Tysk Sykehjemsvarsler: ‘Eldre Som Dør Etter COVID-Vaksine’

17. Februar 2021

Siden den offentlige utgivelsen av den kontroversielle mRNA-“vaksinen “, har mange urovekkende rapporter om bivirkninger og for tidlige dødsfall økt , inkludert etter mottak av det eksperimentelle Pfizer / BioNTech-skuddet , dukker også opp fra  Israel ,  Norge ,  Portugal ,  Sverige og  Sveits. .

Ifølge styreleder for Children's Health Defense (CHD), Robert F. Kennedy Jr, “viser det seg at tilfeldighet viser seg å være ganske dødelig for mottakere av  COVID-vaksine .” Kennedy legger til: “Hvis de kliniske studiene er gode prediktorer, vil sannsynligheten for tilfeldigheter øke dramatisk etter det andre skuddet.”

tysk sykehjems varsler "eldre dør etter covid vaksine"

Ifølge poster fra kliniske studier , er det foreslått at nesten alle de antatte fordelene med COVID vaksinasjon og de aller  fleste skadene  var forbundet med den  andre dose av den eksperimentelle mRNA .

En annen sak som dukker opp fra Tyskland er spesielt urovekkende, og innebærer en tildekking av tjenestemenn i det som tydelig ser ut til å være knyttet til administrasjonen av Pfizer / BioNTech genetiske produkt.

Nyhetsrapporter 2020 :

For første gang er det en øyenvitnerapport fra et Berlin sykehjem om situasjonen etter vaksinasjonen. Den kommer fra AGAPLESION Bethanien Havelgarten aldershjem i Berlin-Spandau.

Der, innen fire uker etter den første vaksinasjonen med BioNTech / Pfizer-vaksinen Comirnaty, åtte av 31 eldre, som led av demens, men var i god fysisk tilstand i henhold til deres alder før vaksinasjonen.

Den første døden skjedde etter bare seks dager, og fem andre eldre døde omtrent 14 dager etter vaksinasjon.

De første symptomene på sykdommen hadde allerede dukket opp kort tid etter vaksinasjonen. Fra informasjon tilgjengelig til 2020Nyhetene pasientene har ikke blitt behørig informert om risikoen ved denne vaksinen.

En av grunnene er at det ikke er gitt noen detaljert informasjon om nyheten til denne mRNA-“vaksinen ” som bare er sertifisert i EU.

Advokat Viviane Fischer og advokat Dr. Reiner Füllmich fra Corona-komiteen snakket i et videointervju med varsleren om de nærmere omstendighetene ved vaksinasjonen, symptomene som oppstod og den forskjellige karakteren av dødsfallene i tidsmessig sammenheng med vaksinasjonen .

3. januar 2021 hadde 31 kvinnelige og mannlige innbyggere i demensavdelingen “første etasje / vernet område” blitt vaksinert med Comirnaty.

Pårørende til ytterligere tre eldre hadde motsatt seg vaksinasjon, og to beboere var i terminalomsorg, så ingen vaksinasjon ble gitt.

Beboerne på denne avdelingen er veldig aktive, “selvforsvarende” demenspasienter som er fysisk i god stand. De har lov til å flytte på avdelingen hele dagen uten begrensninger.

Dagen før vaksinasjonen hadde de 31 vaksinerte personene god helse. Noen dager tidligere hadde alle testet negativt for Corona, ifølge varsleren.

Ifølge varsleren fant den første vaksinasjonshendelsen med Comirnaty 3. januar 2021 sted på en slik måte at alle innbyggerne var samlet i fritidsrommet i første etasje.

Et vaksinasjonsteam bestående av en eldre , tre medhjelpere og to føderale soldater i kamuflasjeuniform utførte vaksinasjonene.

Hjemmepersonalet så vel som hjemmelegen assisterte i prosessen. Rollen til soldatene, som ikke på noe tidspunkt flyttet seg bort fra vaksinen, er ikke bestemt.

Det varsleren var i stand til å fastslå, var imidlertid at tilstedeværelsen av uniformerte menn i stor grad skremte seniorene.

Gruppen, som normalt viser en “sterk defensiv oppførsel” i tilfelle ukjente behandlinger, var knapt gjenkjennelig, så overveiende “lamblike” de hadde latt vaksinasjonen med Comirnaty gå over dem.

Varsleren mistenker at dette også kan ha sammenheng med at eldre eldre, som fortsatt hadde opplevd krigen, ikke kunne vurdere soldatenes rolle riktig og muligens følte seg påminnet om krigstraumatiske omstendigheter.

Under den første vaksinasjonen ble en motstandsdyktig pensjonist arrestert av en sykepleier under tyske soldaters våkne øyne, rapporterte øyenvitnet.

En rettslig avgjørelse for forvaring, som som sådan representerer en tvang og derfor i utgangspunktet krever en rettslig vurdering i den enkelte sak, hadde ikke blitt utstedt.

I følge varslers beretning fant administrasjonen av den andre vaksinasjonsdosen sted uten varsel alltid på stedet der personen som skulle vaksineres ble funnet.

For eksempel ble en eldre dame liggende intetanende i sengen som begynte å motstå den andre dosen, holdt tilbake av to medlemmer av pleiepersonalet for å overvinne hennes motstand – igjen uten nødvendig rettskjennelse.

Svabbingen for PCR-testen, som noen eldre prøvde å motstå, gjøres også regelmessig med bruk av fysisk makt mot eldre som motstår den uønskede behandlingen, sa varsleren.

Ifølge varsleren var vaksinasjonsutdannelsen til omsorgspersoner og pårørende – eldre ikke i stand til effektivt å samtykke til vaksinasjon på grunn av demens – basert på utdaterte informasjonsark fra RKI / Grünes Kreuze.

Spesielt informasjonen som kreves i forordning (EF) nr. 507/2006 om at vaksinen Comirnaty bare er gitt betinget markedsføringstillatelse, og hvorfor det er slik, mangler.

Spesielt burde informasjonen ha vært gitt at sett fra tilsynsmyndighetens EMA, må datasituasjonen fortsatt forbedres med hensyn til ulike aspekter, f.eks. Samspillet mellom Comirnaty og andre legemidler.

Allerede på vaksinasjonsdagen begynte fire av de vaksinerte eldre å vise uvanlige symptomer. Om kvelden den dagen var de trøtte og ekstremt slitne, noen av dem sovnet ved bordet under middagen. Et kraftig fall i oksygenmetning i blod ble observert.

I det videre forløpet fortsatte blytrettheten, oksygenmetningen i blodet forble utilstrekkelig, i noen tilfeller oppstod pustende pust, og feber, ødem, hudutslett, en gulgrå misfarging av huden og en (karakteristisk) muskelskjelv av overkroppen og armene skjedde.

Seniorene viste også en holdningsendring, svarte delvis ikke og nektet å spise eller drikke.

En vaksinert eldre, som tidligere hadde vært “i god form” for hennes alder og ikke hadde noen alvorlige tidligere sykdommer, døde allerede 9. januar 2021, bare seks dager etter vaksinasjon.

Dødsfall blant vaksinerte eldre og eldre skjedde 15. januar, 16. januar, 19. januar (2 dødsfall), 20. januar, 2. februar og 8. februar 2021.

Den senest avdøde pensjonisten var en tidligere operasanger som hadde spilt piano dagen før vaksinasjon.

Varsleren rapporterer om helsetilstanden at den gamle mannen regelmessig gikk på jogging, danset, spilte og ellers var veldig dynamisk og aktiv.

Av eldre som testet negativt før vaksinasjon, viste forskjellige plutselig et positivt testresultat etter vaksinasjon.

Imidlertid viste alle disse eldre ingen av de kjente -symptomene, dvs. symptomer på forkjølelse som hoste, forkjølelse, tap av luktesans og smak osv.

24. januar 2021 ble den andre dosen av Comirnaty påført 21 eldre.

Etter denne vaksinasjonen, ifølge varsleren, viser nå elleve eldre vedvarende ekstrem utmattelse, delvis gisper etter pusten, delvis ødem, hudutslett og gul-gråaktig misfarging av huden.

Per 10. februar 2021 har ingen av seniorene som fikk den andre dosen av Comirnaty død, men helsen til noen av de eldre i denne gruppen forverres stadig.

Varsleren beskriver imponerende den forskjellige naturen til den døende prosessen til den vaksinerte.

Normalt ville den som døde til slutt akseptere sin nærliggende død og – kanskje etter å ha sett en elsket for siste gang – gå i fred. Å dø som etter vaksinasjon var imidlertid annerledes, sa han. Det er “umenneskelig.”

De gamle menneskene han hadde sett dø, hadde pustet tungt, dirret kraftig og virket som om de allerede hadde gått bort.

Det virket for ham som en ensom, meningsløs kamp mot døden, som om “folket visste at deres tid ennå ikke var kommet, og derfor hadde de ennå ikke vært i stand til å gi slipp.”

AGAPLESION Bethanien Havelgarten eldrehjem ble bedt om å kommentere hendelsene 3. februar 2021 av advokat Viviane Fischer, i navnet og på vegne av to journalister som undersøkte emnet, men har fremdeles ikke fått svar.

Advokat Viviane Fischer inngav en strafferettslig klage til statsadvokatkontoret 3. februar 2021, klokka 12.04 , og informerte politiet så vel som professor Klaus Cichutek , lederen for Paul Ehrlich Institute, som er ansvarlig for opptaket vaksinasjonsbivirkninger, og Senator for helse i Berlin, Dilek Kalayci , om hendelsene.

Helseavdelingen ble også informert, samt kontoret til senatadministrasjonen med ansvar for sykehjem.

Advokat Fischer ba statsadvokatens kontor om å sikre liket til den sist avdøde gamle mannen. Hun advarte tjenestemennene om den forestående døden til det åttende dødsofferet, som man skulle frykte på den tiden umiddelbart. I mellomtiden sviktet han for sykdommen.

Etter telefonforespørsel 8. februar 2021 ble filen ikke funnet i registeret hos statsadvokatens kontor. En slik registrering, slik det ble kommunisert, kan i Corona-tider ta opptil seks uker.

8. februar 2021 har advokat A Law Fischer derfor i tillegg innlevert en straffeklage via internettvakten til Berlin-politiet.

En pressehenvendelse med tanke på igangsatte etterforskninger, beslag av likene og mulige lignende hendelser tidligere undersøkt av myndighetene, som advokat Fischer hadde plassert på nytt i byrået til de to journalistene 8. februar 2021, svarte politiet i kvelden 9. februar 2021, som følger:

”Så langt førte politiet i Berlin ingen etterforskninger i forbindelse med dødsfallene du har beskrevet. Slike undersøkelser iverksettes alltid når en lege bekrefter en ikke-naturlig dødsårsak ved utstedelse av dødsattesten. De to dødsfallene du nevnte er heller ikke kjent for Berlin-politiet.

“I denne forbindelse ble det ikke foretatt etterforskning, og heller ikke er avlagt den avdøde kropp. De kriminelle anklagene du har lagt inn, er tilgjengelige for Berlin-politiet og etterforskes for øyeblikket av en spesialistavdeling for kriminellpolitiet eller av Berlin statsadvokat.

“Informasjon om dette kan mottas fra pressekontoret til statsadvokatembetet i Berlin.”

Etterforskningsadferden til politiet som foreløpig presenterer seg som lite engasjert, står i motsetning til lovlighetsprinsippet og forfølgelsesplikten for straffbare forhold, som politiet og statsadvokaten er underlagt, fastslår advokat Dr. Fuellmich.

Et brudd på dette kan rettferdiggjøre bebreidelse av en hindring av rettferdighet på kontoret i henhold til § 258 a StGB. § Straffeprosessloven § 160 (I) bestemmer:

“Så snart statsadvokatembetet blir kjent med mistanke om en straffbar handling gjennom en rapport eller på annen måte, må det undersøke fakta i saken for å avgjøre om det skal inngis en offentlig klage.”

§ 163 (I) setning 1 i straffeprosessloven bestemmer:

”Myndighetene og betjentene i polititjenesten må etterforske straffbare forhold og utstede alle pålegg som ikke tillater forsinkelse for å forhindre at saken blir uklar.

Det ville derfor være i strid med gjeldende lov for politiet å iverksette tiltak bare når familielegen, akuttlegen eller til og med vaksinatoren selv fylte ut dødsattesten, bekreftet en unaturlig dødsårsak.

Det var allerede spørsmålstegn ved om en ekstern lege, som i tvilstilfelle ikke kunne kjenne medisinsk historie i detalj, i det hele tatt kunne vurdere situasjonen og døende prosessen riktig.

I følge Dr. Fuellmich, advokaten, er det utvilsomt en betydelig innledende mistanke om at den ekstraordinære opphopningen av dødsfall – ellers bare en eller to eldre dør per måned i den respektive avdelingen på sykehjemmet – ikke skyldtes naturlige årsaker.

Når det gjelder de elleve eldre hvis helsetilstand hadde forverret seg etter administrering av den andre dosen av Comirnaty, var det også overhengende fare.

Politiet, helsekontorene og senatadministrasjonen har en garantistilling for å avverge fare for befolkningen.

Hvis personene som er installert for å avverge fare fra offentligheten ikke følger deres forpliktelse, kan en handling som straffes av de fungerende personene på grunn av aktiv assistanse og / eller assistanse ved utelatelse av kroppsskaden (muligens til og med dødsårsak) – begått mens de er på kontoret – kommer i betraktning, fastslår advokat Fischer.

Også en uaktsom handling deltakelse må undersøkes. For å unngå farer for mulige fremtidige ofre, er politiet forpliktet til å umiddelbart starte profesjonelle etterforskninger. Etter mortem-undersøkelser må det gjennomføres.

Et tilbaketrekning til en mulig teoretisk vurdering av politieksperter, da dette ble angitt for advokat Fischer av ansvarlig politiavdeling (LKA 115, lovbrudd mot mennesker), kunne ikke godtas.

Spørsmålet om hvilke symptomer som utvikler seg etter en vaksinasjon og muligens forårsaker pasientens død, kan foreløpig ikke besvares av noen eksperter, bare fordi det ikke er oppdatert noen studier for eksempel angående fare for gamle mennesker med vaksinen.

Spesielt er det ikke utført interaksjonsstudier med andre medisiner. Etter dødsfall i Norge etter Corona-vaksinasjonen , anbefales ikke lenger  av svært gamle, skjøre mennesker i Norge .

Årsakssammenhengen mellom vaksinasjon og opphopning av dødsfall, spesielt blant eldre, er slik at det er presserende behov for myndighetshandlinger for å beskytte helsen og livene til alle de som er villige til å bli vaksinert, og de som allerede har fått en dose Comirnaty.

Forsiktighetsprinsippet kan omfatte midlertidig å stanse bruken av denne vaksinen så lenge en fullstendig og gjennomsiktig etterforskning av hvilken rolle den måtte ha spilt i dødsfallet til eldre som har skjebnen til er gjenstand for denne artikkelen.

Disse statlige tiltakene bør også treffes, særlig til fordel for de som ønsker å besøke vaksinasjonssentre, er beboere på alders- eller sykehjem, eller har en jobb i helsevesenet med kontakt med pasienter.

Comirnaty virker på ingen måte så trygg som man skulle tro basert på regjeringens vaksinasjonskampanje og de mange offentlige uttalelsene fra og eksperter som støtter regjeringens låsingskurs.

Comirnaty er en såkalt mRNA (messenger ribonukleinsyre) vaksine. MRNA inneholder “blåkopi” for et protein på overflaten av SARS-CoV-2. Gjennom vaksinasjon kommer denne planen inn i kroppens celler av den vaksinerte personen via små fettpartikler (fett nanobody). Disse skal da produsere et protein som finnes på overflaten av viruset.

Dette er ment å indusere en respons i immunsystemet som igjen vil føre til at en passende immunrespons oppstår i tilfelle påfølgende infeksjon med SARS-CoV-2. På grunn av den uvanlig korte varigheten av klinisk testing på mennesker, er det åpenbart fra 2020news.de synspunkt at ikke alle mulige negative effekter av denne vaksinen kunne bli undersøkt.

Spesielt mener eksperter at det er en risiko for dannelse av antistoffavhengig forbedring (ADE). Dette er begrepet som brukes til å beskrive antistoffer som binder seg til overflaten av , men som ikke nøytraliserer dem, i stedet fører til forbedret opptak av viruset i en celle og dermed fremmer og multiplikasjon av viruset.

Infeksjonsforbedrende antistoffer fremmer immunpatogenese og utgjør en kjent potensiell fare for visse vaksiner.

Forekomsten av denne faren er godt dokumentert for tidligere mislykkede forsøk på å utvikle vaksiner mot koronavirus (som SARS-CoV).

I noen prekliniske dyrestudier ble testdyr alvorlig syke eller til og med døde etter å ha møtt det ville viruset på grunn av utseendet til infeksjonsfremmende antistoffer.

Eksperter frykter også at forekomsten av autoimmune sykdommer og en nedsettelse eller fare for fruktbarhet, graviditet, ufødt liv, amming med morsmelk og barn hvis mødre ble vaksinert under graviditet, ikke kan utelukkes.

Etter deres syn kunne sannsynligheten for forekomst av disse negative konsekvensene ikke – eller ikke tilstrekkelig – undersøkes på grunn av utformingen av kliniske studier på mennesker, som BioNTech / Pfizer utførte før den betingede godkjenningen av Comirnaty.

I følge vurderingen fra Paul Ehrlich Institute kan også polyetylenglykol (PEG) -holdige lipidnanopartikler i Comirnaty være mulige utløsere for observerte alvorlige reaksjoner i forbindelse med vaksinasjonen.

Dette er også bekymringsfullt fordi det i mange prekliniske studier har vist seg at PEG-liposomer transporterer stoffer over blod-hjerne-barrieren.

Visse liposomer har også vært knyttet til død av spesifikke celler i lever og lunger i dyreforsøk. For mer informasjon, se innspillingen fra Corona- komitémøte nr. 37 (starter kl. 03:55:00).

I følge EMA Dashboard er det fra 12. februar 2021 allerede rapportert 54828 uønskede vaksinereaksjoner. Per 31. januar 2021 var det 26.849 .

På grunn av de mange bekymringene rundt vaksinen, har en anmodning om tilbaketrekning mot godkjenningen allerede blitt sendt til EMA.

I følge advokat Fischer vil advokat Dr. Renate Holzeisen anke søksmål mot denne godkjenningen, inkludert oppsummeringsforhandlinger, til EU-domstolen (EU-domstolen) i god tid på vegne av klienter som er bosatt i Italia.

En slik handling og en slik søknad er mulig innen en periode på to måneder etter at den betingede godkjenningen av Cominarty ble gitt.

I følge advokat Fischer vil denne saksgangen nå også ledsages av et internasjonalt nettverk av advokater og forskere, som medlemmene av Corona-komiteen også hører til. Dommen i hovedforhandlingene og avgjørelsen i den oppsummerte saksbehandlingen vil ha innvirkning på alle EU-land som den betingede godkjenningen av Comirnaty har virkning for.

12. februar 2021 informerte statsadvokaten EU-kommisjonens advokat om EU-kommisjonen (EU) om EU-kommisjonens beslutning i saken om EU-kommisjonens avgjørelse i saken om EU-kommisjonens beslutning i saken.

Dette er i sin tur ment å indusere en respons i immunsystemet som vil føre til at en passende immunrespons oppstår i tilfelle påfølgende infeksjon med SARS-CoV-2.

På grunn av den uvanlig korte varigheten av klinisk testing på mennesker, er det åpenbart fra 2020news.de synspunkt at ikke alle mulige negative effekter av denne vaksinen kunne bli undersøkt.

Spesielt mener eksperter at det er en risiko for dannelse av antistoffavhengig forbedring (ADE).

Dette er begrepet som brukes til å beskrive antistoffer som binder seg til overflaten av virus, men som ikke nøytraliserer dem, i stedet fører til forbedret opptak av viruset i en celle og dermed fremmer spredning og multiplikasjon av viruset.

Infeksjonsforbedrende antistoffer fremmer immunpatogenese og utgjør en kjent potensiell fare for visse vaksiner.

Forekomsten av denne faren er godt dokumentert for tidligere mislykkede forsøk på å utvikle vaksiner mot koronavirus (som SARS-CoV).

I noen prekliniske dyrestudier ble testdyr alvorlig syke eller til og med døde etter å ha møtt det ville viruset på grunn av utseendet til infeksjonsfremmende antistoffer.

Eksperter frykter også at forekomsten av autoimmune sykdommer og en nedsettelse eller fare for fruktbarhet, graviditet, ufødt liv, amming med morsmelk og barn hvis mødre ble vaksinert under graviditet, ikke kan utelukkes – særlig fordi sannsynligheten for at disse negative forekommer. konsekvensene kunne ikke undersøkes eller ikke tilstrekkelig undersøkt på grunn av utformingen av de kliniske studiene på mennesker, som BioNTech / Pfizer utførte før den betingede godkjenningen av Comirnaty.

I følge vurderingen fra Paul Ehrlich Institute kan polyetylenglykol (PEG) -holdige lipidnanopartikler i Comirnaty også være mulige utløsere for observerte alvorlige reaksjoner i forbindelse med vaksinasjonen.

Dette er også bekymringsfullt fordi det i mange prekliniske studier har vist seg at PEG-liposomer transporterer stoffer over blod-hjerne-barrieren.

Visse liposomer har også vært knyttet til død av spesifikke celler i lever og lunger i dyreforsøk. For mer informasjon, se innspillingen fra Corona-komitémøte nr. 37 (starter kl. 03:55:00).

I følge EMA Dashboard er det fra 4. februar 2021 allerede rapportert om 41 140 bivirkningsreaksjoner. Per 31. januar 2021 var det 26.849.

På grunn av de mange bekymringene rundt vaksinen, har en anmodning om tilbaketrekning mot godkjenningen allerede blitt sendt til EMA.

Ifølge advokat Fischer vil advokat Dr. Renate Holzeisen anke tiltak mot denne godkjenningen, inkludert oppsummeringssaker, til EU-domstolen (EU-domstolen) i god tid på vegne av klienter som er bosatt i Italia.

En slik handling og en slik søknad ville være mulig innen en periode på to måneder etter at den betingede godkjenningen av Cominarty var gitt.

Denne saksgangen ville nå også være ledsaget av et internasjonalt nettverk av advokater og forskere, som medlemmene av Corona-komiteen også tilhørte.

Dommen i hovedforhandlingene og avgjørelsen i den oppsummerte saksbehandlingen vil ha innvirkning på alle EU-land som den betingede godkjenningen av Comirnaty har virkning for.

12. februar 2021 informerte statsadvokaten skriftlig advokat Viviane Fischer:

“Din kriminelle klage er allerede kjent her, men ennå ikke registrert i systemet vårt, så jeg kan for øyeblikket ikke gi deg ytterligere informasjon om dette. Imidlertid, innenfor rammen av de tillatte undersøkelsene, vil alt nødvendig bli arrangert med den nødvendige akselerasjonen. “

Kilder: 21stCenturyWire.com ; 2020News.de/enDu Må Spise 100% Syntetisk Biff, Sier Bill Gates Som Er En Tidlig Investor I Falsk KjøttindustriForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Den internasjonale domstolen beordret nederlandske regjeringen å oppheve 'illegitim' pandemisk portforbud, og kalte det et 'langt nående brudd'

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNI

Den Internasjonale Domstolen Beordret Nederlandske Regjeringen Å Oppheve ‘Ulovlig' Pandemisk Portforbud, Og Kalte Det En ‘Langtrekkende Overtredelse'

HAFHAF16. Februar 2021

Bill Gates Global Warming

BILL GATESGLOBAL WARMING HOAXNYHETER

Skumle Bill Gates Presser Nå Corona-Vaksiner Og Radikale Politikker For Global Oppvarming Til Å Ødelegge Den Amerikanske Energisektoren

HAFHAF16. Februar 2021

Sara Beltrán Ponce

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Legen Har Abort 3 Dager Etter Å Ha Blitt Injisert Med Eksperimentelt COVID MRNA-Skudd

HAFHAF16. Februar 2021

Israels 'falske krigsrom', som er satt opp for å takle desinfeksjon av vaksine, mister kampen mot Telegram 2

KORONAVIRUSFALSKE NYHETERPROPAGANDAVAKSINER

Israels ‘Fake News War Room' Satt Opp For Å Takle Desinfeksjon Av Vaksine Mister Kamp Mot Telegram

HAFHAF16. Februar 202

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.