NY State Assembly Bill A416: The Path To Covid Concentration Camps In America

10. Januar 2021

av Brandon Smith

For seks måneder siden midt i panikken og sprøytenarkomanen rundt koronavirusutbruddet ga New Zealand-regjeringen en kunngjøring som stort sett ble lagt merke til av de vanlige media.

Det var en politisk beslutning som hele den vestlige verden skulle ha vært opptatt av, men på det tidspunktet behandlet publikum fremdeles det pandemiske kaoset.

Ny statsforsamlingsproposisjon A416 Veien til kovide konsentrasjonsleirer i Amerika

New Zealand innførte det som utgjorde kovide fengsler – Medisinske ” karantenefasiliteter ” hvor ALLE borgere som ble mistenkt for å være en covid transportør, kunne holdes tilbake uten behørig prosess så lenge regjeringen så det.

Ikke bare det, men disse kovide leirene vil falle under militærets jurisdiksjon. Med andre ord ble den covide responsen i NZ stille flyttet til krigsrett.

De hyper-totalitære tiltakene ble iverksatt i lys av bare 22 for hele nasjonen på den tiden.

Media har applaudert NZ-responsen de siste ukene og hevdet at tunghendt politikk i dag vil bety mer frihet og bedre økonomi i morgen når infeksjonstallene er redusert.

Imidlertid, som jeg har advart siden begynnelsen av pandemien, er låsingene designet for å vare evig.

Det kan hende vi får lov til å “delvis gjenåpne” og korte øyeblikk av lettelse, men kovide mandater har ingenting å gjøre med folkehelsen og alt å gjøre med offentlig underkastelse.

Viruset er ikke annet enn en nyttig krise som kan utnyttes som en begrunnelse for tyranni.

For øyeblikket står New Zealand overfor ytterligere restriksjoner på grunn av oppdagelsen av en “covid mutasjon” i Storbritannia.

Regjeringen har indikert at ethvert tegn på fornyet infeksjon vil bli møtt med harde låser igjen.

Innbyggere som tror de har krysset stupet og er på randen av frihet, blir lurt.

I artikkelen min ‘ De totalitære fremtidige globalistene ønsker for hele verden blir avslørt ‘, publisert i august, uttalte jeg:

“Jeg tror grunnen til at Australia og New Zealand først har blitt målrettet med dette nivået av begrensninger, er fordi de nesten er fullstendig avvæpnet og ikke har noen mulighet til å forsvare seg mot regjeringen.

“Når det er sagt, ser jeg tegn på at lignende tiltak også vil bli forsøkt i USA. I stater som New York er det lavmælte programmer for å sette opp covid sjekkpunkter som stopper og sjekker kjøretøy som kommer inn i staten. Det er her tyngre restriksjoner starter. ”

Det ser ut til at spådommen min kan skje raskere enn jeg trodde. New York State Assembly Bill A416 er blitt oppmudret av venstreorienterte lovgivere, og innholdet er ganske forferdelig.

For å oppsummere tillater det at A416 tillater NY-guvernørens diktatoriske makter å arrestere og fengsle enhver borger som er fast bestemt på å være en “trussel mot folkehelsesikkerheten” under ethvert virusutbrudd.

Tyrannisk ny regning må stoppes NÅ: Karantene-leirer og tvangsvaksinasjoner .

Denne makten kunne tolkes veldig bredt, kanskje til og med for å inkludere mennesker som nekter å ta covid-vaksinen.

Lovforslaget tillater også at folk blir fengslet i “medisinske fasiliteter” eller andre fasiliteter; med andre ord karantene.

Regningen ble opprinnelig introdusert i 2015 rundt tidspunktet for ebola-utbruddskrekket, men det ble skrinlagt da den aktuelle krisen ikke gikk ut.

Coronaviruspandemien gir regningen nytt liv, og dette er ikke overraskende. Akkurat som vi så rett etter 11. september, vil regjeringen, når som helst en større krise får trekkraft, forsøke å spore drakoniske lover som publikum aldri ville ha tolerert tidligere; lover som samlet støv før, men plutselig skyves frem i dag.

Jeg skrev en artikkel under Ebola-skremmen for flere år siden med tittelen ‘ Et ebolautbrudd ville være fordelaktig for globalister ‘, der jeg påpekte at en pandemi kunne brukes som et perfekt dekkbegivenhet for håndheving av krigsrettslige tiltak.

Jeg var spesielt bekymret for muligheten for at motstand mot viruslåsinger ville være begrenset, og at dette ville gi regjeringen en fri hånd til å begynne å arrestere frihetsinnstilte mennesker som motstår kollektivistisk håndhevelse.

De kan til og med være i stand til å oppnå dette uten for mye offentlig gransking.

Heldigvis ligger den kovide dødsraten på bare 0,26% landsdekkende for alle som ikke bor på sykehjem, og motstanden mot lockdowns vokser hver dag.

Leger med informert samtykke: Dødelighetsgraden for infeksjon av COVID-19 er bare 0,26% .

Amerikanerne kommer bare ikke til å tåle brudd på deres sivile friheter mye lenger. NY-lovforslaget er etter min mening en lakmusprøve for resten av landet.

Etableringen vil forsøke å se hvor mye motstand de får i en hard venstreorientert stat først, og hvis de kan få A416 bestått, vil de prøve å sende lignende regninger i andre demokratkontrollerte stater.

Hvis vi har et Biden-presidentskap, så forvent en føderal versjon ikke lenge etter.

Jeg tror tidspunktet for den oppvaskede regningen ikke er tilfeldig.

Det faktum at det nå blir presset på nytt i NY-forsamlingen samtidig som covid-vaksinen møter så mye motstand, antyder at målet vil være å bruke trusselen om covid-leirer som et verktøy for å skremme publikum i samsvar med knapt testet .

Meningsmålinger i løpet av 2020 indikerer at et flertall av amerikanere er skeptiske til sikkerheten til vaksinene og at minst 30% planlegger å nekte det direkte .

Med potensielle farer ved en dødelig autoimmun respons eller infertilitet forårsaket av den eksperimentelle behandlingen, hvem kan klandre dem?

Les mer om emnet her: Nye MRNA-vaksiner kan føre til at immunceller angriper placenta-celler, forårsaker infertilitet hos kvinner, abort eller fødselsskader

Jeg mistenker at hvis denne typen lover blir satt på plass i en hvilken som helst stat, enn si flere stater, vil det være en alvorlig tilbakeslag.

Konservative vil fortsette å flytte til flere gratis fylker og stater mens de tar sine virksomheter og skatter dollar med seg.

Venstre-stater vil da prøve å begrense folk fra å flytte bort, eller de vil prøve å innføre økonomiske straffer slik lovgivere i California har prøvd å gjøre .

Etter hvert vil etablering av covid-leirer føre til en voldsom reaksjon. Det er uunngåelig.

Jeg vil foreslå venstreorienterte lovgivere at dette er en vei de ikke vil gå, og etableringseliter ville ikke være trygge verken for sinne mange amerikanere vil føle når de står overfor tvangsvaksinasjoner eller fengsel over et som godt over 99% befolkningen er upåvirket av.

Det er visse linjer vi ikke vil la dem krysse, og dette er en av dem.

Politiker advarer: Trudeau Govt planlegger å bygge COVID-karantene / isolasjonsleirer over hele Canada

Inkrementalisme i en kollektivistisk stat viker for et raskt fritt fall.

Som jeg har lagt merke til de siste par månedene, virker det som om eliten har det travelt; dette antyder at motstand fra publikum er mye større enn de forventet, og at de begynner å få panikk.

NY-lovforslaget er bare en smakebit på hva som skal komme når det gjelder tyrannisk lovgivning.

La oss ikke glemme at neste trinn vil være medisinske pass for alt fra reise til å gå på kino til å spise på restauranter.

For å få et medisinsk pass vil du bli bedt om å underkaste seg vaksinasjon og kontaktsporing (blir sporet gjennom mobiltelefonen 24/7).

Hver gang en ny covid mutasjon blir funnet, gjør deg klar for flere lockdowns og nye . Det gamle medisinske passet ditt blir ugyldig, og alt starter på nytt.

Syklusen vil være evigvarende, og dette er av design. Konsentrasjonsleirer i Covid ser ut til å være et Hail Mary-konsept som skal skremme befolkningen.

Å gjennomføre slike tiltak vil være vanskelig, men IDEA for dem kan brukes til å presse publikum om å være i samsvar med vaksiner og kontaktsporing.

Forestillingen om at regjeringen har det lovlige alternativet til å svart-bagge deg til enhver tid og sende deg til en uklar låsing uten behørig prosess, kan inspirere til den ultimate frykten i borgerne.

Hvorfor ikke bare godta jab og sporingsappene på telefonen din slik at du kan sove om natten, ikke sant?

Men det stopper ikke der. Som de britiske “Star Chamber” -domstolene pleide å forsvinne uenige stemmer i dagene før den amerikanske revolusjonen, kunne kovid lovgivning som tillater ensidig fengsling også utnyttes som et våpen mot ALLE av en eller annen grunn.

Alt regjeringen må gjøre er å hevde at du har covid, selv om du har blitt vaksinert, og hvis de anser deg for å være et problem, vil du ganske enkelt finne at du blir fanget opp en dag.

Når det er sagt, jo strengere mandater, jo mer galvaniserte amerikanere vil føle når de nekter å etterkomme.

Jo mer opprør elitene får, jo mer vil de prøve å vende seg til “loven” for å legitimere deres kriminalitet, men dette vil ikke hjelpe dem i det lange løp.

Det hele er ganske forutsigbart, og det er derfor lovgivningen ikke bekymrer meg spesielt.

Jeg tror at selv om det passerer, vil det bare inspirere til større forening av frihetsinnstilte mennesker; det vil ha motsatt effekt eliten har til hensikt.Aquarius Age: 21 Nye Regler For 2021Forrige InnleggCanada: Quebec Er Nå Under Ekvivalent Med COVID ‘Martial Law' – Ingen Er Tillatt På Gatene 20.00 Til 05.00Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Mobiltelefon med digitalt internasjonalt sertifikat Covid 19 Vaksinasjon

UKATEGORISERT

Bekreftet: Storbritannia Vil Utstede Vaksinepass (Ikke Lenge Etter Å Ha Ligget Har De Ingen Slike Planer)

HAFHAF12. Januar 2021

Joe Biden Kamala Harris

UKATEGORISERT

25 Skremmende Agendaer Joe Biden Og Kamala Harris Vil Sannsynligvis Presse På Amerika Hvis De Griper Makten

HAFHAF11. Januar 2021

Medisinsk professor forklarer ødeleggende effekter av låsing for et virus med en overlevelsesrate på 99,95%

UKATEGORISERT

Medisinsk Professor Forklarer Ødeleggende Effekter Av Låsing For Et Virus Med En '99, 95% ‘Overlevelsesrate

HAFHAF3. Januar 2021

President Trump signerer regningen som gir etterretningsbyråer 180 dager for å avsløre sannheten om Ufos

UKATEGORISERT

President Trump Signerer Regningen Som Gir Etterretningsbyråer 180 Dager For Å Avsløre Sannheten Om Ufoer

HAFHAF31. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.