EN STOR SØKSMÅL MOT METTE FREDERIKSEN HAR NÅ STARTET I KØBENHAVNS BYRETT

PER BRÆNDGAARD 2 KOMMENTARER

OOC – Organisasjonen for informasjon om Corona – ledet av Søren Ventegodt har i går startet en søksmål mot Mette Frederiksen i byretten i København.

OOC hevder at låsing, monteringsforbud, bandasjer, etc. er grunnlovsstridig. Byretten må da ta stilling til dette nå.

Ved første rettsmøte i 4 kombinerte konstitusjonelle saker var i går 29. januar 2021 kl. 13.15 presenterte en 120-siders rapport om koronapandemien utarbeidet av den tyske immunologen professor Dr. Med. Sucharit Bhakdi og lege Søren Ventegodt. Rapporten konkluderer med at det faktisk ikke er noen koronapandemi i det hele tatt fordi PCR-testen som har dokumentert pandemiens eksistens gjennom påvisning av SARS-CoV-2-viruset viser feil. PCR-testen viser at 0,5-5% (avhengig av den kjemiske sammensetningen) av alle testede positive for COVID-19, men forskning har vist at nesten alle disse positive testene er falske positive (ved 35 sykluser 97%, ved 38 brukte sykler) i Danmark er omtrent 99% falske positive), forklarer OOC i en pressemelding.

Lignende søksmål med påstanden om at PCR-testen er ugyldig, er allerede vunnet i Portugal og Nederland, sier Søren Ventegodt & OOC i pressemeldingen. 21. januar 2021 erkjente WHO selv at anbefalingene deres var feil, og at PCR-testen ikke er gyldig slik den brukes i dag i Danmark. Hvis OOC vinner søksmålet mot statsministeren, faller hele koronapandemien til bakken som vitenskapelig papirløst. Dermed er låsing, monteringsforbud, maskeforbud osv. Uberettiget og dermed grunnlovsstridig og derfor ulovlig, og dette er kjernen i de 4 sakene som ble brakt inn. På samme måte som pandemien ikke eksisterer, er heller ikke koronavaksinene (inkludert mRNA-vaksinene som brukes i Danmark) vitenskapelig dokumentert, og de kan derfor ikke brukes lovlig i Danmark ifølge OOC.

Det er stillingen til professor Sucharit Bhakdi og Søren Ventegodt at Drostens gruppe, som blant annet har utviklet PCR-testen for COVID-19 med økonomisk støtte. av Bill Gates, har visst at PCR-testen for COVID-19 var vitenskapelig falsk. I Tyskland er det nå en sak anlagt av advokat Fuellmich mot Drosten med nettopp dette kravet. Siden PCR-testen ble anbefalt av WHO allerede før den ble publisert, mener Bhakdi og Ventegodt også at WHO er en del av bedragets verden. WHO er også medfinansiert av Bill Gates, som har donert $ 1 milliard til WHO.

Bhakdi og Ventegodt påpeker at WHO tidligere har vist seg å være korrupt og kontrollert av legemiddelindustrien, og det er derfor det også kan være en stor farmasøytisk industri bak WHOs feilinformasjon om verden. Rapporten mistenker legemiddelindustrien for å delta i svindelen for å fremme salg av tester, vaksiner og medisinsk utstyr.

Søren Ventegodt har deponert medisinsk autorisasjon for å kunne være styreleder i OOC. Han representerer til og med OOC i retten. Du finner mer informasjon om bl.a. stevnene på www.ooc.one .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.