Covid-19 vaksine lagrer medisinske data under huden din.

Covid-19-vaksine inkluderer en Quantum-prikk. Det er en halvleder med en størrelse på 20 mikron. Den er implementert i armen din og lagrer medisinske data og kan kommunisere med en spesialutstyrt smarttelefon.

MIT forklarer den nye teknikken som brukes til å lagre medisinske data under huden din ved hjelp av et elektronisk design.

Nøkkelverktøyet er en Quantum-prikk. En halvleder på stedet på 20 mikron lagret under huden. En mikron er 0,001 millimeter. 20 mikron er ikke synlig med øyet. Det er implementert som en nanokristall. Den nye teknologien som brukes til å levere en vaksinedosering i kroppen din, heter: Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System.

Dette er forklaringen fra Massachusetts Institute of Technology (MIT): 

“Forskerne viste at deres nye fargestoff, som består av nanokrystaller kalt kvanteprikker, kan forbli i minst fem år under huden, der det avgir nesten infrarødt lys som kan oppdages av en spesialutstyrt smarttelefon.”

Hva er en Quantum dot?

Kvantprikker (QDs) er halvlederpartikler som er få nanometer store, og har optiske og elektroniske egenskaper som skiller seg fra større partikler på grunn av kvantemekanikk.

Dette rapporterer Massachusetts Institute of Technology i NIT News, 18. desember 2019:

Kilde: MIT News.

Min kommentar:

Jeg har søkt etter et bevis på at det vil bli en elektronisk enhet injisert i kroppen din sammen med Covid-19-vaksinen fra Pfizer Inc. Her er det.

Ingen klassiske medier har rapportert om dette. Heldigvis er jeg ikke alene som har kunnet koble prikkene. Bare google Bill Gates og Quantum dots. Det største internasjonale nyhetsbyrået Reuters prøvde å lage en røykskjerm 31. mars 2020. Det førte verdens befolkning på villspor til å tro at dette bare er en konspirasjonsteori. Men er det ikke. Teknologien eksisterer, og den brukes til å lagre medisinske data i armen din. Under den pågående Covid-19 massevaksinasjonskampanjen.

Som en etterfølger av Jesus kan jeg bare gi deg den strengeste advarselen. Slik at blodet ditt ikke kommer over hendene mine. Vi står overfor teknologien som brukes til å håndheve dyrets styre i Åpenbaringen. Quantum-prikkene vil sannsynligvis fungere som en sovende celle for Microsofts nye kroppsbaserte Crypto-valuta, US Patent WO 2020-060606 1A , bevist 26. mars. Ved enkel matematikk finner du tallet 666 . Det er et nummer av en mann. Bill Gates.

Skrevet av Ivar

Legg igjen en kommentar