Geoengineering Watch Global Alert News, 23. januar 2021,

23. januar 2021

Flere og mer signifikante bivirkninger dukker opp hos de som har tatt CV-19-injeksjonen. Uansett hvor mange røde flagg som heves, presser det koordinerte til at befolkningene tar vaksinasjonsprogrammet “warp speed”. Overalt i verden, økende vær- og temperatursvingninger som ødelegger miljøet, blir noen befolkninger allerede advart om å forberede seg på migrasjon. Hvordan ville disse befolkningene reagere hvis de ble vekket til realiteten i de pågående værkrigsoperasjonene? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen til det som utspiller seg på mange fronter, vi må få hver dag til å telle . Del troverdige data fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Watch ønsker å uttrykke vår dypeste takk til Larry, Kathy og Maciej for deres hjelp med den pågående målrettede utsendelsen av GeoengineeringWatch.org informasjonsmateriell. Den siste innsatsen fokuserte på miljøorganisasjoner og deres representanter.

Geoengineering Watch har gjennomført vår første partikeltesting noensinne. Filmopptak av fly- og laboratorietestprosesser er omtalt i  “The Dimming” , en banebrytende dokumentar som for tiden er i produksjon. Denne dokumentarfilmen vil gi svar og bevis på pågående klimateknikk / værkrigsoperasjoner. Nedenfor er et nytt 12+ minutters innsiktssegment om den kommende filmen.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.