Geoengineering og Weather Modification Patents


Kronologisk oversikt over værkontrollteknologi 1891 til nåtid. Publisert · Mandag 24. mars 2014  Av James Franklin Lee Jr.Kommentarer

Geoengineering og Weather Modification Patents

KATEGORI Geoteknikk TAGGER Værkrigføring • Værendring • Populær

SPESIELL MERKNAD: Patentlisten min har blitt omtalt på nettsteder som Geoengineeringwatch.org, NaturalNews.com og Infowars.com. Denne listen inkluderer bare patenter fra 1891-2003. Jeg vil snart publisere resten av listen (2004-nå)! Følg med!
Jeg opprinnelig opprettet denne patentlisten i 2011 på mitt første nettsted rezn8d.net . Jeg har siden solgt den nettadressen, sammen med rezn8d.com og terraforminginc.com . Koble til URL-siden til denne siden hvis du velger å legge ut denne artikkelen.

Denne listen over patenter på geo-engineering og værmodifisering er langt fra fullført og vil oppdateres av og til.

Send inn patenter ved å legge igjen en kommentar på denne siden eller kontakte meg via en av linkene til sosiale medier: HER

Denne artikkelen er en del av serien vår: Geoengineering and Weather Modification Exposed

Se også vår tidslinje og kart for  !

Værmodifiseringseksperimenter. Vis kart på ClimateViewer Mobile og ClimateViewer 3D . Se også rådataene på Google Fusion Tables

Værmodifikasjonspatenter

8152091-produksjon-eller-distribusjon-av-strålings-tvangsmidler

Geotekniske patenter

Les mer: Hurricane Hacking: Department of Homeland Security går inn i værendringsvirksomheten

OPPFINNERE:

BOWERS, JEFFREY A. (KIRKLAND, WA, US), CALDEIRA, KENNETH G. (CAMPBELL, CA, US), CHAN, ALISTAIR K. (STILLWATER, MN, US), GATES III, WILLIAM H. (REDMOND, WA, US) , HYDE, RODERICK A. (REDMOND, WA, US), ISHIKAWA, MURIEL Y. (LIVERMORE, CA, US), KARE, JORDIN T. (SEATTLE, WA, US), LATHAM, JOHN (BOULDER, CO, US), MYHRVOLD, NATHAN P. (MEDINA, WA, US), SALTER, STEPHEN H. (EDINBURGH, GB), TEGREENE, CLARENCE T. (BELLEVUE, WA, US), WOOD JR., LOWELL L. (BELLEVUE, WA, USA)

Hurricane-Protection-us-patent-app-20090177569-storm-protection-Bill-Gates-Ken-Caldeira-Stephen-Salter-John-LathamEN METODE FOR Å HÅNDTERE RISIKO INKLUDERER Å SELGE INDIVIDUELLE FORSIKRINGSPOLITIKER VEDRØRENDE OMRÅDER SOM SKAL BESKYTTES MED UTSTYR FRA STORMET.

ET ENHET PASSET TIL Å BEHOLDES I EN NASAL-PASSASJON AV EN RUMINANT, ENHETEN SOM ER ARRANGERT FOR Å PASSE EN RUMINANT UTÅPNING, ENHETEN INKLUDERER EN FØRSTE STRUKTUR KONFIGURERT FOR Å OKSIDERE METANGASS I DEN RUMINANT UTSALINGEN, DEN GJENNIGE UTSTILLINGEN, DEN GJENNIGE UTSTILLINGEN METANGASS MOT EN UTGANG TIL NASAL.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.