https://www.riksavisen.no/klimarealisten-kurt-oddekalv-dod/?

SAMFUNN

Klimarealisten Kurt Oddekalv død

Written by Jarle Johansen on 11. januar, 2021

More in Samfunn:

Kurt Oddekalv død, 63 år gammel. … først to hjerneblødninger, og når de ikke tok livet av ham, så druknet liksom… Oddekalv pisset kanskje litt på deres klimareligion av og til og var imot vindmølleparker langs kysten. Da gikk han imot mektige krefter som Erna Solberg har et godt forhold til og gjerne vil berike. Vi vil hedre hans minne.

Kanskje fikk de det til å se ut som han ville redde en hund? Hva vet vi? Det eneste vi vet er at det er utall personer som har fått hjerneblødning i Norge, de har flakset naken utav vinduene i hotellrom og slikt.. Der er ekstremt kreative forslag til hvorfor de begår selvmord eller dør naturlig. Folk tror jo veldig mye på tilfeldigheter, de er tilfeldighetsteoretikere… jeg synest når det blir for mye tilfeldigheter så begynner de å lukte.

Jeg synest vi skal være åpne for at det er ekstremt onde folk Satan har satt til å lede verden, inni sitt verdensrike (Åp. / Rev. 20:7) etter at vi er ferdig med våre 1000 år under Kvitekrist, så vet vi at Satan og satanistene skal slippes løs for en tid. Krristus er fordrevet som vårt lands åndsoverhode og kongers Konge (Isaiah 9:6). De gudløse som Erna Solberg har blitt fristet på fjellet (Matthew 4:8-9) om de vil tjene ham for gull og makt og kake, og sagt ja tusen takk. Nå har de makten, de skal nå lage Nye Normalen, The Great Reset, Nye (antiKristne) Verdensorden, for sin åndsfyrste Satan.

«Brannvesenet mener at han var aleine da ulykken intraff.»
https://www.dagbladet.no/nyheter/kurt-oddekalv-er-dod/

Oddekalv slakter klimakvoter – VG
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/46xMa

Kurt Oddekalv rammet av hjerneblødning
https://www.nrk.no/vestland/kurt-oddekalv-rammet-av-hjerneblodning-1.13266049

«Alt kan skje, “I et land hvor hjerneblødning kan fremstå som en nærmest politisk epidemi etter krigen“, sier sjefsredaktør Norulv Øvrebotten, statssekretær for Johan Jørgen Holst og kollega av Anne Orderud Paust. «
https://www.riksavisen.no/politiske-mord-i-norge/

Kurt Oddekalv hadde mange politiske korrekte imot seg fordi han var så frittalende og ikke kunne korrumperes.

Blant andre var Kurt Oddekalv sterkt hatet av maktmennesket og den venstreekstreme etatist Øivind Berg, som vi har skrevet mye om, tilknyttet Havforskningsinstituttet som han får statslønn ifra for å trolle skikkelige mennesker, om han gjør så mye hevder onde tunger må være marginalt fordi det ser ut som han sitter mest på nettet og nettroller mesteparten av arbeidsdagene, og med en rekke offentlige posisjoner innen Arbeiderpartiet og den satanistiske humanismen, muligens Etteretningen siden han er så beskyttet av makten som nettroll og tilgodesees av Statens domstoler, og kan tillate seg hva som helst uten konsekvenser.

Kurt Oddekalv har hva TV2 og Bergh mangler; Integritet (artikkelsamling om Bergh)
https://www.riksavisen.no/?s=%C3%B8ivind+bergh

Kurt Oddekalv møter nett-trollet Øivind Bergh
https://www.youtube.com/embed/uPln_cVdyEY?feature=oembed

2 Kommentarer on “https://www.riksavisen.no/klimarealisten-kurt-oddekalv-dod/?

Legg igjen en kommentar