Den Produserte Krisen, Den Store Tilbakestillingen Og NWOs ‘Build Back Better’

2. Februar 2021

Topp politiske personer og Big Tech-ledere bruker det vanlige avståelsen om at COVID-19-pandemien har gitt muligheten til å “tilbakestille” og “bygge bedre tilbake.” Men hva betyr det egentlig å “ bygge bedre opp ”?

Grunnlegger og administrerende styreleder i World Economic Forum (WEF) Klaus Schwab startet først med å sirkulere ideen om The Great Reset , som “bygge tilbake bedre” er en integrert del.

Ny verdensorden Den store tilbakestillingen Bygg tilbake bedre

“Det er et presserende behov for globale interessenter å samarbeide om samtidig å håndtere de direkte konsekvensene av COVID-19-krisen,” opplyser WEF på deres Great -nettsted. Så WEF startet initiativet The Great Reset som en metode for å “forbedre tilstanden i verden.” 1

Det er en høy beskrivelse, men igjen en som faktisk ikke forteller deg noe. “Build back better” er en slags tagline for The Great Reset, og selv om dette blir spilt ut som et nytt initiativ, er det ganske enkelt en omlegging av vilkår for teknokrati og den gamle ” New World Order .”

Et eliteoligarki står bak denne teknokratiske planen om å styre samfunnet gjennom , programmert av forskere og teknikere og automatisert gjennom bruk av , snarere enn gjennom demokratisk valgte og regjeringsledere.

COVID-19 Brukes Til Å Rettferdiggjøre Behovet For Å ‘Bygge Tilbake Bedre'

Den nåværende pandemien blir brukt som en begrunnelse for bevegelsen, men agendaen har ingenting med helse å gjøre og alt å gjøre med en langsiktig plan for å overvåke og kontrollere verden gjennom teknisk overvåking. Som Schwab skrev: “Det er mange grunner til å forfølge en stor tilbakestilling, men den mest presserende er COVID-19.” 2

Schwat advarer om pandemi-indusert arbeidsledighet, rekordnivå av global statsgjeld og en krympende verdensøkonomi, og at COVID-19-krisen vil forverre miljøspørsmål og sosiale kriser, som økende ulikhet. Løsningen? “Vi må bygge helt nye grunnlag for våre økonomiske og sosiale systemer.” 3

Heldigvis, skriver han, er det et sølvfôr til pandemien, og det er “det har vist hvor raskt vi kan gjøre radikale endringer i vår livsstil.” 4

Dette vil være nøkkelen til å “bygge tilbake bedre”, som ser for seg en verden der du er bundet til en elektronisk ID knyttet til bankkontoen din og helseregistrene dine, og har en “sosial kreditt-ID” som kan kjøre alle aspekter av livet ditt . Schwab detaljerte tre hovedkomponenter i The Great Reset agenda: 5

1. Styr markedet mot “mer rettferdige utfall” – “For dette formål bør regjeringer forbedre koordinering (for eksempel innen skatte-, regulerings- og finanspolitikk), oppgradere handelsordninger og skape betingelser for en ‘interessentøkonomi'.”

Også kjent som interessentkapitalisme, beskrev Forbes interessentøkonomi som “forestillingen om at et firma fokuserer på å møte behovene til alle sine interessenter: kunder, ansatte, partnere, samfunnet og samfunnet som helhet.” 6

Ideen om interessentkapitalisme har eksistert siden minst 1932, og ble også godkjent av nesten 200 administrerende direktører for store selskaper i august 2019.7 Imidlertid akselereres den nå som en del av The Great Reset .

“I en tid med avtagende skattegrunnlag og økende offentlig gjeld, har regjeringer et kraftig insentiv til å forfølge en slik handling,” skrev Schwab. ”Videre bør regjeringer gjennomføre lenge forsinkede reformer som fremmer mer rettferdige resultater. Avhengig av land kan disse omfatte endringer i formuesskatt, tilbaketrekking av subsidier fra fossilt brensel og nye regler for immateriell eiendom, handel og konkurranse. ”8

Likevel, som Forbes påpekte, er former for interessentkapitalisme allerede prøvd og mislyktes, fordi balansering av motstridende krav fra interessenter var nesten umulig og bare førte til masseforvirring og dårlig avkastning. Feilen i denne strategien er det som førte til at store bedrifter i stedet fokuserte på å maksimere aksjonærverdien.

2. Sikre at investeringer fremmer delte mål – Felles mål, som likhet og bærekraft, bør være kjernen i offentlige og private investeringer, og snarere enn å trene statlige gjenvinningsfond og økonomisk stimulans finansiering for å “fylle sprekker i det gamle systemet, “Disse bør brukes til å” skape en ny som er mer motstandsdyktig, rettferdig og bærekraftig på lang sikt. “

Schwab la til: “Dette betyr for eksempel å bygge” grønn “urban infrastruktur og skape insentiver for næringer til å forbedre sine resultater på miljø-, sosial- og styringsmåter (ESG).” 9 Alt høres bra og bra ut, bortsett fra som Technocracy News rapporterte i juni 2020: “Den lovede Utopia kommer med en pris – den setter bånd på vår personlige frihet …” 10

De nødvendige ofrene gjelder ikke teknokratene som driver systemet, så til slutt vil The Great Reset resultere i to nivåer eller mennesker: den teknokratiske eliten, som har all makt og hersker over alle eiendeler, og resten av menneskeheten, som ikke har makt, ingen eiendeler og ikke noe å si.

3. Utnytt innovasjonene i den fjerde industrielle revolusjonen – Den fjerde industrielle revolusjonen, som Schwab har diskutert siden minst 2016,11 “er preget av en sammensmelting av teknologier som slører linjene mellom den fysiske, digitale og biologiske sfæren.”

Regjeringsmessig vil revolusjonen bringe nye teknologiske krefter som gir mulighet for økt befolkningskontroll via “gjennomgripende overvåkningssystemer og muligheten til å kontrollere digital infrastruktur.” 12 Når det gjelder dens effekter på mennesker, skriver Schwab: 13

“Den fjerde industrielle revolusjonen vil endelig endre ikke bare det vi gjør, men også hvem vi er. Det vil påvirke vår identitet og alle spørsmålene knyttet til den: vår følelse av privatliv, våre forestillinger om eierskap, våre forbruksmønstre, tiden vi bruker på jobb og fritid, og hvordan vi utvikler karrieren, dyrker ferdighetene våre, møter mennesker og pleie forhold.

Det forandrer allerede helsen vår og fører til et ‘kvantifisert' selv, og raskere enn vi tror det kan føre til menneskelig forstørrelse. Listen er uendelig fordi den bare er bundet av fantasien vår. ”

Les også: The Great Reject Of The Great Reset: We Are The Power

https://www.bitchute.com/embed/ByoitFsTgnVI/

Økt Overvåking Er Nødvendig For Tilbakestillingen

Den planlagte reformen vil påvirke alt fra myndigheter, energi og økonomi til mat, medisin, eiendom, politiarbeid og til og med hvordan vi samhandler med våre medmennesker generelt. En del av dette innebærer økt overvåking, som allerede rulles ut i folkehelsens navn.

Vaksinepass er et eksempel. Hurtig innledet som et biprodukt av COVID-19-pandemien, forventes de å bli “allment tilgjengelige” i løpet av første halvdel av 2021.14

Hvis initiativet lykkes, vil du sannsynligvis bli bedt om å hente et vaksinesertifikat på telefonen som viser når og hvor du ble vaksinert, sammen med hvilken type , for å komme deg på et fly eller delta på et innendørs arrangement, slik som en konsert, for det første.

WEF og Commons Project opprettet Common Trust Network, som utviklet CommonPass-appen som er ment å fungere som et helsepass i nær fremtid. Applikasjonen lar brukerne laste opp medisinske data, for eksempel en COVID-19 testresultatet eller bevis på vaksinasjon, som deretter genererer en QR-kode som du vil vise til myndighetene som din helse pass 0,15

Den foreslåtte felles rammen “for sikker grenseåpning” rundt om i verden innebærer følgende: 16

  1. Hver nasjon må publisere sine helseskjermingskriterier for innreise i landet ved hjelp av et standardformat på et felles rammeverk
  2. Hvert land må registrere pålitelige fasiliteter som utfører COVID-19-laboratorietesting for utenlandsreiser og administrere oppført i CommonPass- registeret
  3. Hvert land vil godta helsescreeningsstatus fra utenlandske besøkende gjennom apper og tjenester bygget på CommonPass-rammeverket
  4. Pasientidentifikasjon skal samles på tidspunktet for prøvetaking og / eller vaksinasjon ved hjelp av en internasjonal standard
  5. CommonPass-rammeverket vil bli integrert i innsjekkingsprosesser for fly og hotellreservasjoner

Etter hvert vil CommonPass-rammeverket bli integrert med allerede eksisterende personlige helse-apper som Apple Health og CommonHealth. Hvis du ønsker å reise, blir din personlige helsejournal evaluert og sammenlignet med et lands oppføringskrav, og hvis du ikke oppfyller dem, blir du sendt til et godkjent test- og vaksinasjonssted.

Personvernhensyn blir fortsatt reist, og det er derfor det gjøres alt for å få folk til å løsne deres synspunkter på retten til . I USA er det også grunnloven som står i veien , og derfor øker innsatsen for å undergrave, omgå, ignorere eller oppheve den.

Selv Mat Vil Bli Påvirket

For de som kontrollerer ressurser som mat, er makten ubegrenset, og kontroll av matforsyningen er også en del av “å bygge bedre tilbake”. WEF har inngått et samarbeid med EAT Forum, som vil sette den politiske dagsorden for global matproduksjon. EAT-forumet ble grunnlagt av Wellcome Trust, som igjen ble opprettet med økonomisk hjelp fra GlaxoSmithKline.

EAT samarbeider med nesten 40 bystyrer over hele , , Asia, Nord- og Sør-Amerika og Australia, og opprettholder nære relasjoner med etterlignede kjøttbedrifter som Impossible Foods, som ble samfinansiert av Google, Jeff Bezos og Bill Gates .17

 eier forresten mer jordbruksland i USA enn noen annen privat bonde, etter å ha kjøpt totalt 242 000 dekar – mye av det regnes som noe av den rikeste jorda i landet – de siste årene. 18 Gates er også en tilhenger av The Great Reset, 19 som er nysgjerrig siden hans massive akkumulering av rikdom og land er det motsatte av det Great Reset fremmer.

I sannhet vil velstående teknokrater ikke omfordele sin egen formue under tilbakestillingen, men vil bare fortsette å utvide sine økonomiske imperier når resten av verden samtykker i å gi opp sitt privatliv og eierskap til all eiendom.20

EAT utviklet et “Planetary Health Diet” som er designet for å brukes på den globale befolkningen og innebærer å redusere inntaket av kjøtt og meieri med opptil 90%, og erstatter det i stor grad med mat laget i laboratorier, sammen med korn og olje.

De Vil Ikke Gå Tilbake Til Normal

Mange mennesker over hele verden teller ned dagene til COVID-19-pandemien er over og livet kan gå tilbake til det normale. Men selve formålet med å “bygge bedre opp” er å fjerne det som en gang var “normalt” og erstatte det med noe annet. I følge WEF innebærer dette “å gjenoppfinne kapitalismen”: 22

“En virkelig gjenoppretting fra COVID-19 vil ikke dreie seg om å sette ting sammen igjen slik de var: vi trenger å” bygge oss tilbake bedre “, å” tilbakestille “, hvis vi skal takle de dype systemiske sårbarhetene pandemien har utsatt.

“… Hvis vi ikke benytter anledningen til å bygge oss tilbake bedre – å tilbakestille og gjenoppfinne i stedet for å” gå tilbake til det normale “, vil systemiske risikoer og sårbarheter fortsette å akkumulere, noe som gjør fremtidige sjokk både mer sannsynlige og farligere.

“Til tross for tragedien, må vi utnytte COVID-19-pandemien, og sørge for at den blir katalysatoren for en dyp positiv transformasjon av den globale økonomien, og tar oss nærmere en verden der alle kan leve godt, innenfor planetariske grenser.”

Advarselsskiltene er rundt, for de som er villige til å se dem for hva de faktisk er – en enestående innsats for å overvåke, modifisere og kontrollere menneskelig atferd forkledd som pandemi.

Av Dr. Joseph Mercola , forfatteren av  Fat for Fuel: A Revolutionary Diet to Combat Cancer, Boost Brain Power, og øke din energi .Kilde og referanser:

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.