California Man Dør Flere Timer Etter Å Ha Mottatt COVID-Vaksine, Dødsårsak Uklar

25. Januar 2021.

Per 15. januar er 181 dødsfall rapportert til den amerikanske regjeringens rapporteringssystem om vaksinehændelser som muligens relatert til COVID-vaksiner.

av Children’s Health Defense Team

California-mannen dør flere timer etter mottak av covid vaksine, dødsårsak uklar

Flere lokale, statlige og føderale byråer etterforsker 21. januar død av en California-mann flere timer etter mottak av COVID-vaksinen.

Placer County Sheriff’s office sa i et 23. januar Facebook- innlegg at byråer “aktivt etterforsker denne saken.” De nevnte også at mannen hadde testet positivt for COVID i desember.

De amerikanske sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC) anbefaler at personer som allerede har hatt COVID og er helt friske, fortsatt skal vaksinere seg.https://www.facebook.com/v5.0/plugins/post.php?app_id=378868832991289&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df3b17f8d28df08%26domain%3Dhumansarefree.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fhumansarefree.com%252Ff39d80b4de2102%26relation%3Dparent.parent&container_width=760&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPlacerSheriff%2Fposts%2F3598822590172212&locale=en_US&sdk=joey&show_text=true&width=500

Så langt har bare  Pfizer-BioNTech-  og  Moderna-  vaksinene i USA fått  tillatelse til nødbruk . Ifølge  nyhetsrapporter var det uklart hvilken  COVID-vaksine  mannen hadde fått.

Per 15. januar  181 dødsfall  har blitt rapportert å USgovernment sin  vaksine bivirkninger Reporting System  som muligens blir relatert til COVID vaksiner. En  studie  fra US Department of Health and Human Services fra 2010 konkluderte med at “færre enn 1% av vaksineskader” er rapportert til VAERS og  eksperter sier  at regjeringens rapporteringssystem er “ødelagt”.

Vaers Covid Vaccine Deaths Rapportert 1536x726

Tidligere denne måneden  rapporterte The Defender  om dødsfallet til en 56 år gammel lege 15 dager etter mottak av Pfizer-vaksinen, og om mange dødsfall blant eldre i  Norge og Tyskland .

I mellomtiden fortsetter rapporter om skader i media, inkludert en  artikkel i Jerusalem Post  om en 17-åring som ble innlagt på intensivavdelingen etter å ha mottatt den andre dosen med en COVID-vaksine. Sykehusets tjenestemenn sa til Posten at de ikke trodde guttens sykdom var relatert til vaksinen.

Dr. Anthony Fauci  fortalte reportere i  forrige uke at han ble “slått ut” etter å ha mottatt den andre dosen av vaksinen, men sier at han har det bra nå. Fauci mottok den første dosen av Moderna-vaksinen i desember på direktesendt TV for å øke allmennhetens tillit til vaksinen.

CDC rapporterte  21 tilfeller  av anafylaksi hos personer som mottok COVID-vaksinen mellom 14. – 23. desember, og  ytterligere 10  mellom 23. desember – 10. januar.  Anafylaksi  er en livstruende allergisk reaksjon.

I forrige uke  rapporterte The Defender  at allergiske reaksjoner hadde fått helsepersonell i California til å slå pause på et stort parti av Moderna-vaksiner. Noen dager senere  sa Moderna at  det var greit å fortsette å bruke den batchen.

I dag rapporterte flere nyhetsutsendelser   at Merck har avsluttet sitt vaksineprogram COVID-19 etter at data fra tidlige studier viste at vaksineprodusentens to eksperimentelle vaksiner ikke klarte å generere immunsvar som kan sammenlignes med en naturlig infeksjon eller eksisterende vaksiner. Bloomberg rapporterte :

“Den amerikanske legemiddelgiganten, som har en historie med vellykket utvikling av vaksiner, hadde vedtatt en annen strategi enn konkurrentene Pfizer Inc., Moderna Inc. og  Johnson & Johnson , ved å bruke en mer tradisjonell tilnærming til å fokusere på skudd basert på svekkede virus.”

Barnas helseforsvar  ber om at alle som lider av en hvilken som helst bivirkning, av en hvilken som helst vaksine, skal rapportere det, ved å  følge disse trinnene .Hvorfor Kjøper Bill Gates Opp Jordbruksland I Hele Amerika?Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

Steve Hilton rapporterer Dr. Anthony Fauci er direkte ansvarlig for å finansiere gevinsten av funksjonsstudier som resulterte i Coronavirus-pandemi

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSNYHETER

Steve Hilton-Rapport: Dr. Anthony Fauci Er Direkte Ansvarlig For Å Finansiere Gevinststudier Som Resulterte I Coronavirus-Pandemi

HAFHAF25. Januar 2021

Tysk domstol avgjør at 19 lockdowns er grunnlovsstridig

KORONAVIRUSTYRANNI

Tysk Domstol Avgjør At COVID-19 Lockdowns Er Grunnlovsstridig

HAFHAF25. Januar 2021

181 amerikanere døde av Covid 19 vaksiner på bare to uker

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

181 Amerikanere Døde Av COVID-19-Vaksiner På Bare To Uker, Inkludert Ufødt Barn Etter At Mor Tok Jab

HAFHAF25. Januar 2021

Sveits regjering

KORONAVIRUSNYHETERTYRANNI

Sveits Skal Holde Folkeavstemning For Å Fjerne Maktregjeringen For Å Pålegge Lockdowns

HAFHAF25. Januar 202

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.