Vaksineoppfinner Av Rubella Innrømmer At Dusinvis Av Babyer Ble Avbrutt Strategisk For Å Etablere En Passende Cellelinje For Vaksiner

6. Februar 2021

av Lance D Johnson

En av de mest motstridende, fordærvede aspektene ved er at mange ble utviklet ved hjelp av strategisk høstede organer fra aborterte babyer.

Vaccineoppfinner av rubella innrømmer dusinvis av babyer ble avbrutt strategisk for å etablere en passende cellelinje for vaksiner

Den opprinnelige forskeren, som bidro til å utvikle den første menneskelige diploide cellelinjen for vaksineutvikling, innrømmer at dusinvis av babyer ble avbrutt strategisk for å finne en passende cellelinje for virusreplikasjon.

Handlingen med å multiplisere i cellekulturer er grunnleggende for vitenskapen om vaksinasjon fordi virusene må dempes (svekkes) før de dyrkes og introduseres via nål i personens kropp.

Oppfinneren Av Røde Hundervaksine Var I Spissen For Bruken Av Aborterte Fosterceller I Vaksiner

Dr. Stanley Plotkin er kreditert som oppfinneren av røde hunder-vaksinen på 1960-tallet. På den tiden var de fleste av hans kolleger ikke enige i den uetiske praksisen med å bruke aborterte fostre for å teste ut og produsere svekkede, levende virusvaksiner.

På den tiden var en av de fremste dissensstemmene oral poliovaksineutvikler, Albert Sabin . Uansett hvor moralsk forsvarlig Sabins argumenter var, kunne han imidlertid ikke bevise at fostercellelinjene var usikre å bruke.

Bevisbyrden ble satt på dem som var uenige; derfor ble den uetiske fremgangsmåten med å høste aborterte fosterorganer til slutt akseptert som trygge for bruk i vaksineutvikling.

Tilsynsmyndighetene tilsluttet seg til slutt den uetiske praksisen og tillot vaksineutviklere å dra nytte av organhøstingsoperasjoner.

I løpet av 1960-tallet ble kvinner tvunget til å abortere babyene sine av for å få røde hunder under svangerskapet.

I stedet for å oppmuntre til sunn prenatal utvikling og styrke den naturlige immunfunksjonen til gravide, skremte medisinsk institusjon kvinner til å abortere babyene sine hvis de ikke fikk den abort-besmittede røde hundervaksinen.

I dag er den offisielle historien om fosterceller i vaksiner pyntet for å gjøre ofringen av menneskelivet virke berettiget. Facebooks partiske faktasjekkere og Googles beste søkemotorresultater tolererer bruken av avbrutte fostercellelinjer i vaksiner.

Den offisielle historien konkluderer med at bare to babyer ble avbrutt for å utvikle WI-38 WI-26 og WI-44-cellelinjene . Dette kunne ikke være lenger fra sannheten. Mens disse cellelinjene har blitt brukt i flere tiår for å replikere virus for vaksineutvikling, krevde deres opprinnelige utvikling av dusinvis av babyer.

Dusinvis Av Babyer Ble Ofret, Organene Deres Høstet Strategisk, For Å Lage Dagens Vaksiner

11. januar 2018 avga Dr. Stanley Plotkin en avsetning og innrømmet at syttiseks babyer ble avbrutt for å etablere WI-38-cellelinjen.

Dr. Plotkin ga sin avsetning foran en advokat som forsvarte rettighetene til en mor som nektet å vaksinere barnet sitt på grunn av bekymring for ingrediensene i vaksinene.

Disse babyene var ikke et produkt av spontanaborter eller medisinske nødsituasjoner. Plotkin tilsto at babyene ble strategisk valgt for avslutning etter den tredje svangerskapsmåneden.

For å oppnå levedyktige organer høstet vaksineforskere strategisk hypofyser, lunger, hud, nyrer, milt, hjerter og tunger fra babyene. Dusinvis av fosterorganer ble høstet og brukt opp til å studere de beste cellelinjene for virusreplikasjon.

Til slutt ble denne makabre forskningen brukt til å etablere WI-38-cellelinjen, utviklet ved Wistar Institute i Philadelphia, PA.

Cellelinjen er avledet fra de avskårne kroppsdelene til en abortert baby hentet fra en bestemt familie som ikke hadde familiære sykdommer i foreldrenes historie og ingen krefthistorie spesielt i familiene.

Denne cellelinjen har blitt bevart i flere tiår og blir kontinuerlig gjennom celledeling for å skape mer substrat for fortsatt vaksineutvikling.

I dag brukes WI-38-cellelinjen i utviklingen av vaksiner rettet mot røde hunder mot vannkopper (i MMR-), vaksine mot hepatitt A, helvetesild (Zoster) og rabies.

Dr. Plotkins bruk av WI-38 har “inspirert” utviklingen av andre fostercellelinjer, som også krever flere døde babyer for å forstå hvilke fosterorganer som best skaffer viral replikasjon.

Britiske forskere utviklet MCR-5-cellelinjen i 1966, og til slutt bosatte seg i sunt lungevev hentet fra et 4 måneder gammelt foster.

Disse aborterte fostercellene brukes til å lage dagens difteri, stivkrampe, kikhoste (DTP) vaksiner, hepatitt A og B vaksiner, polio og adenovirus vaksiner.

I 1985 utviklet amerikanske forskere cellelinje PER C6, som ble tatt fra netthinnen til en nøye valgt, avbrutt baby. Det ble brukt i utviklingen av vaksiner mot ebola og HIV.CDC: Over 500 Dødsfall Nå Etter MRNA Eksperimentelle InjeksjonerForrige InnleggTime Magazine-Innlegg Sjokkerende Innrømmelse Om At Valg I Biden Ble Orkestrert Av En ‘Velfinansiert Hemmelig Kabal' Som ‘Endret Regler Og Lover'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Eksperimentelle Coronavirus-vaksiner

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Alle Bør Ta Eksperimentelle Koronavirusvaksiner? Dr. Joseph Mercola Sier Nei

HAFHAF5. Februar 2021

45 år gammel italiensk lege "i beste alder og i perfekt helse" faller død etter Pfizer Mrna Covid skutt 39 år gammel sykepleier, 42 år gammel kirurgisk tekniker også død

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

45 År Gammel Italiensk Lege “I Beste Livsstil Og I Perfekt Helse” Faller Død Etter Pfizer MRNA COVID Shot: 39 År Gammel Sykepleier, 42 År Kirurgisk Tekniker Også Død

HAFHAF5. Februar 2021

Bruk maske og sosial distanserende tyranni!

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNIVAKSINER

Hva Er Formålet Med Injisert Med MRNA-Teknologi? World Vil IKKE Gjenåpne, Og Du Vil Fortsatt Ha En Maske Og Sosial Avstand

HAFHAF5. Februar 2021

Dr. Lee Merritt White Coat Summit 2

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Respektert Lege Som Studerte Biovåpen Mener Covid-19 Jabs Er En Form For ‘Våpenmedisin'

HAFHAF4. Februar 202

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.