Røntgensykepleiere døde etter koronar vaksinasjon

Foto: Faks / MetroRøntgensykepleier Tim Zook døde kort tid etter at han hadde tatt vaksinen.Publisert 2. februar 2021

Den 60 år gamle røntgensykepleieren Tim Zook fra Santa Ana, California, var spent på å ta Pfizers koronavaksine og fortalte om det på sosiale medier. Bare noen få dager senere døde han.

“ Jeg har aldri vært så spent på å få en sprøyte før. Jeg er nå fullvaksinert etter å ha mottatt min andre dose av Pfizers vaksine “, skrev Zook på sin Facebook og lastet opp et bilde av armen med en lapp på og vaksinasjonskortet.Bare timer senere begynte røntgensykepleierens mage å verke, og de begynte å få pustevansker. Zooks kolleger fulgte ham til sykehuset, og i en tekstmelding til kona oppfordret han henne til ikke å bekymre seg.

Først trodde legene at mannen led av covid-19, men flere tester ble utført og kom tilbake negative. Samtidig ble tilstanden til Zook forverret, og han ble satt i åndedrettsvern 24 timer senere og overført til spesialistbehandling.

Hans kone forteller Metro at hun snart fikk en telefonsamtale om at ektemannens nyrer ga opp og at han trengte å bli satt i dialyse – ellers ville han dø. Samtidig advarte leger at han også kunne dø av et hjerteinfarkt eller hjerneslag under dialyse fordi blodtrykket var så lavt. Rett etterpå døde han.

Kona er overbevist om at det var vaksinen som førte til ektemannens død, selv om dødsårsaken offisielt ble oppført som “uklar” og den toksikologiske rapporten forventes å ta flere måneder å fullføre.

– Når noen får symptomer bare to og en halv time etter at de har tatt en vaksine, er det en reaksjon, hva annet kunne ha skjedd? Vi vil virkelig at publikum skal finne ut hva som har skjedd med Tim, slik at han ikke døde unødvendig , forklarer hun.

Til tross for mannens død, sier hun samtidig at hun fortsatt er positiv til koronavaksinen. Dette er fordi hun mener at coronavirus er “mye mer dødelig” enn de skadelige effektene av vaksinen, og hun oppfordrer derfor andre til å fortsette å ta injeksjonene – selv om de kan være potensielt dødelige.

Legg igjen en kommentar