Dette er interessant: Flere bevis Israelere bruker placebo COVID-19 vaksiner – og har endret PCR-tester for å “bevise at vaksiner fungerer” (!)

Lørdag 6. februar 2021

Helt siden dette programmet for å skyte alle over planeten Jorden opp med de kriminelle ‘EKSPERIMENTELE genetisk terapi-sammenblandinger (IKKE kalle disse giftene' ‘, for de er absolutt IKKE!) Har vi sett perioderapporter om' hvor godt ‘disse såkalte skuddene gjør i den kriminelle staten Israel … Faktisk ifølge ‘data' gitt av løgnerne fra Verdens helseorganisasjon, ‘leder den kriminelle staten verden' når det gjelder det store antallet av de som allerede har mottatt skudd ..

Men jeg har lurt på i flere måneder nå om vi faktisk blir fortalt sannheten om den kriminelle staten, og hvordan den har sprøytet innbyggerne deres med disse genetiske terapi-sammensetningene … Blir vi faktisk fortalt sannheten? Eller har det hele vært en forsiktig bløffing bare for å få resten av verden, alias ‘hedningene', til å følge de utvalgte og stille opp for å ta disse skuddene?  

Vel, jeg kan ha svaret, og det kommer med tillatelse til følgende artikkel fra nettstedet Christians For Truth på www.christiansfortruth.com, hvor det tilsynelatende blir presentert veldig sterke bevis for at kriminelle i den kriminelle staten faktisk kan lyve avgjør om disse “skuddene” som de administrerer til innbyggerne sine, og at skuddene som er gitt til dem, kanskje ikke er disse genetiske terapiforgiftene, men “placebo” i stedet … Her er faktisk den artikkelen, og jeg har mine egne tanker og kommentarer å følge:
Mer bevis Israelere bruker placebo COVID-vaksiner – og har endret PCR- for å bevise at vaksiner fungerer

5. FEBRUAR 2021 av CFT TEAM

Ifølge en  ny studie i Israel rapporterte et forbløffende lavt antall – 0,06% – av personer som har mottatt den andre runden av COVID-vaksinen “syk” – og ingen av dem seriøst:Nye data utgitt av Maccabi Healthcare Services har bekreftet effekten av Pfizer coronavirus-.

Per torsdag ble bare 254 personer av de 416 900 [0,06%] som allerede var en uke etter det andre Pfizer-skuddet – tiden hvor immuniteten anses å sparke inn – smittet med viruset, rapporterte organisasjonen. Videre hadde de som ble funnet å være positive bare lyssymptomer, med bare fire av dem på sykehus, alle i lett tilstand.

I løpet av samme periode dukket det opp 12 944 nye tilfeller av i kontrollgruppen på rundt 778 000 mennesker som hadde en mangfoldig helseprofil.

En sammenligning mellom dataene fra de to gruppene viser at vaksinen er 91% effektiv syv dager eller mer etter at den andre injeksjonen er gitt.

Fra en segmentering av infeksjonene som skjedde, ser det ut til at immuniteten øker når dagene går. Blant de 254 menneskene som fikk viruset, ble 76 av dem smittet etter sju dager, 44 på åttedagen og 24 på den niende dagen. Mellom dag 22 og 24 – da testperioden avsluttet – var ingen smittet.

I følge studiene utført av Pfizer hadde vaksinen en effekt på rundt 95%, noe som anses som veldig høy.

Med rundt 2,5 millioner medlemmer er Maccabi det nest største helsefondet i Israel. Rundt 900 000 av kundene har allerede mottatt det første skuddet, og rundt 500 000 det andre.

“Dataene fortsetter å være veldig oppmuntrende og viser at vaksinens effektivitet er høy og stabil,” sa Dr. Anat Aka Zohar, leder for Maccabis avdeling for informasjon og digital helse. “Funnene indikerer tydelig at etter hvert som dagene går etter den andre dosen, blir immuniteten sterkere.”

Hun understreket også at vaksinen ikke bare beskytter mot infeksjon, men også igjen utvikler mer alvorlige .

Dr. Anthony Fauci  advarte offentligheten om at  disse COVID-vaksinene ikke ville hindre noen i å få COVID-viruset – snarere ville vaksinene bare bidra til å redusere symptomene på de som ble smittet – nøyaktig hva alle vaksiner teoretisk sett er ment å gjøre.

Likevel, hvis vi skal tro de israelske “ekspertene”, hindrer Pfizer-vaksinen mirakuløst folk i å bli “smittet” eller i det hele tatt teste positivt – noe som er i strid med vaksinevitenskapen.

Men når det gjelder denne pandemien, ser det ut til at det skjer mange “mirakler” i Israel – som den  fullstendige forsvinningen av sesonginfluensaen .

Big Pharma gikk til og med ut av veien for å overbevise jødene om at COVID-vaksinene var strengt “kosher”  – kanskje en hundeviss som ordningen  var i?

Det er absolutt ingenting med Pfizer-vaksinen som vil hindre folk i å teste positivt for COVID – 99,9% av de som tester positive for COVID er asymptomatiske.

Og en  nylig studie i Kina  – med 10 millioner mennesker – viste at det er null overføring av COVID hos asymptomatiske mennesker.

Så den eneste måten for vaksinerte israelere å ikke lenger teste positivt for COVID er at Helsedepartementet har senket sykkelterskelen for PCR-testen –  fra 35 eller 40 til under 25  – som er nøyaktig hva  Verdens helseorganisasjon  anbefalte for to uker siden.

Ikke bare det, den andre runden av Pfizer COVID-vaksinen har angivelig en sterkere dose enn den første runden – og ifølge israelerne har det ikke blitt  rapportert om alvorlige bivirkninger eller dødsfall – selv om over 300 allerede er rapportert fra den første Pfizer-vaksinen i Amerika.

Alle disse “mirakuløse” resultatene som kommer ut av Israel kan forklares veldig enkelt – israelere mottar placebovaksiner, og de har endret PCR-standardene for å få det til å virke som om vaksinene virker –  akkurat som vi forutsa at  de ville gjøre over 6 måneder siden.

Vi kan absolutt ikke klandre israelerne for å gi sine egne borgere sikre placebo-vaksiner – det er det enhver ansvarlig regjering ville gjort for å beskytte folket – spesielt eldre og skrøpelige Holocaust-overlevende.

Som vi tidligere rapporterte, ville det være helt uforsvarlig og uansvarlig å  underkaste Holocaust-overlevende  av alle mennesker farlig medisinsk eksperimentering med disse uprøvde vaksinene – internasjonale lover mot slik eksperimentering ble implementert etter andre verdenskrig av den grunn.

Dessverre vil disse falske vellykkede resultatene i Israel bli brukt til å overbevise hundrevis av millioner av “hedninger” i Vesten om at disse farlige – til og  med dødelige  – vaksinene er trygge og effektive – og mange mennesker vil bli funksjonshemmede og dø etter at de er blitt “varme”. doser av de virkelige vaksinene.

NTS Merknader: Jeg har skrevet artikler de siste 12+ årene på denne bloggen om kriminelle handlinger i den syke staten, og derfor overrasker ingenting her meg i det hele tatt ..

Og dette kan være fornuftig, rett og slett fordi disse ‘utvalgte' elsker å se seg selv få de ‘gode tingene', noe som betyr skudd som ikke er dødelige, samtidig som de sørger for at hedningene andre steder får dritten, altså giftene …  

Jeg kan ærlig talt se dette skje, for jeg vet virkelig hva den vridne kriminelle virksomheten egentlig handler om, og har skrevet om det i årevis på denne bloggen …. Jeg har ikke endret den oppfatningen i det hele tatt til denne datoen ..

Mer kommer

NTS

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.