53 Døde I Gibraltar På 10 Dager Etter At Pfizer MRNA COVID-Injeksjoner Startet

27. Januar 2021

av Brian Shilhavy (utdrag)

Gibraltar er en britisk koloni på sørspissen av den iberiske halvøya knyttet til landet Spania. Befolkningen har litt over 30 000 mennesker, og den er best kjent for sin enorme “stein”, “Gibraltar-klippen.”

Jeg har blitt kontaktet av innbyggere i Gibraltar om at 53 mennesker har dødd på 10 dager umiddelbart etter utrullingen av injeksjoner av Pfizer mRNA COVID-injeksjonene , og kaller det en “massakre”.

Gibraltar Deaths Covid Injections

Lokale medierapporter bekrefter dødsfallene, men skylder dem på COVID, og ​​ikke COVID-injeksjonene. Før injeksjonene ble utrullet, rapporteres det imidlertid at bare totalt 16 mennesker døde “av COVID” siden begynnelsen av “pandemien” for omtrent et år siden.

CNN: ‘Ikke vær bekymret’ hvis folk begynner å dø etter å ha tatt vaksinen

En Kevin Rushworth rapporterte :

Tiny Gibraltar skinner stort lys på vaksinedødsfall

Helt siden epidemien startet, har det vært et stort problem å sortere ekte Covid-dødsfall fra andre. Nå har vi det ekstra problemet med vaksiner i blandingen. Storbritannia har nå angivelig den høyeste daglige “Covid death” -raten noensinne.

Enda høyere enn “First Wave”, til tross for den betydelige graden av flokkimmunitet som uunngåelig har påløpt siden begynnelsen. Denne atypiske “Second Wave” sammenfaller med utrullingen av vaksinen. Er de to koblet sammen?

Gibraltar, vanligvis bare kalt “Gib”, gir et veldig klart bilde. Denne lille britiske kolonien, knapt tre miles lang, vedlagt til Spanias sørkyst, har bare 32 000 innbyggere.

Den hadde lidd relativt lite av epidemien før 9. januar i år, med bare sytten dødsfall i hele perioden. Dødsraten var godt nede i dødsfallet per million ligatabell. Dette skyldtes ikke isolasjon, siden spanske arbeidere har fortsatt å strømme i Gib hver morgen, og tilbake hver kveld.

Siden den 9. januar har “Covid deaths” per million kommet til tredje plass på Worldometer-siden. Tretti-seks flere dødsfall på litt over en uke. Hva endret seg på den niende? RAF fløy i nesten 6000 Pfizer-vaksiner, avkjølt til -70C av tørris. De ble tatt i bruk raskt for å unngå risikoen for nedbrytning.

Tiny Gibraltar er som en petriskål; intet annet sted har det vært et så brutalt klart forhold mellom utrulling av vaksine og økte “dødsfall”.

Lokale medier og myndigheter har ikke engang henvist til den åpenbare sammenhengen. Og media andre steder har det praktisk ikke lagt merke til. Å ikke erkjenne at disse dødsfallene i det minste krever øyeblikkelig etterforskning, krever likevel straffbar dom.

Jeg finner ikke den opprinnelige kilden til dette sitatet, men lokale medierapporter ser ut til å bekrefte at dødsfallene skjedde etter at det eksperimentelle Pfizer mRNA-injeksjonsprogrammet startet.

13 mennesker døde den første helgen, de fleste eldre, og 27 den første uken, ifølge lokale mediekilder.

Fra Gibraltar Chronicle 17. januar 2021:

Gibraltar registrerte ytterligere 13 Covid-relaterte dødsfall i løpet av en “ødeleggende” helg som førte til dødstallene til 43 siden pandemien startet.

Bare den siste uken har 27 mennesker gått bort enten som et direkte resultat av viruset eller mens de er smittet med det.

Ni Covid-relaterte dødsfall ble registrert på søndag, det verste på en enkelt dag siden folkehelsekrisen for nesten et år siden.

De sterke dataene ble bekreftet av Gibraltar-regjeringen i den siste Covid-oppdateringen søndag, da sjefminister Fabian Picardo bekreftet at han ville tale til samfunnet i en direkte pressekonferanse fra klosterklasse 6 klokken 16 mandag.

Picardo beskrev den siste utviklingen som “opprivende”, og la til at han selv mistet en slektning og venner de siste dagene.

Alle, bortsett fra tre som døde i helgen, var i omsorgen for Eldreboliger, hvor det fortsatt var 130 aktive tilfeller av Covid-19 på søndag.

De døde inkluderte seks kvinner og fire menn, den yngste i begynnelsen av 70-årene, den eldste i slutten av 90-årene. Alle ble registrert som dødsfall fra Covid-19.

To menn og kvinner som ikke var i omsorg for ERS, døde også i helgen av komplikasjoner som følge av Covid-19, inkludert en mann i slutten av 60-årene.

Den første batchen av de eksperimentelle Pfizer mRNA COVID-injeksjonene ble levert av militæret 9. januar, ifølge UK Defense Journal :

Et britisk A400M Atlas transportfly har levert de første dosene av Pfizer COVID19-vaksinen til Gibraltar.

I følge en uttalelse fra regjeringen i Gibraltar:

“Hennes majestetiske regjering i Gibraltar er glad for å kunngjøre at den første leveransen av Pfizer / BioNTech COVID-19-vaksinen lørdag 9. januar 2021. Ved ankomst vil vaksinen umiddelbart bli ført direkte til dedikerte frysere i kjelleren på St. Bernards Hospital og holdt på -75 grader Celsius.

Denne første leveransen leveres til Gibraltar av den britiske regjeringen som en del av sitt program for å levere de oversjøiske territoriene, da leveringsmetoden er slik den er i Storbritannia.

5850 doser av vaksinen vil bli mottatt ved denne første leveransen. Den andre leveransen av vaksinen forventes innen utgangen av januar. Målet er å ha vaksinert over 70-tallet med minst en dose innen midten av februar, forutsatt at vaksinene ankommer som planlagt. ”

Vaksinasjonsprogrammet for publikum i Gibraltar starter mandag 11. januar og vil være på det tidligere primæromsorgssenteret ved ICC.

Expatica.com rapporterte at injeksjonene startet 9. januar, og at søndag kveld 10. januar hadde 5847 doser blitt administrert.

Gibraltar begynte å lansere vaksinasjonsprogrammet 9. januar ved bruk av Pfizer-vaksinen og hadde søndag kveld administrert 5847 doser – dekket rundt 17 prosent av befolkningen. ( Hele artikkelen )

Den regjeringen i Gibraltar rapportert at fra og med 10 januar, bare én dag etter injeksjoner i gang, 4 personer umiddelbart døde:

Det er med dyp beklagelse at regjeringen bekrefter dødsfallet til fire innbyggere i Gibraltar fra COVID-19. Dette bringer det totale antallet dødsfall relatert til COVID-19 i Gibraltar til 16.

Den første var en mannlig innbygger i Eldreboliger, i alderen 90 – 95 år gammel, som døde i går av COVID-19 lungebetennelse med septikemi. Dette vil bli registrert i dagens statistikk som et dødsfall fra COVID-19.

Den andre var en mann i alderen 70 – 75 år, som også var kreftpasient på tidspunktet for deres død. Pasienten døde i dag av COVID-19 lungebetennelse. Dette vil bli registrert i dagens statistikk som et dødsfall fra COVID-19.

Den tredje var en kvinnelig innbygger i Eldreboliger, i alderen 90 – 95 år, som i dag døde av septikemi på grunn av COVID-19. Dette vil bli registrert i dagens statistikk som et dødsfall fra COVID-19.

Den fjerde var en kvinne i alderen 95 – 100 år, som døde i dag av COVID-19 lungebetennelse. Dette vil bli registrert i dagens statistikk som et dødsfall fra COVID-19.

I stedet for å stoppe COVID-programmet “vaksinasjon” umiddelbart, uttalte sjefminister Fabian Picardo at “vaksinene” brakte “ekte lettelse og håp om en lysere morgen.”

Chief Minister, Fabian Picardo, sa: ‘Jeg er veldig lei meg over dagens nyheter om tapet av fire medlemmer av samfunnet vårt til COVID-19. Mine tanker og dypeste medfølelse er med familiene og vennene til den avdøde.

‘Sorg for dødsfallet samme dag som Gibraltars vaksinasjonsprogram har begynt, er spesielt smertefullt.

‘Vi er ikke ute av skogen ennå. Utrullingen av vaksinen gir oss ekte lettelse og håp om en lysere morgendag. Men inntil vi kan vaksinere alle, er den beste måten å beskytte dine kjære å være hjemme. Husk også at det tar noen uker før vaksinen begynner å tilby beskyttelse mot COVID-19, så selv om du er vaksinert, bør du fortsatt være forsiktig.

‘Det betyr for øyeblikket å fortsette å være hjemme, ha på seg en maske hvis du må gå ut av viktige årsaker og vaske hendene godt og ofte.

‘Jeg oppfordrer alle til å registrere sin interesse for å motta vaksinen ved hjelp av GHAs dedikerte elektroniske skjema, tilgjengelig på https://www.gha.gi/covid-19-vaccination-interest-form/.

Jeg har allerede gjort det, og venter spent på min tur i køen. Foreløpig vil vi med rette fokusere på å beskytte våre mest sårbare og verdsatte frontlinjearbeidere, hvis fortsatte utrettelige innsats har ført oss til dette punktet der vi kan se fremover med håp. ‘ ( Kilde )

Ser du mønsteret utvikle seg her? Injiser eldre først, se dem dø ved dødelig injeksjon, og klandre det for viruset, mens du oppfordrer alle andre til å få “vaksinen” til å beskytte seg.Andre Politibetjent Dør Av Selvmord Etter 6. Januar Capitol Riot – Hva Skjer?Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

'eksperter' sier nå at amerikanere burde ha tre masker

KORONAVIRUSTYRANNI

‘Eksperter’ Sier Nå At Amerikanerne Burde Ha Tre Masker

HAFHAF27. Januar 2021

Media Blackout italienske barer og restauranter adlyder regler og åpner sammen i sivil ulydighet

KORONAVIRUSNYHETERTYRANNI

Media Blackout: Italienske Barer Og Restauranter Adlyder Regler Og Åpner Sammen I Sivil Ulydighet

HAFHAF27. Januar 2021

Anti Lockdown Riots Nederland

KORONAVIRUSNYHETER

Nederland: 3. Dag Med Anti-Lockdown-Protester

HAFHAF26. Januar 2021

Sprøyte med Coronavirus-vaksine

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Merck Skraper COVID-Vaksiner – Sier At Det Er Mer Effektivt Å Få Viruset Og Gjenopprette

HAFHAF26. Januar 202

1 Kommentar on “53 Døde I Gibraltar På 10 Dager Etter At Pfizer MRNA COVID-Injeksjoner Startet

Legg igjen en kommentar