AGENDA 21: GLOBALE REGIONALE PLANER IMPLEMENTERT LOKALT.

Ifølge forfatteren av Behind the Green Mask , sier Rosa Koire at “FNs Agenda 21 er en agenda for det 21. århundre. Det er en inventar- og kontrollplan; inventar over alt land, vann, alle mineraler, alle planter, alle dyr, all konstruksjon, alle produksjonsmidler, all mat, all energi, all informasjon og alle mennesker i verden. ”Det handler om å flytte befolkninger til konsentrerte bysentre og rydde dem ut av landlige områder under “Smart vekst .” Under dekke av “Bærekraft”, er Agenda 21 kapring av miljøbevegelsen.Agenda 21 er top-down hierarki, og beveger seg bort fra nåværende regjeringsstruktur basert på valgte stillinger i Federal-State-County-City, til en global-regional nabolagstruktur uten valg. For øyeblikket skal hundrevis av millioner føderale dollar til byer for å lage regionale planer for å gi over kontroll over land og arealbruk til selskaper. For eksempel ga den føderale regjeringen telekommunikasjonsnæringen nye krefter til å sidestykke over allmenn rett til vei for utrulling av 5G- ved å fjerne regulatoriske hindringer som kan forhindre infrastruktur.I en ordre fra Federal Communications Commission (FCC) i fjor : Hvis Verizon ønsker å bygge et 5G-nettverk i en by, er den lokale regjeringen begrenset i hvor mye den kan kreve gebyrer for søknad, og blir presset til å godkjenne tillatelser raskt. regler betyr også at byer er begrenset i hvordan de kan svare på innbyggere som er opprørt over utstyr som kommer opp i nærheten av dem. Mange lokale ledere har uttalt seg mot FCCs regler, dusinvis av har gått sammen for å inngi et søksmål for å velte det, som har avansert til det tiende kretsløpet .”[T] he FCC tvinger byer til å kappløpe til tinghuset for å forsvare de mest grunnleggende rettigheter til lokale myndigheter – myndigheten til å administrere og søke rettferdig kompensasjon fra private brukere som søker å ansette offentlige eiendeler,” administrerende direktør og leder for Tom Cochran direktør for den amerikanske ordførerkonferansen, sa det i en uttalelse .

BÆREKRAFTIG UTVIKLINGSAGENDA

FNs agenda for bærekraftig utvikling søker å omfordele rikdom vekk fra middelklassen for å senke levestandarden og samtidig redusere befolkningen. De 17 målene for bærekraftig utvikling inkluderer mål nr. 2: Slutt sult gjennom kontrollen av all matproduksjon. Se artikkelen min om hvordan FN søker å mate verden med krekling.Bærekraft styres gjennom krise, kunstig knapphet og tvangsbevaring kjent som rasjonering. Det er unnskyldningen til å samarbeide med vitenskap og religion for å bekjempe , slik paven beskrev i sitt leksikon fra juni 2015 . Klimaendringslovgivningen i California er direkte knyttet til internasjonal påvirkning av FNs agenda 21 og 2030 for bærekraftig utvikling. Likevel fortsetter virkningene av regjeringens skyfrø- og geotekniske programmer uten å være med. Smart Cities vil designe vekstmønstre, redesigne byer og besetningsfolk til stabelbare boliger gjennom atferdsendring, regulering og kontroll av arealbruk og skatt på bompenger.

KUNSTIG INTELLIGENS (AI)

5G-utrullingen er nødvendig for “Tingenes ” i en fremtid for AI der teknisk geeks tenker nye måter å gjøre deg og tingene rundt deg smartere på. For de som det, er det en ny kirke av AI-guden. Den siste god-bot-religionen er grunnlagt av den tidligere Google-utøvende Anthony Levandowski, og kommer med et nettsted kalt Wayofthefuture.church . Som for å drive denne meldingen hjem, tror Googles ingeniørsjef, Ray Kurzweil, mennesker vil være robothybrider innen 2030 . Dette gjenspeiler en transhumanistisk agenda .Mennesker vil aldri være det samme igjen, blant annet fordi forskere i årevis har brukt CRISPR genredigerings-teknologi for å endre DNA gjennom og medikamentell terapi. De håper å kunne bringe utdødde arter tilbake fra de som en av deres vidunderfester.FNs agendaer baner vei for en sømløs overgang fra individet til gruppesinnet som en del av AI-agendaen. Det vil ikke være behov for å stemme, siden det ikke er behov for den enkelte velger. En totalitær, transhumanistisk, stat utvikles over hele verden under noen få utvalgte selskaper: en fascistisk korpratokrati. Agenda 21 og 2030 representerer en verden uten grenser for å tillate fri bevegelse av arbeidere, varer og tjenester, alt sammen mens lønnen reduseres. Det politisk korrekte navnet på denne bevegelsen?Sosialt kapital.Imidlertid ikke din sosiale egenkapital, men egenkapital for selskaper å utnytte, administrere, overvåke og kontrollere enkeltpersoner i tettpakete tette “stack and pack” -byer. Kontroll er en viktig del av planen.Hva står på spill?Individualitet og individuell suverenitet. Den viktigste private eiendommen er kroppen din. Tapt identitet faller inn under masken til “enhetens” retorikk. Enhet, under dekke av enhetlighet og konformitet, ser ut som et kjønnsløst . Kjønnsløs betyr at menn og kvinner ikke lenger eksisterer. Når hanner og kvinner ikke lenger eksisterer, er det ingen formering av den menneskelige arten. Agendaen er avbildet som FNs mål nr. 5 Likestilling. Den FN-melding er dette: Likestilling er ikke bare en grunnleggende menneskerett, men et nødvendig grunnlag for en fredelig, velstående og bærekraftig verden.FN implementerer “nye juridiske rammer” for å gi “nye rettigheter” til grupper, for å avslutte kjønnsbasert diskriminering i alle land. Myndigheters tildelte rettigheter er bare privilegier. Det FN gir, kan det fjerne. Hvordan ser FN-målet ut i virkeligheten? Svaret blir avslørt i nyhetsoverskriftene, som er koder som setter scenen for utfallet. FN stoler på at du ikke ser det store bildet for å koble prikkene til tapet av identiteten din fra ikke-kjønn, fødselsattester mellom kjønn til førerkort til skattesubsidierte operasjoner for de som ønsker å endre kjønn.

50+ ÅR MED FNS VÆRMODIFISERINGSPROSJEKTER
????

Climateviewer 3D, kartMens FN hevder at er tenkt, har de sporet værmodifiseringsprosjekter over hele verden mellom årene 1952 og 1999 som registrert av FNs verdens meteorologiske organisasjon. Skyfrø forbedrer og retter nedbør, og har pågått siden 1800-tallet . Trenger du en dypere snøsekk for skianlegg? Klikk på Utah og finn ut at de kan øke snøsekken . Har du brann å slukke? Ring selskapene som vil få det til å regne og belaste deg for det !  brukte hundrevis av millioner av dollar for å kontrollere været under OL i Beijing. Men ikke forvent at de gjør det ta skylden for å forårsake flom.Det kart Weather Modifisering inneholder data på apparatet som er involvert, midler som ble anvendt og de teknikker som brukes i hver enkelt hendelse. Det inkluderer også positive og negative resultater av noen av de gjennomførte prosjektene, finansieringskilder som offentlige etater og private selskaper. Det inkluderer til og med ekspertuttalelser og advokatsaker om emnet for at du skal få et fullstendig bilde av fordelene og ulempene ved slike programmer.

Å GRIPE MULIGHETEN

Rosa Koire antyder i sitt videointervju FNs Agenda 2030 Exposed at det nå er en mulighet til å:

  • Stå opp
  • Snakk ut
  • nekter å samarbeide
  • nekter å samarbeide
  • avsløre samarbeidspartnere
  • arbeide sammen for å motvirke disse planene
  • etterspør hva det er selskapene ønsker å gi oss.

Siden dette skjer over hele verden, vet de fleste ingenting om det siden mainstream-pressen eies av fem selskaper.

Du kommer ikke til å få denne informasjonen fra mainstream pressen. Så du må være din egen presse. Du må utdanne deg selv. Du må komme deg dit og utdanne din neste, ditt samfunn, ditt virkelige samfunn. Du må hjelpe barna dine til å forstå at de blir indoktrinert fra barnehage til grunnskole…
Alle av oss har et ansvar overfor oss selv og overfor andre. Dette er et sant samfunn, for å jobbe for personlig frihet. Og husk alltid, selv om vi jobber som en gruppe, er vi alle individer i disse gruppene, og vi svarer bare på oss selv. Dette er viktig. Ettersom frie mennesker er frie og vi må fortsette å være fri .. – Rosa Koire

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.