årlige influensa, så det virker. Florida har ingen lockdown eller maskemandat. De har det bra. Jeg tror virkelig det er på tide å avslutte sprøytenarkomanen og den rådende overreaksjonen av våre teknokrater og deres politikere. Main Street er bordet opp og konkurs. Mamma og pop er døde. 12.000.000 skylder $ 72.000.000.000 i tilbake leie, med gjennomsnittet skyldt til rundt $ 6000. Forskningen min viser tydelig at Covid ikke er et problem for barn og unge voksne. Eldre, spesielt for de som er 80 år og eldre, er i fare. Så hvorfor er vi fortsatt i lås og iført usunne ansiktsmasker? Det gjorde ikke svenskene heller. De har ikke et Covid-problem, bare den vanlige årlige influensa, så det virker. Florida har ingen lockdown eller maskemandat. De har det bra. Jeg tror virkelig det er på tide å avslutte sprøytenarkomanen og den rådende overreaksjonen av våre teknokrater og deres politikere. Main Street er bordet opp og konkurs. Mamma og pop er døde. 12.000.000 skylder $ 72.000.000.000 i tilbake leie, med gjennomsnittet skyldt til rundt $ 6000. Forskningen min viser tydelig at Covid ikke er et problem for barn og unge voksne. Eldre, spesielt for de som er 80 år og eldre, er i fare. Så hvorfor er vi fortsatt i lås og iført usunne ansiktsmasker? Det gjorde ikke svenskene heller. De har ikke noe Covid-problem, bare den vanlige årlige influensa, så det ser ut til. Florida har ingen lockdown eller maskemandat. De har det bra. Jeg tror virkelig det er på tide å avslutte sprøytenarkomanen og den rådende overreaksjonen av våre teknokrater og deres politikere. Forskningen min viser tydelig at Covid ikke er et problem for barn og unge voksne. Eldre, spesielt for de som er 80 år og eldre, er i fare. Så hvorfor er vi fortsatt i lås og iført usunne ansiktsmasker? Det gjorde ikke svenskene heller. De har ikke noe Covid-problem, bare den vanlige årlige influensa, så det ser ut til. Florida har ingen lockdown eller maskemandat. De har det bra. Jeg tror virkelig det er på tide å avslutte sprøytenarkomanen og den rådende overreaksjonen av våre teknokrater og deres politikere. Forskningen min viser tydelig at Covid ikke er et problem for barn og unge voksne. Eldre, spesielt for de som er 80 år og eldre, er i fare. Så hvorfor er vi fortsatt i lås og iført usunne ansiktsmasker? Det gjorde heller ikke svenskene. De har ikke noe Covid-problem, bare den vanlige årlige influensa, så det ser ut til. Florida har ingen lockdown eller maskemandat. De har det bra. Jeg tror virkelig det er på tide å avslutte sprøytenarkomanen og den rådende overreaksjonen av våre teknokrater og deres politikere. De har det bra. Jeg tror virkelig det er på tide å avslutte sprøytenarkomanen og den rådende overreaksjonen av våre teknokrater og deres politikere. De har det bra. Jeg tror virkelig det er på tide å avslutte sprøytenarkomanen og den rådende overreaksjonen av våre teknokrater og deres politikere.  Svare
  •  Gina sier:21. februar 2021 klokken 08:52Gjærinfeksjon i lungene høres ikke bra ut og sunn for meg. Det er bare en av de mange helsefarene som ofte bærer en maske. De var ikke designet for det de ble brukt til. Jeg jobber i helsevesenet og hver sjanse jeg får gjør jeg det til en hakesele. Når og hvordan jeg kan ta den tingen av munnen og nesen, gjør jeg det.
 7.  Dennie sier:20. februar 2021 klokken 22:13PS: Hvor mange masker før du kveles? Jeg mener, virkelig –  kan like godt bare fortelle oss alle at det nå er helt ulovlig å puste!Svare
 8.  Dennie sier:20. februar 2021 klokken 20:51Fra de ansatte på Daily Kos:  Dypt i hjertet av Texas (vel, hvis “Texas”, som for mange har lært å kjenne det, det faktisk hadde et hjerte) :  For millioner av mennesker som bor i Texas, har denne uken virket som et helvete. Da det elektriske rutenettet kollapset, ble folk igjen til å  fryse i hjel  i stuen mens andre så hjemmene deres  bokstavelig talt falle fra hverandre  da frosne vannrør sprakk. Men dette er bare et spørsmål om perspektiv.For strømleverandører i Texas har dette vært den beste uken noensinne. Det samme gjelder naturgasselskaper. Og kullbedrifter. Og boreselskaper. Og videre nedover. Hele energiindustrien, inkludert eierne av vindparker i Texas, har sett en enorm økning i fortjeneste. Den økningen var så stor at bare to dager denne uken, mandag og tirsdag, kunne leverandører  lett ha ryddet mer overskudd  enn de gjør i et helt år med ordinær fullskala produksjon. Å ikke levere tilstrekkelig strøm til Texas er mye mer lønnsomt enn å gi hver Texan den kraften de trenger. Av design.[kildeartikkel:]  https://www.dailykos.com/stories/2021/2/19/2016968/-Texas-is-a-disaster-capitalism-paradise-with-a-system-that-guarantees-disastersSvare
 9.  Jonathan O’Quinn sier:20. februar 2021 klokken 17:54Takk Dane for alt du gjør.Tiden er kort. Se stormen i øynene og ikke vær redd!JonathanSvare
 10.  Ever Watchful sier:20. februar 2021 klokken 17:51Venner, i ingen spesiell rekkefølge … ..Ekstremt uvanlig dyp kulde i vår del av USA i det siste. Rare små iskuler på biler i morges, så dem aldri før.Deep State fortsatt i kontroll, fly fortsatt sprøyting….Nå … .. og dette henger med det Dane har sagt i årevis, spesielt de siste 12 til 13 månedene … ..Jeg anbefaler på det sterkeste alle å se på 8. mars 2021-utgaven av NEXUS magazine tilgjengelig på Barnes & Noble og Nexusmagazine.Com, bind 28 nummer to.Ta noen av annonsene med et saltkorn. Men ta noen av artiklene fra denne utgaven veldig seriøst. Ingen lure.Les om nylige uttalelser fra professor Haim Eshed … AI-robotsoldater (DARPA var konsulent i filmen Terminator 3 og det var for mange år siden, noe som betyr at de allerede hadde teknologien da) … Kinesiske hjelmer … Kina-samling av DNA … Ansiktsgjenkjenning som fungerer til og med med masker … NEI !!! ASYMPTOMATIC CV19 spread … ORACLE og Larry Ellison / CIA … Vatikanet kommenterer Great Reset…. Dr. Mercola-artikkel … og andre.Ta dette veldig alvorlig. Det er en australsk alternativ nyhetskilde, og de er spot-on i dette nummeret.Dane har henvist flere ganger til en av forfatterne som skriver i denne utgaven!Sørg for å ta deg tid til å hvile tankene og kroppene dine. Ta godt vare på immunforsvaret ditt. Ta godt vare på og din åndelige helse og husk at dette livet ikke er alt det er. Dette livet er bare en flekk i evigheten, og sørg for at du på slutten av dagen kan se tilbake og være stolt av det du gjorde i løpet av denne tiden.Dane har sitert fra keiser Marcus Aurelius tidligere. Hans skrifter er oversatt og er tilgjengelige. Det var i utgangspunktet hans personlige dagbok som ble funnet og oversatt. Mye av hans verdensbilde er mest relevant for vår nåværende situasjon.Vær trygg og vær forsiktig. Også en heads up. Mat kommer til å bli brukt som våpen i nær fremtid. Du må må må fylle på ikke-bedervelig mat med høy protein av høy kvalitet og har tilgang til vannfiltrering og også kjæledyrmat for dyreelskere der ute. Sawyer, Katadyn og Berkey vannfiltre er verdt å se på.Husk læren til Dr. Martin Luther Dr Martin Luther King Jr & hans filosofi om fredelig motstand mot urettferdige lover.Del informasjon når du kan. Dane har satt sammen noen veldig gode trykte materialer som han ofte refererer til. Du kan la disse være hvor som helst.På dette tidspunktet er det ikke mer tid å kaste bort på de som bevisst og bevisst er uvitende. La dem ligge i støvet. Ikke kast bort tiden på å prøve å konvertere dem til vår måte å forstå ting på dette tidspunktet. Det er ikke mer tid. Sett tidsenergien og ressursene dine på de mest spesifikke måtene du kan være mest nyttig på.Det anbefales på det sterkeste å kontakte statlige lovgivere. Den tiende endringen kommer til å bli ekstremt viktig i fremtiden. Snakk med dem om værendringen. Send dem trykt materiale. Kontakt ditt lokale byråd. Kontakt pastorene dine. Be dine statslovgivere slå opp Amerikas Frontline Doctors og deres nylige forslag til lovgivning for en vaksinehåndbok for å frita folk fra å bli tvunget til å ta vaksinasjoner. Frivillige vaksiner er A-OK. De kan også ha min. Ingenting skal være pålagt.Kroppen min, mitt valg. Og dermed basta.Svare
  •  Dennie sier:20. februar 2021 klokken 21:011. Bakgårdskyllinger, bakgårdsender = egg; bakgårdgeiter og sauer til melk og ost (med mindre det er intolerant, er meieri ikke  en “dårlig” matkilde, for mange mennesker) + bakebønner = bakgårdsprotein!2. Voks noe du kan spise. Ditto naboene dine. Handel!3. Dyrk minst to ting som er virkelig og pålitelig medisinsk .4. Dyrk noe for fuglene (rosmarin, lavendel, bær og fruktblomster). Fuglekikking; ta bilder og legg ut på sosiale medier5. Gå ut en tidlig morgentur minst 30 minutter. per dag. Hold deg utenfor solen i UV-timer.6. Meditere. Les noe positivt. Bruk sangskåler og gonger.7. Syng. Lær å spille et musikkinstrument. Husk poesi. Skrive poesi. Ha en Zoom-poesikveld og inviter venner. Alle lager og leverer / har en matbit på hånden for å “dele”. 
 11.  V. Susan Ferguson sier:20. februar 2021 klokken 17:01Biden Admin “Arbeider direkte” med Big Tech for å knuse vaksine dissens
   “I et korporativt regjeringssystem, der det ikke er noen meningsfull atskillelse mellom bedriftsmakt og statsmakt, er sensur fra selskaper statlig sensur.”
  Dette var de profetiske ordene til Caitlin Johnstone i 2018 og advarte om den glatte skråningen som Big Tech og dets liberale håndlangere begynte på da den bedriftssponserte avbestillingskulturen begynte.
  I 2018 ble representanter for Facebook, Twitter og Google instruert i USAs senatgulv at det er deres ansvar å “dempe informasjonsopprør” og vedta en “misjonserklæring” som uttrykker deres forpliktelse til å “forhindre oppstyr av splid.”
  “Borgerkriger starter ikke med skudd, de begynner med ord,” fikk representantene beskjed om.
  “Amerikas krig med seg selv har allerede begynt. Vi må alle handle nå på sosiale medier slagmarken for å dempe informasjonsopprør som raskt kan føre til voldelige konfrontasjoner og lett forvandle oss til de delte statene i Amerika. ”Og nå, 3 år senere, er alle “bak kulissene” nikk og blikk borte og konspirasjonsteorier viste seg å være ettersom Reuters rapporterer at Det hvite hus har nådd ut til sosiale medieselskaper, inkludert Facebook, Twitter og Alphabet Incs Google om å klemme seg ned på COVID feilinformasjon og å få deres hjelp til å hindre at den blir viral, sa en senioradministrasjonssjef.
  – Desinformasjon som forårsaker vaksinering vil være et stort hinder for å få alle vaksinert, og det er ingen større aktører i det enn de sosiale medieplattformene, sier en kilde med direkte kunnskap om samarbeidet til Reuters.
  Det hvite hus erkjente tidligere samarbeid med teknologigiganter som Facebook og Google om problemet, men direkte engasjement ble ikke bekreftet, sa Reuters.
  “Vi snakker med dem … så de forstår viktigheten av feilinformasjon og desinformasjon og hvordan de raskt kan bli kvitt den.”https://www.zerohedge.com/political/biden-admin-working-directly-big-tech-crush-vaccine-dissentSvare
 12.  V. Susan Ferguson sier:20. februar 2021 klokken 16:59VSF: Et kjemisk selskap i New Jersey har kommet med en ‘luftbehandling’ … ‘atmosfæriske viricider’ som kontinuerlig kan spres på busser, fly, bad osv. Hmmm … minner deg om noe?EPA godkjenner kjemisk ‘luftbehandling’ mot COVID, til tross for kjente helsefarer   / barnehelseforsvar / Robert F. Kennedy, Jr.Med et unntaksunntak som tillater dem å aerosolisere utvalgte innendørsrom med en antiviral ”luftbehandling” kalt Grignard Pure.Grignard Pure er et nanopartikkelbasert produkt. Den aktive ingrediensen er et stoff som kalles trietylenglykol (TEG).Sikkerhetsdatablad (MSDS) for den aktive ingrediensen, trietylenglykol.
  Utseende: klar til lys gul væske.
  Forsiktighet! Kan forårsake øye- og hudirritasjon. Innånding av tåke av dette materialet kan forårsake irritasjon i lungene. Aspirasjonsfare ved svelging. Kan komme inn i lungene og forårsake skade.Åndedrettsirriterende
  EPAs nødsituasjon tillater Georgia og Tennessee å spre Grignard Pure kontinuerlig i “pauserom, garderober, bad, lobbyer, heiser, spisesteder og matlagingsområder” i myndighetene, helsevesenet og prosesseringsanlegg samt intrastat transport – hvor som helst “der folk driver aktiviteter som anses som viktige av staten.”EPA godkjente produktets nødbruk i matlaging og spisesteder til tross for advarsler i sikkerhetsdatabladet for trietylenglykol om ikke å lagre TEG “i nærheten av mat, næringsmidler eller drikkevann.”
  … nanopartikler har toksiske effekter som er “en sterk begrensende faktor” som hindrer deres bredere bruk:“Den lille størrelsen på NP’er [nanopartikler] gjør at de … kan føres av blodstrømmen og lymfestrømmen til forskjellige organer og vev, inkludert hjerne, hjerte, lever, nyrer, milt, benmarg og nervesystem … Eksperimenter som modellerer det giftige effekter av NP på kroppen har vist at NP forårsaker trombose … betennelse i øvre og nedre luftveier, nevrodegenerative lidelser, hjerneslag, hjerteinfarkt og andre lidelser. Merk at NP kan komme inn ikke bare i organer, vev og celler, men også. . . mitokondrier og kjerner; dette kan drastisk endre cellemetabolismen og forårsake DNA-lesjoner, mutasjoner og celledød. “Les hele artikkelen her:
  https://childrenshealthdefense.org/defender/epa-approves-chemical-air-treatment-covid-health-hazards/Svare
 13.  PatinSF sier:20. februar 2021 klokken 16.47“CDC dobbeltmaske” studerer “et perfekt eksempel på politisert søppel” vitenskap “Det er alt BS vi får mat. To masker, 3 masker, 5 masker, 10 masker. Alt en dampende haug. USA er en dødsnasjon som handler propaganda. Masker er ekkel og bakteriefylte. Folk bør ikke bli tvunget til å bære disse farlige helsefarene.Svare
  •  Dennie sier:20. februar 2021 klokken 21:11Konstant bruk av masker pluss all bekymring og stress = erysipelas. Jeg avviklet et tilfelle av det og må nå slå det ut med antibiotika og akupunktur. Jeg ble feildiagnostisert i november som om jeg hadde en gjærinfeksjon. Slo den tilbake med yoghurt, eplecidereddik og tea tree olje, så kom den tilbake full kraft som en orkan. Jeg ble endelig behandlet for den rette sykdommen og med en endring i medisiner fra første runde begynner jeg endelig å bli frisk, men må gå på ytterligere 10 dager med doksycyklin, som er et godt middel for denne uoppnåelige cellulitt i ansiktet (som du ikke vil og absolutt ikke villesom komplikasjonene derav hvis du valgte å la være ubehandlet … inkludert nyresvikt …). Heldigvis, i siste øyeblikk før jeg begynte på undervisningsdagen min sist lørdag, fikk jeg en e-post fra Voice for Choice, en vaksineutdanningsorganisasjon som annonserte 25% avslag på sølvmasker. Jeg bestilte to av dem. Påstått sølvmaske er virkelig pustende, og jeg er sikker på at de virkelig er antibakterielle, siden de er sølv og ikke bare nano-sølvbelagt.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.