Telugu, India: 3 Vaksinasjonsdødsfall På 4 Dager

26. Januar 2021

En rekke dødsfall i frontlinjearbeidernes samfunn som tok vaksinasjoner, har økt spenningen i Telugu-statene.

I løpet av fire dager registrerte Telangana og Andhra sammen fire dødsfall som nå ble til største bekymring i de medisinske miljøene i statene.

3 vaksinasjonsdødsfall i 4 dager Telugu India

Mens en 42 år gammel helsearbeider i Nirmal som tok skuddet, døde i løpet av timer etter å ha blitt vaksinert, nådde den mistenkelige dødstallet til fire på søndag.

En kvinne i Andhra Pradesh og en annen i Telangana døde søndag, dager etter at begge hadde tatt Covid-19-vaksinasjonen for noen dager siden.

ASHA-arbeideren, identifisert som Vijaya Lakshmi (42), ble innlagt på Guntur Government Hospital (GGH) 21. januar etter at hun hadde besvimt.

Dagen etter erklærte leger henne død og sendte kroppen hennes for obduksjon for å finne årsaken bak hennes død mens familiemedlemmene hevdet at hun døde etter at coronavirus-vaksinen ble gitt til henne.

I et annet lignende tilfelle døde en 45 år gammel kvinnelig helsearbeider som ble vaksinert 19. januar i Telanganas Warangal Urban District søndag.

Den avdøde skal ha klaget over alvorlige brystsmerter og sov i huset hennes ved Shayampeta i utkanten av Warangal.

I mellomtiden setter dødsfallet til helsearbeidere som får vaksine nye spenninger hos arbeiderne som ennå ikke blir inokulert. Alvorlig hodepine og brystsmerter har vanlige symptomer hos de som har gitt under så langt.

Imidlertid gjør regjeringen og leger det klart at vaksinasjon ikke har noe med deres død å gjøre. Hva skjer i Telugu-statene?

Referanse: Tolivelugu.comCalifornia Man Dør Flere Timer Etter Å Ha Mottatt COVID-Vaksine, Dødsårsak UklarForrige InnleggAnalyse: Mer Enn HALV Av Joe Bidens Twitter-Følgere Er Falske, Opprettet I Januar, Og Har Null – Eller Nær Null – FølgereNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Sprøyte med Coronavirus-vaksine

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Merck Skraper COVID-Vaksiner – Sier At Det Er Mer Effektivt Å Få Viruset Og Gjenopprette

HAFHAF26. Januar 2021

California-mannen dør flere timer etter mottak av covid vaksine, dødsårsak uklar

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

California Man Dør Flere Timer Etter Å Ha Mottatt COVID-Vaksine, Dødsårsak Uklar

HAFHAF25. Januar 2021

Steve Hilton rapporterer Dr. Anthony Fauci er direkte ansvarlig for å finansiere gevinsten av funksjonsstudier som resulterte i Coronavirus-pandemi

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSNYHETER

Steve Hilton-Rapport: Dr. Anthony Fauci Er Direkte Ansvarlig For Å Finansiere Gevinststudier Som Resulterte I Coronavirus-Pandemi

HAFHAF25. Januar 2021

Tysk domstol avgjør at 19 lockdowns er grunnlovsstridig

KORONAVIRUSTYRANNI

Tysk Domstol Avgjør At COVID-19 Lockdowns Er Grunnlovsstridig

HAFHAF25. Januar 2021

Legg igjen en kommentar