Hva Skjedde Med Influensasesongen? Epidemiolog Sier Influensa Er Omklassifisert Som COVID-19

4. Februar 2021

av JD Heyes

For noen måneder siden begynte noen smittsomme eksperter å advare om at det ville være ekstremt vanskelig, da COVID-19-pandemien ble liggende på høsten, for leverandører av helsepersonell i frontlinjen å finne ut om sykdom skyldtes det nye koronavirus eller god, gammeldags influensa.Influensasesammenligning 2019 2020 Covid 19

Bildekilde: NewsNation Now

Årsaken, sa de, er at influensasymptomer i mange henseender kan etterligne .

Men ifølge en epidemiolog har dette problemet blitt løst av ‘maktene som er':

Bare omklassifiser influensasaker som COVID-19 sykdommer – på den måten vil “influensasaker” gå ned i år mens Joe Bidens autoritære demokrater får fortsette å “rettferdiggjøre” evigvarende låsing og tyveri av vår frihet og frihet.

Per Just the News :

Hastigheten på influensa har holdt seg vedvarende lav til slutten av 2020 og inn i 2021, og krateret fra nivåer for et år siden og økte det forundrende spekteret av kraftig reduserte smitteoverføringshastigheter, selv om positive tester for COVID-19 har knust mange rekorder i løpet av de siste ukene.

Hvor har alle influensasakene gått?

Epidemiolog Knut Wittkowski tror han kan svare på gåten.

“Influensa har blitt omdøpt til COVID for en stor del,” sa Wittkowski, tidligere leder for biostatistikk, epidemiologi og forskningsdesign ved Rockefeller University.

“Det kan være ganske mange influensatilfeller inkludert i” antatt COVID “-kategori av personer som har COVID-symptomer (som influensasymptomer kan forveksles med), men som ikke er testet for SARS RNA,” la han til.

Slike pasienter, forklarte han , “kan også ha noe SARS-RNA sittende i nesen mens de ble smittet med influensa, i hvilket tilfelle influensa ville bli” bekreftet “for å være KOL.”

Du vet, som når du dør av et skuddsår eller en bilulykke, men bare tilfeldigvis tester positivt for det nye coronaviruset, er det oppført som en COVID-død.

Men ikke bare ta vårt ord for det eller Wittkowski; regjeringens egne data viser at noe fiskete pågår, noe som har vært på linje med kurset når det gjelder feil fremstilling av trusselen om dette viruset.

I følge Centers for Disease Control and Prevention's nylig ukentlige influensaovervåkningssporer, ligger kumulative positive influensahastigheter fra slutten av september til midten av desember bare på 0,2 prosent, ifølge kliniske laboratorier som tester for viruset. Det kan sammenlignes med fjorårets veldig typiske kumulative 8,7 prosent.

Ukentlig sammenligning av data fra i fjor og i år viser en enda sterkere forskjell: For et år siden denne uken var den positive influensahastigheten 22 prosent, men i år er den bare 0,1 prosent.

Forsker må skjule identitet for å dukke opp i luften og fortelle sannheten om COVID-19: nesten ingen tilfeller av vanlig influensa på sykehus – alle utpekte Covid

Noen har forsøkt å forklare den enorme forskjellen i influensainfeksjoner ved å hevde at maskebruk, sosial distansering og til og med låsing gjør forskjellen.

Timothy Sly, en epidemiologiprofessor ved Ryerson University i Toronto, sa til utsalgsstedet at “den reduserte forekomsten av sesonginfluensa nesten helt sikkert skyldes beskyttelsen som en stor andel av befolkningen har brukt i mange måneder.”

Disse tiltakene, sa han, er “designet for å være effektive mot ethvert luftbårent luftveisvirus.”

Og Holden Maecker, professor i mikrobiologi og immunologi ved Stanford University, var enig.

“Jeg føler meg ganske trygg på at COVID-19 avbøtende tiltak har forårsaket reduksjon i influensasaker i år,” sa han til Just the News. “Masker, sosial distansering og håndvask er alle effektive mottiltak mot forkjølelse og influensa.”

Egentlig? Det er bare BS; Hvis det var sant, ville COVID-tilfeller ikke spike i det hele tatt, hvor som helst – spesielt i frihetssoner som New York og California.

Men Maecker hadde en forklaring på det også. På spørsmål om hvorfor COVID fortsetter å spre seg, men den svært smittsomme influensabuggen ikke er , sa han:

“Jeg tror det er fordi (1) det er mindre eksisterende immunitet mot SARS-CoV-2 i befolkningen, mens de fleste av oss har hatt og / eller tidligere influensaanfall; og (2) SARS-CoV-2-viruset ser ut til å spre seg lettere enn influensa, inkludert mer aerosoloverføring og “super-spreader” -hendelser. Influensaoverføring er nesten helt nært hold små dråper og kontakt mellom nese og øyne. ”

Igjen … BS. Vi blir løyet til nok en gang om COVID, slik at autoritærene i samfunnet vårt kan fortsette å rettferdiggjøre eliminering av våre friheter.United Airlines CEO: MANDATORY Vaccines ‘Will Become What Most Companies Do'Forrige InnleggRespektert Lege Som Studerte Biovåpen Mener Covid-19 Jabs Er En Form For ‘Våpenmedisin'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Dr. Lee Merritt White Coat Summit 2

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Respektert Lege Som Studerte Biovåpen Mener Covid-19 Jabs Er En Form For ‘Våpenmedisin'

HAFHAF4. Februar 2021

United Airlines-sjef Scott Kirby

KORONAVIRUSIMMUNITETSPASSNYHETERVAKSINER

United Airlines CEO: MANDATORY Vaccines ‘Will Become What Most Companies Do'

HAFHAF3. Februar 2021

Skjult Coronavirus-utbrudd i sperma.  3d gjengir.

KORONAVIRUSAVFOLKNINGNYHETER

Forskere Advarer Om COVID Reduserer Fruktbarhet: Spermakonsentrasjon Redusert Med 516%, Mobilitet Med 209% Og Celleform Endret Med 400%

HAFHAF3. Februar 2021

Bill Evanina 60 minutter oss etterretningstjenestemenn sier at kinesisk stat samler amerikanernes DNA

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

60 Minutter: Amerikanske Etterretningstjenestemenn Sier At Kinesisk Stat Samler Inn Amerikanernes DNA

HAFHAF3. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.