Lokalradio Rapporterer ‘Mange Dør’ I Israel Etter Pfizer Eksperimentelle MRNA-Injeksjoner

7. Februar 2021

av Brian Shilhavy

Tidligere denne uken publiserte vi Vera Sharavs artikkel “Government Consigned Israeli Population to be Human Subjects in a Massive Experiment.”

Lokalradio rapporterer "mange døende" i Israel etter Pfizer eksperimentelle Mrna-injeksjoner

Sharav er grunnleggeren av Alliance for Human Research Protection , og er selv en overlevende fra holocaust fra andre verdenskrig.

Hun rapporterte:

18. november 2020 ble Israels ledende helsemyndigheter fanget uforberedt da Pfizer kunngjorde at vaksinen var ”90% effektiv” (revidert til 95%) mot Covid-19.

De hadde bestilt millioner av vaksinedoser fra Moderna og AstraZeneca, men ingen for Pfizer-BioNTech-vaksinen.

Hvordan anskaffet Israel anslagsvis fire til fem millioner doser av Pfizer-vaksinen i desember 2020 – nok til å vaksinere minst to millioner mennesker?

Det er forbløffende at Israels regjering overlot folks helse til Pfizer; ved å inngå en hemmelig kontrakt som registrerte den israelske befolkningen til å bli forskningsfag, uten deres kunnskap eller samtykke.

I henhold til kontrakten, Real World Epidemiological EvidenceCollaboration Agreement , signerte regjeringen en forpliktelse om å vaksinere hele syv millioner voksne befolkninger og å levere ukentlige data om innbyggerne i løpet av en 24-måneders oppfølgingsstudie.

Regjeringen så bort fra potensielt alvorlige medisinske risikoer fra eksperimentell vaksine og risiko for personvern.

Israel regnes som et ideelt sted for en omfattende epidemiologisk studie, som omfatter 9,3 millioner mennesker, på grunn av det universelle, statssponserte helsevesenet der forsikringsselskaper opprettholder 40 år med digitaliserte medisinske journaler, inkludert vaksinasjonsjournaler for hver israelske statsborger.

Dette sentraliserte systemet hjalp Israel til å administrere mer enn 2 millioner doser av vaksinen på under en måned. I bytte mottok Israel prioritert levering av millioner av doser av vaksinene. ( Hele artikkelen )

Prosentandel av Israel Covid-vaksine

En mann bosatt i Israel har blitt offentliggjort med en kort video, hvor han spiller en del av et lokalt radioprogram produsert av Mordechai Sones på IsraelNewsTalkRadio.com .

Mordechai begynner sin sending med å lese navnene på 28 personer som er døde etter Pfizer eksperimentelle COVID mRNA-injeksjoner . Listen begynner med noen eldre rabbinere, men inkluderer også unge mennesker som angivelig ikke hadde noen eksisterende helseproblemer og døde plutselig, inkludert en 25 år gammel kvinne.

Etter å ha lest disse 28 navnene, sier Mordechai:

Listen fortsetter, men kan ikke bringes hit i sin helhet på grunn av tidsbegrensninger.

Mordechai fortsetter med å si:

Etter å ha lykkes søndag med å utvide den nåværende låsingen, denne gangen til fredag, gjentok statsminister Binyamin Netanyahu at vi vil bruke tiden til å vaksinere ytterligere en million israelere.

Den israelske mannen som la ut dette på YouTube sier:

Jeg laget denne korte videoen med en lydsending av Mordechai Sones; slik at jeg kunne formidle informasjonen om at mange mennesker her i Israel har dødd etter å ha mottatt Pfizer Covid-19-vaksinen.

Men ingen av denne informasjonen ser ut til å gjøre det til hovedmediene.

Jeg ber alle om å be og søke Herren for å få denne onde tingen stoppet umiddelbart.

https://www.bitchute.com/embed/3oW081ain3aO/Alberta, Canada, Premier: Stor Tilbakestilling ‘Ikke En Konspirasjonsteori,’ Har ‘Ingen Plass’ I Provinsen VårForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Dr. Vladimir Zelenko

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

NY Doctor Hevder Nesten 100% Suksessrate For Behandling Av COVID-19

HAFHAF7. Februar 2021

Drene Keyes

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

58 År Gammel Kvinne Dør Timer Etter Å Ha Fått Den Første Dosen Pfizer-Vaksine

HAFHAF7. Februar 2021

Vaccineoppfinner av rubella innrømmer dusinvis av babyer ble avbrutt strategisk for å etablere en passende cellelinje for vaksiner

PLANLAGT FORELDREVAKSINER

Vaksineoppfinner Av Rubella Innrømmer At Dusinvis Av Babyer Ble Avbrutt Strategisk For Å Etablere En Passende Cellelinje For Vaksiner

HAFHAF6. Februar 2021

Dead Man In The Morgue

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

CDC: Over 500 Dødsfall Nå Etter MRNA Eksperimentelle Injeksjoner

HAFHAF6. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.