Storbritannias Sykehjem: 24 Beboere (En Tredjedel) Døde I 3 Uker Etter Eksperimentell MRNA COVID-Injeksjon

29. Januar 2021

av Brian Shilhavy

I det som nesten blir en daglig rapport om massive sykehjemsdødsfall etter injeksjoner av eksperimentelle mRNA COVID-skudd , rapporterer et sykehjem i Storbritannia at over en tredjedel av deres beboere har dødd etter å ha mottatt de eksperimentelle COVID-injeksjonene.

Storbritannias sykehjem 24 beboere (en tredjedel) døde på 3 uker etter eksperimentelle Mrna Covid-injeksjoner

Vi ser nå et veldig forutsigbart mønster ettersom vi rapporterer over hele verden der eldre dør i en veldig alarmerende hastighet etter massevaksinasjoner av de eksperimentelle mRNA-injeksjonene.

Og i alle disse tilfellene siterer lokale medier lokale tjenestemenn som sier at “vaksinene” ikke har noe med dødsfallene å gjøre. De sier også at etter eksperimentelle mRNA-injeksjoner er “forventet.”

Hvordan kan folk fortsette å tro at dette er sant? Dette skjer nå over hele verden, mange steder, og vi skal bare med tro akseptere at COVID-utbrudd skjedde samtidig med massevaksinasjonene, men at det ikke er noen forbindelse til injeksjonene?

Her er hva Daily Echo rapporterer om sykehjemsdødene i Basingstoke i Storbritannia:

Minst tjueto mennesker har omkommet på et omsorgshjem i Hampshire ( Daily Mail rapporterer 24 dødsfall ) i et av de verste kjente utbruddene av koronaviruspandemien til nå.

Dødsfallene skjedde på Pemberley House Care Home i Basingstoke, drevet av det private firmaet Avery Healthcare.

Utbruddet ble først erklært tirsdag 5. januar, med 60 prosent av innbyggerne som testet positive for sykdommen, ifølge kilder.

I løpet av tre uker hadde 22 mennesker dødd – over en tredjedel av hjemmets beboere.

Det er forstått at utbruddet startet da innbyggerne begynte å få sine første koronavirusvaksiner. Legemiddel- og helseprodukterreguleringsbyrået (MHRA) sa at det ikke var noe som tyder på at vaksinen var ansvarlig for dødsfallene.

Regjeringsråd sier at man “ikke kan fange fra vaksinen, men det er mulig å ha tatt Covid-19 og ikke er klar over at du har symptomene før etter din vaksinasjonsavtale”, og legger til at det kan ta “en uke eller to” etter den første dosen for å bygge opp beskyttelse.

En talsmann for MHRA sa at de var lei seg over dødsfallene, men sa at de ikke var knyttet til vaksinen som pasientene måtte ha fått, og sa: ”Vi er lei oss over å høre om dødsfall som har skjedd siden de mottok COVID-19-vaksinasjon. Imidlertid antyder vår overvåking ikke at COVID-19-vaksinene har bidratt til dødsfall.

Det er ikke uventet at noen av disse menneskene naturlig kan bli syke på grunn av alder eller underliggende forhold kort tid etter å ha blitt vaksinert, uten at vaksinen spiller noen rolle i det. ” 

Imidlertid utfordrer mange helsearbeidere som arbeider i disse boenhetene nå denne fortellingen, at disse dødsfallene skyldes “naturlige sykdommer” blant eldre som ikke har noe med skuddene å gjøre, inkludert en varsler som er en sertifisert sykepleierassistent og ble offentlig med det han så på sykehjemmet sitt. Han rapporterte at:

etter å ha blitt injisert med mRNA-skuddet, kan innbyggere som pleide å gå alene ikke lenger gå. Beboere som pleide å føre en intelligent samtale med ham, kunne ikke lenger snakke.

Og nå dør de. “De faller som fluer.” ( Full artikkel med video )

Den grunnleggende forutsetningen som ble brukt for å rettferdiggjøre å si at ingen av disse dødsfallene er knyttet til de eksperimentelle COVID-injeksjonene, er at “man kan ikke fange Covid-19 fra vaksinen”, som også er FDAs posisjon.

Fra Daily Echo :

Regjeringsråd sier at man “ikke kan fange Covid-19 fra vaksinen, men det er mulig å ha tatt Covid-19 og ikke er klar over at du har symptomene før etter din vaksinasjonsavtale”, og legger til at det kan ta “en uke eller to” etter den første dosen for å bygge opp beskyttelse.

Fra FDA :

VIL MODERNA COVID-19 VAKSIN GI MEG COVID-19?
Nei. Moderna COVID-19- inneholder ikke SARS-CoV-2 og kan ikke gi deg COVID-19.

Derfor fortsetter resonnementet, hvis alle disse innbyggerne blir testet som positive for COVID-19, så kunne de, ifølge “Regjeringskilder”, ikke ha dødd av vaksinene.

Ser du hvordan hele argumentet faller sammen hvis forutsetningen om at “vaksinen” ikke kan gi noen COVID-19 viser seg å være falsk?

Og bevisene så langt peker på det faktum at denne troen på et nytt produkt som bare har vært i markedet i noen uker og som ble raskt sporet for å få det inn i markedet, og angivelig ikke kan gi noen COVID-19, ikke er ekte.

Den største masseinjeksjonskampanjen som har skjedd så langt har skjedd i Israel, og dataene deres viser at over 12 000 mennesker ble smittet med COVID-19 ETTER injeksjonene. Se:

12.400 israelere er positive for koronavirus etter eksperimentell Pfizer COVID-19-vaksine

Korrelasjonen mellom utrullingen av disse eksperimentelle mRNA-injeksjonene og sykehjemsdødsfall er veldig tydelig.

The Daily Mail , mens rapportering om tragedien på Pemberley Hus pleie i Basingstoke, rapporterte også at lignende forekomst av dødsfall blir sett over hele Storbritannia i “omsorgsboliger”, som de er blaming på COVID viruset. De produserte dette diagrammet:Storbritannias nasjonale statistikkorgan fant 1 705 omsorgsboende døde av viruset i uken som slutter 22. januar, opp fra 661 om fjorten dager siden

Storbritannias nasjonale statistikkorgan fant 1 705 beboere i omsorgsboliger av viruset i uken som endte 22. januar, opp fra 661 for to uker siden. Kilde .

Og mens regjeringen fortsetter å skylde på disse dødsfallene på viruset, hva skjedde ellers i desember da antallet dødsfall faktisk var på vei ned, til det raskt spikret oppover i januar?

Utrullingen av og senere Moderna begynte eksperimentelle mRNA COVID-injeksjoner i desember.

Det er på tide å utfordre den “offisielle” posisjonen at fordi disse injeksjonene ikke inneholder et -, kan de ikke gi noen viruset, fordi noe tydeligvis får disse menneskene som dør “av COVID” til å teste positive.

Kanskje vi burde få en bedre forståelse av hvordan disse mRNA-injeksjonene fungerer.

Dr. Lee Merritt, MD, ble nylig intervjuet av Alex Newman fra The New America .

Dr. Lee Merritt begynte sin medisinske karriere i en alder av fire år, og bar farens “sorte veske” på huskaller langs Iowa. I 1980 ble hun uteksaminert fra University of Rochester School of Medicine and Dentistry i New York, hvor hun ble valgt til livsmedlemskap i Alpha Omega Alpha Honor Medical Society.

Dr. Merritt fullførte et ortopedisk kirurgisk opphold i den amerikanske marinen og tjente 9 år som marinelege og kirurg hvor hun også studerte biovåpen før hun kom tilbake til Rochester, hvor hun var den eneste kvinnen som ble utnevnt til Louis A. Goldstein-stipendiat i Ryggkirurgi.

Dr. Merritt har vært i privat praksis med ortopedisk og ryggkirurgi siden 1995, har sittet i styret for Arizona Medical Association og er tidligere president for Association of American Physicians and Surgeons. ( Kilde )

Vi har kopiert delen av intervjuet hennes med Alex Newman der hun diskuterer mRNA-“vaksinene”. Dette er fra Bitchute Channel (den er også tilgjengelig på Rumble ):

https://www.bitchute.com/embed/G3LkvUTMWl57/

Les også: 53 Døde i Gibraltar på 10 dager etter at Pfizer MRNA COVID-injeksjoner startet

En delvis avskrift:

Vel, jeg har mange bekymringer. Ikke minst er det medisinsk yrkes integritet og moralske turpitude.

Hvis du ser på historien til disse vaksinene, bare veldig raskt, er dette eksperimentelle biologiske stoffer. Jeg liker ikke engang å kalle dem “”, fordi det klassisk er hvordan en vaksine fungerer: Du dyrker en mengde patogener, så la oss si dens meslinger. Du dyrker meslinger i en kar eller i egg, og så tar du en del av den, og du gjør den mindre sterk.

[Dr. David Martin om eksperimentell mRNA-Dette er IKKE en vaksine! Det er et medisinsk utstyr ]

Du demper den. Du gjør det svakere, og det er forskjellige måter å gjøre det på, og deretter injiserer du det i mennesker, og deres eget immunsystem ser det svekkede patogenet. Og så reagerer de på det akkurat nok til at det setter det i deres immulogiske minne.

Og så når de blir utsatt for det neste gang, lærer de det utenat og teoretisk kan de bedre svare.

Det er det den virkelige kroppen din gjør når den blir syk. Uten alt dette vaksinasjonsstoffet blir du syk av et virus, du får perfekt livslang immunitet, for det meste, og det er over.

Så hvordan er dette (mRNA-injeksjoner) annerledes?

Vel, de gir deg ikke et patogen, eller et stykke av et patogen, eller et lite stykke med et adjuvans.

Det de gjør er å programmere mRNA. Og mRNA har et lite stykke, det er som DNA, men det er messenger RNA.

Det er det som gjør proteiner i kroppen. Det er som en datamaskinbrikke du legger i en 3D-skriver, og deretter forteller du hva du vil at den skal lage, og den skriver den ut.

Vi har det innen ingeniørfag, og dette er den biologiske ekvivalenten. Jeg lager noe mRNA, og det forteller kroppen din å gjøre visse ting.

Vel, i dette tilfellet har de laget et stykke av dette mRNA for å skape i hver celle i kroppen din som øker proteinet. Eller i det minste en del av det.

Og det piggproteinet, du skaper faktisk patogenet i kroppen din.

Det er her det blir litt ønske om hvor mye av det piggproteinet som faktisk blir opprettet, og jeg vet ikke hvordan jeg skal finne ut av det, jeg kan ikke finne det, men jeg er sikker på at noen vet det.

Det som skjer er, og dette er problemet. Jeg skal fortelle deg hva som skjedde i dyreforsøkene. Det har vært fire forskjellige vaksiner og tre forskjellige dyreforsøk som jeg vet om.

De startet etter SARS, og de gjorde katter. Og så etter det MERS, som alle var coronaviruspatogener som er mer dødelige (da COVID-19), og etter MERS prøvde de det i ilder.

Så det som skjedde var at alle dyr døde.

La meg bare påpeke. Vi har aldri gjort det gjennom en dyreforsøk med suksess for denne typen virus.

Vi har aldri gjort dette hos mennesker før. I det minste har vi ikke gjort det. Kanskje kineserne har det.

Vi har ikke virkelig noen suksess. Denne vaksinen ble rullet ut til distribusjonssentre før de til og med viste seg å bry seg om at FDA godkjente den. Skjønner du det?

Jeg har aldri sett det skje før.

Og den lengste de virkelig har fulgt folk etter vaksinen er to måneder.

Det er ikke nok tid til å vite at vi ikke har det antistoffforbedringsproblemet.

På potensial for militær bruk:

Jeg vil komme med dette militære poenget. Dette er et perfekt binært våpen.

Det er ingen måte jeg vet nøyaktig hva mRNA er programmert til, og det gjør ikke du og heller ikke de fleste leger.

Legene kan ikke forstå disse dataene. Gutta helt øverst i dette prosjektet, vet de. Men vi vet ikke.

Hvem er “gutta på toppen” av “dette prosjektet” som virkelig vet hva disse mRNA-injeksjonene er programmert til å gjøre som Dr. Merritt refererte til?Hiv Vaccine Covid Vaccine Connection

De globale vaksinelederne som alle tidligere jobbet sammen for å prøve å utvikle en mRNA-vaksine for HIV / AIDS, er nå alle på den amerikanske regjeringens lønn (Unntatt – i det minste ikke direkte.) Øverste rad fra venstre til høyre: CDC-direktør Robert Redfield , Bill Gates, Operasjon Warp Speed ​​Director Dr. Moncef Slaoui. Nederste rad ved siden av president Trump: Dr. Anthony Fauci og Dr. Deborah Birx.

Så, stoler du fortsatt på at regjeringen din sier at disse mRNA-injeksjonene ikke kan føre til at noen blir COVID? Eller taler fakta for seg selv?

Fordi dataene, de virkelige fakta, viser at eldre dør veldig plutselig like etter at mRNA-vaksinasjonsprogrammene er startet i disse livssentrene.Janice Dean Bryter Sammen På Live-Tv Etter At NY-Tjenestemenn Innrømmer At Covid Sykehjemsdødsfall Ble Redusert Med 50%Forrige InnleggDr. Lee Merritt: I Dyreforsøk, Etter Å Ha Blitt Injisert Med MRNA-Teknologi, Døde Alle Dyr Etter ReinfeksjonNeste Innlegg

Relaterte Artikler

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Dr. Lee Merritt: I Dyreforsøk, Etter Å Ha Blitt Injisert Med MRNA-Teknologi, Døde Alle Dyr Etter Reinfeksjon

HAFHAF29. Januar 2021

Janice Dean bryter sammen på live-tv etter at ny tjenestemenn innrømmer at Covid sykehjemsdødsfall ble redusert med 50%

KORONAVIRUSNYHETER

Janice Dean Bryter Sammen På Live-Tv Etter At NY-Tjenestemenn Innrømmer At Covid Sykehjemsdødsfall Ble Redusert Med 50%

HAFHAF28. Januar 2021

Pamela Anderson Julian Assange

BIG TECHINSPIRERENDE OFFENTLIGE FIGURERTANKEKONTROLLNYHETER

Pamela Anderson Slutter Med Sosiale Medier: ‘De Styrer Hjernen Din'

HAFHAF28. Januar 2021

Røntgenarbeider som var 'så begeistret' for å få covid vaksine dør dager etter 'alvorlig reaksjon'

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Røntgenarbeider Som Var ‘Så Begeistret' For Å Få Covid Vaksine Dør Dager Etter ‘Alvorlig Reaksjon'

HAFHAF28. Januar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.