Gresk Sykehusadministrator Står Overfor Straffeforfølgelse For Å Rapportere Sykepleierlammelse Etter Andre MRNA-Skudd

17. Februar 2021

CORFU, HELLAS – En gresk sykepleier er nå lammet etter å ha mottatt en ny dose mRNA. Den 40 år gamle sykepleieren er tobarnsmor og har vært sykepleier i 17 år.

Sykepleieren, hvis navn ikke er opplyst, utviklet feber, etterfulgt av uutholdelige smerter i hele kroppen umiddelbart etter det andre skuddet. Hun ble kjørt til sykehuset da hun ikke klarte å bevege seg eller føle underekstremitetene.

gresk sykehusadministrator møter straffeforfølgelse for å rapportere sykepleierlammelse etter andre mrna-skudd

Michalis Giannakos, president for Panhellenic Federation of Public Hospital Workers (POEDIN), sa til Open TV i East Attica-regionen at røntgenstråler kom tilbake rene. Sykepleieren gjennomgår nå nevrologiske vurderinger.

Giannakos sa at sykepleieren “var i perfekt helse” før hun mottok det andre mRNA-skuddet. Det antas at sykepleieren utviklet Guillain-Barré syndrom .

Den nevrologiske sykdommen får immunforsvaret til å angripe nerver i hele kroppen. Giannakos sa at sykepleieren nå er rullestolbundet.

Han forsvarte mRNA-skudd til en viss grad. Men hans menneskelige side viste ekte lidenskap for sin skadde kollega.

“Vi sier ikke noe dårlig om vaksinen, tvert imot, men kollegaen sitter i rullestol og kan ikke stå opp og har blitt terrorisert,” sa han . “Jeg er fullstendig klar over hva jeg sier. Leger der sier også at det er en bivirkning av vaksinen. ”

Det er uklart om hun mottok Pfizer- eller Moderna-skuddene. Men per i dag har Hellas mottatt nesten 800 000 Pfizer-doser og 135 000 Moderna-doser.

Strafferettslige Anklager For Å Ha Rapportert Sannheten?

Påtalemyndigheten ved Retten i Første Instans vurderer å presse kriminelle anklager mot Giannakos. Det greske medieverket Ethnos rapporterer at en aktor etterforsker om Giannakos begikk forbrytelsen “å spre falske nyheter .” Hans forbrytelse er å uttrykke en mRNA-negativ effekt med “for mye sikkerhet.”

Kilde: TheCovidBlog.comBoom! Wuhan Lab Ga Bat Cages Patent For Secret Virus Experiments Måneder Før COVID-19-UtbruddForrige Innlegg

Relaterte Artikler

boom!  wuhan lab ga flaggermusbur som patent på hemmelige viruseksperimenter måneder før covid 19-utbrudd

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSNYHETER

Boom! Wuhan Lab Ga Bat Cages Patent For Secret Virus Experiments Måneder Før COVID-19-Utbrudd

HAFHAF17. Februar 2021

85 år gammel kvinne mottar covid 19-vaksinen fra en lege kl

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Varsler: 8 Av 31 Beboere I Tysk Sykehjem DEAD Etter Å Ha Blitt Tvunget Til Å Bli Injisert Med Pfizer Eksperimentelle MRNA-Skudd Mot Deres Vilje

HAFHAF17. Februar 2021

tysk sykehjems varsler "eldre dør etter covid vaksine"

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Tysk Sykehjemsvarsler: ‘Eldre Som Dør Etter COVID-Vaksine’

HAFHAF17. Februar 2021

Den internasjonale domstolen beordret nederlandske regjeringen å oppheve 'illegitim' pandemisk portforbud, og kalte det et 'langt nående brudd'

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNI

Den Internasjonale Domstolen Beordret Nederlandske Regjeringen Å Oppheve ‘Ulovlig’ Pandemisk Portforbud, Og Kalte Det En ‘Langtrekkende Overtredelse’

HAFHAF16. Februar 2021

Legg igjen en kommentar