Helsingfors komité for å erklære Pfizer utfører uautorisert menneskelig eksperiment i Israel

 Tor 09:47 +00: 00, 21. januar 2021  skrevet av Weaver

ER-redaktør:  Her er  lenken til den  nederlandske Helsinki-komiteen , grunnlagt i 1987 av fire nederlandske politikere og professorer. Fra deres side:

Den nederlandske Helsingforskomiteen er en ikke-statlig organisasjon som fremmer menneskerettigheter og styrker rettsstaten og demokratiet i alle land i Europa, inkludert de sentralasiatiske landene som deltar i OSSE.

Navnet på NHC refererer til  Helsinki Final Act of 1975 . Sluttakten var avslutningen på konferansen om sikkerhet og samarbeid i Europa, holdt da forholdene mellom øst og vest ble tint gradvis. Rett etter undertegnelsen av avtalen dukket det opp sivilsamfunnsgrupper som hevdet at menneskerettighetene skulle overholdes, et av prinsippene i sluttakten.

Ulike land ser ut til å ha sin egen versjon av Helsinki-komiteen, f.eks. Den israelske Helsinki-komiteen, den ungarske osv.

Vi bemerker med dyster ironi at det er  Israel som bruker innbyggerne  i det som kan kalles et ‘uautorisert menneskelig eksperiment’. Au.

Lesere kan også være interessert i denne rapporten fra  RT  fra i går med tittelen  Tusenvis av israelere tester POSITIVT for Covid-19 til tross for at de mottok Pfizer / BioNTech jab . Av notatet:Mer enn 12.400 mennesker i Israel har testet seg positive  for koronavirus etter å ha blitt vaksinert med Pfizer / BioNTech jab,  inkludert 69 som hadde fått sin andre dose , sa landets helsedepartement.

Noen 189.000 mennesker ble testet for Covid-19 etter å ha blitt vaksinert, med 6,6 prosent som fikk et positivt resultat, ifølge departementets data  rapportert  av israelske utsalgssteder. Flertallet ble tilsynelatende smittet kort tid etter at de mottok den første stikk av den todelte vaksinen – en periode da det ikke forventes at inokulasjonen har sparket inn ennå.

Imidlertid testet 1410 personer positive to uker etter den første injeksjonen, da delvis immunitet allerede skulle ha trådt i kraft.

Videre ble 69 pasienter smittet med det nye koronavirus til tross for at de allerede hadde fått begge skudd av vaksinen, sa departementet.

********

Helsinki-komiteen erklærer at Pfizer utfører uautorisert menneskelig eksperiment i Israel

Komiteen med ansvar for tilsyn med menneskelige studier som forventes å oppgi vaksinekampanje er klinisk studie og trengte forhåndsgodkjenning.

MORDECHAI SONES

Calcalist  rapporterer at Helsinki Committee for Human Rights forventes å kunngjøre at Pfizer gjennomfører uautoriserte  menneskelige eksperimenter  i Israel.

Komiteen med ansvar for tilsyn med menneskelige studier forventes å avgi en uttalelse til Helsedepartementet om at  immuniseringsprosessen ledet av staten med Pfizer er en klinisk studie, og derfor må godkjennes på forhånd.

Den øverste Helsingfors-kommisjonen – med ansvar for tilsyn med menneskelige studier i Israel – forventes å avgi en uttalelse til Helsedepartementet om at vaksinekampanjen ledet av den israelske regjeringen sammen med Pfizer er  grunnleggende klinisk forskning , et kodenavn for menneskelige studier, og derfor nødvendig for å motta eksplisitt komitétillatelse. Uttalelsen er allerede formulert og forventes i løpet av de kommende dagene å bli overlevert til helsedepartementets direktør Hezi Levy, muligens til og med i dag.

“Når vi leser kontrakten mellom den israelske regjeringen og Pfizer, er det klart, utvetydig og utvetydig at dette er en klinisk studie for alle formål, og derfor måtte den godkjennes av Helsinki-komiteen,” forklarte en høytstående tjenestemann til  Calcalist , og la til: “Og det er det som vil bli skrevet etter komiteens mening: ‘Det er ikke noe galt med kliniske studier, tvert imot, men  kliniske studier (humane studier) må få godkjent komiteen, og selvfølgelig fra de menneskene som rettssaken blir gjennomført, samtidig som det gir rett til å nekte å være en del av rettssaken. Dette er veldig grunnleggende saker, ”konkluderte han.

Helsingfors  komitéformann Prof. Eitan Friedman  nektet å kommentere publikasjonen og fortalte  Calcalist  at komiteen ville presentere sin stilling på en ryddig måte og på vanlig måte, ikke gjennom media. Siden komiteen er en lovpålagt komité (opprettet i kraft av loven), er den praktiske implikasjonen at den vil avgjøre at  eksperimentet på mennesker som Pfizer for tiden gjennomfører i Israel er ulovlig.

Det forventede brevet fra Helsinki-komiteen er av vidtrekkende betydning. For det første kan komiteen bestemme at den israelske regjeringen må  slutte å overføre informasjon til Pfizer , noe som kan føre til at Israel bryter kontrakten. Hvis regjeringen bestemmer seg for å ignorere komiteens direktiv, vil  enhver israelsk statsborger kunne anke til Høyesterett i saken.

Komiteen kan også kreve at alle israelske borgere blir informert om at resultatene av vaksinen vil bli videreført til en tredjepart, og også forplikte helsedepartementet til å be om godkjenning av de som er vaksinert, til å være et eksperiment.

I tillegg har verken komiteen eller innbyggerne i Israel noe behov for å bruke juridiske verktøy: Et kort brev fra komiteen hvor det kunngjøres at det ikke godkjenner eksperimentet, kan komplisere saken for Pfizer og den israelske regjeringen i stor grad fordi, som en konsekvens av brevet. , Kan det hende Pfizer ikke kontakter FDA og ber om endelig godkjenning av vaksinen. “Det er utenkelig at FDA vil gi endelig godkjenning til en vaksine basert på en klinisk studie avvist av den israelske Helsinki-komiteen,”  sa avisen.

Helsekommunikasjonslektor ved IDC Herzliya International School  Dr. Yaffa Shir Raz  svarte på Helsinki-utviklingen og sa: “Spørsmålet om spørsmål:  Hvor setter denne skandalen det grønne passet?  Kan regjeringen til og med fortsette å fremme tvangen til eksperimentet på oss? Veien til retten har aldri sett mer asfaltert ut, og denne gangen er det vanskelig å se hvordan de vil ignorere det. ”

Oppdatering:  Etter publisering av  Calcalist-  rapporten,  utstedte formann for Helsinki-komiteen,  prof. Eitan Friedman, en benektelse og sa at han og hele Helsinki-komiteen fortsetter å anbefale vaksinen hos de som ikke er kontraindisert, og fortsetter at “vaksinen ikke er en klinisk studie. Den er basert på klinisk studie, den er basert på eksperimentering. Det er ingen sammenheng mellom vaksinen og en klinisk test. ”

Han sier at “oppstyret” er sentrert rundt en sak alene, og det er at “som en øverste komité er noen av medlemmene jurister, og de leser deler av avtalen mellom Helsedepartementet og Pfizer, og vi som etisk komité ønsker for å sikre at rettigheter og privatliv for israelske borgere blir ivaretatt. ”

Han fortsatte: “Også når en klinisk studie, som er en verdig prøve, blir utført, vil vi vite fra et vitenskapelig synspunkt hva som skjer, hva effekten av vaksinen er, hva er de negative effektene; ja, vi vil veldig gjerne vite og låne en skulder. Men vi vil vite om disse rettighetene blir beskyttet innenfor rammen av kontrakten med Pfizer. “

Senior Israel Democracy Institute-advokat, Dr. Tehila Schwartz-Altshuler, sa til  Calcalist:  “Enhver som kanskje hevder at dette ikke er en klinisk studie, er rett og slett en løgner. Dette er den mest omfattende studien av mennesker i det 21. århundre. Israel blir eksperimentfeltet, for ikke å snakke om bakgården for hele verden. Det kan være en vakker og altruistisk ting, men dette burde vært delt med innbyggerne i Israel. “

FORTSETT LES HER

https://www.thelibertybeacon.com/helsinki-committee-to-declare-pfizer-performing-unauthorized-human-experiment-in-israel/

Legg igjen en kommentar