“COVID-19 jab er ikke en vaksine; det er en cellulær modifikasjonsteknologi som forårsaker en selvskapende autoimmun sykdom som ligner på AIDS ”(Video)

Skrevet 7. februar 2021 av State of the Nation

… som for alltid endrer den genetiske tegningen
og skader immunforsvaret som produserer
et AIDS-lignende Covid-syndrom .


mRNA-vaksiner
Det farligste og dødeligste
store farmasexperimentet i verdenshistorie


State of the Nation

Alle som til og med vurderer COVID-19-vaksinen MÅ se følgende videopresentasjon.


“ COVID-19 jab er ikke en vaksine ;
det er en cellulær modifikasjonsteknologi som forårsaker en
selvskapende autoimmun sykdom som ligner på AIDS ”(Video)


Etter å ha sett at foregående Covid- “real deal” -produksjon, oppfordres hver leser til å lytte til følgende to høyt anerkjente leger som er eksperter innen koronavirus og , spesielt -vaksinen.


Biowarfare & Weaponization of the COVID-19 Vaccine (Video)

Dr Simone Gold: The Truth About the COVID-19 Vaccine (Video)


Når det gjelder et siste intro-stykke om “The Most Dangerous and Deadly Big Pharma Experiment in World History”, er videoen som er lagt ut nedenfor absolutt ikke for de svake. Ikke desto mindre må alle foreldre se på det før de vokser opp barna sine.


Dr. Carrie Madej: En presserende våkneoppringing om ny COVID-19-vaksine


Dokumenterte alvorlige reaksjoner på Covid mRNA-vaksiner

Listen over alvorlige og dødelige reaksjoner på mRNA-vaksinen vokser eksponentielt for uken.

Hver dag bringer nye sårbare vitnesbyrd og harde vitenskapelige bevis som gjenspeiler en ekstremt giftig og eksperimentell Covid-vaksine har blitt gitt til svært sårbare individer som aldri burde vært vaksinert – TID!

Følgende lenke til “Nasjonalt vaksineinformasjonssenter” dokumenterte 329 og 9516 vaksineskader (per 1/22/2021) som skjedde kort tid etter at hver pasient mottok sin COVID-19-vaksine. Se: Dette er de første 329 tilfellene der COVID-19-vaksiner ble administrert og pasientene døde som et resultat.


NØKKELPUNKT : Den forrige COVID-19-dødsstatistikken for vaksine på 329 har siden blitt oppdatert til 501 på denne lenken: http://stateofthenation.co/?p=51525


En mye mer detaljert forklaring på dette resultatet ble gitt av Children's Health Defense Team som følger. Denne spesielle analysen burde være godt forstått av hver person hvis eldre foreldre er under behandling av en institusjon, spesielt hvis de har flere comorbiditeter.


COVID VAKSINVARSEL! 329 Dødsfall + 9,516 Andre skader


CDC hadde også en “Vaccine Injury Reporting System” -side som oppførte alle dødsfall og skader fra Covid-vaksinen på denne lenken: https://wonder.cdc.gov/controller/datarequest/D8

Som alle kan se, er CDC-datasiden nå mistenkelig inaktivert og har vært nede siden det økende antall dødsfall og skader raskt har økt. Denne vaksinens utgangsside ble ofte oppdatert til den uforklarlig ble fjernet fra CDC-nettstedet.


Hvorfor har CDCs dataside for “Vaksine Injury” blitt deaktivert
helt siden eksplosjonen av dødsfall fra Covid ?!


Når det gjelder det avgjørende videodokumentasjonsbeviset som viser at COVID-19-vaksinen både er ekstremt risikabel og direkte farlig, kan du se følgende videoer og artikler.

Konklusjon

De forskjellige COVID-19-vaksinene representerer bare en komponent i et mye mer avansert og sofistikert biovåpen-system. De forskjellige delene av dette fullt fungerende “biovåpen-systemet” har blitt metodisk aktivert i trinn, så vel som i økende grad koordinert med hverandre, siden årtusenskiftet. Se: OPERATION COVID-19 : Pandemic Blueprint Exposed, Stealth Weapon System lansert i faser

Det er faktisk flere komponenter i dette ” Ultimate Bioweapon ” som har angrepet menneskeheten i flere tiår. Hver av dem spiller en integrert rolle i både forplantning og formidling av Covid syndrom over hele verden. Se: KVARTÆRT VÅPNSYSTEM Aktivert før hver eksplosjon av Coronavirus-klynge

Det er viktig at hver eneste beboer på planeten Jorden har en grundig forståelse av den sanne naturen til og det hemmelige formålet bak COVID-19 biovåpenet. Fordi når en person er vaksinert med Covid jab, vil de uunngåelig bli mye mer sårbare for de andre godt skjulte våpnene i biovåpnsystemet.

State of the Nation
7. februar 2021

Anbefalt lesing

OPERATION COVID-19 : Much More Than a Militarized and AI-driven World Takeover SchemeDette innlegget ble postet i Uncategorized . Merk permalinken .← BOMBSHELL-OPPLYSNINGER! Tidligere DNI James Clapper Rats eksponerer flere Deep State- operatører som myrdet Seth Rich (video)Selv Super Bowl-mestere Tampa Bay Buccaneers bekrefter Florida-guvernørens vellykkede “no lockdown” -tilnærming til den falske Covid-pandemien (Video) 

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.