Eksperter: Det Er 3 Fiendtlige Fremmede Arter Som Besøker Jorden

22. Januar 2021

Feiltolket gjennom århundrene som ‘Guder', her er tre av de mest fiendtlige romvesenene som ifølge ‘eksperter' har besøkt jorden siden uminnelige tider.

Tanken om at vi ikke er de eneste livsformene i universet har fanget fantasien og interessen til ikke bare forskere, men også filosofer, historikere og andre eksperter gjennom århundrene.

En av de første som snakket om fremmede liv var en italiensk dominikansk brikke, filosof, matematiker, dikter og kosmologisk teoretiker Giordano Bruno.

Eksperter Det er 3 fiendtlige fremmede arter som besøker jorden

Han blir husket for sine kosmologiske teorier, som konseptuelt utvidet den daværende romanen kopernikansk modell.

Bruno foreslo at stjernene bare var fjerne soler omgitt av sine egne eksoplaneter og reiste muligheten for at disse planetene til og med kunne fremme eget liv (en filosofisk posisjon kjent som kosmisk pluralisme).

Bruno insisterte også på at universet faktisk er uendelig og ikke kunne ha noe himmellegeme i sitt “sentrum”.

Bruno sa:

“Det er utallige soler og utallige jordarter som alle roterer rundt sine soler på nøyaktig samme måte som de syv planetene i vårt system. Vi ser bare solene fordi de er de største kroppene og er lysende, men planetene deres forblir usynlige for oss fordi de er mindre og ikke-lysende.

“De utallige verdenene i universet er ikke verre og ikke mindre bebodd enn vår jord. For det er helt urimelig å anta at de myldrende verdenene som er like storslåtte som vår egen, kanskje mer, og som nyter de fruktbare solstrålene som vi gjør, burde være ubebodde og ikke skulle ha lignende eller enda mer perfekte innbyggere enn vår jord. ”

Giordano Bruno ble brent på bålet i Romas Campo de ‘Fiori i 1600.

Han var imidlertid ikke den eneste som hadde snakket om fremmede liv. Gjennom århundrene har utallige forskere lurt på om det er andre der ute.

Det er mange bevis på at vi blir kontaktet, at sivilisasjoner har overvåket oss i veldig lang tid. At deres utseende er bisarrt fra alle typer tradisjonelle materialistiske vestlige synsvinkler.

“At disse besøkende bruker teknologiene til bevissthet, de bruker toroider, de bruker ko-roterende magnetiske skiver til fremdriftssystemene sine, det ser ut til å være en fellesnevner for UFO-fenomenet.” ( kilde ) – Dr. Brian O'Leary, tidligere -astronaut og professor i fysikk i Princeton.

I dag, i en tid da teknologien har tillatt oss å utforske universet som aldri før, er mange mennesker overbevist om at vi ikke er alene.

Ikke bare det, men millioner av mennesker over hele kloden er overbevist om at vi frem til i dag blir besøkt av vesener som ikke er fra planeten vår.

Avanserte sivilisasjoner som ligger tusenvis av år foran oss teknologisk, som har spilt en ekstremt viktig rolle i utviklingen av menneskeheten gjennom århundrene.

Så hvem er disse vesener? Er de godartede? Er de fiendtlige? I så fall hvor er de?

Tatt i betraktning det faktum at det er MINST hundre milliarder galakser like gamle som Melkeveien, og alle av dem har et gjennomsnitt på 100 MILJARDER soler per galakse, de fleste av dem med planeter som ligner på jorden som kretser rundt dem, kan man si at intelligent liv må sikkert eksistere et sted .

Mange forfattere er enige i at det er trygt å si at det er minst en intelligent sivilisasjon per galakse. Det er MINST hundre milliarder galakser som melkeveien. Gjør matte.

Ufologer og paranormale forskere er enige om at jorden gjennom årene har blitt besøkt, og det er rikelig med historiske bevis som støtter denne påstanden.

Forvirret som ‘guder', indikerer mange gamle kulturer over hele kloden hvordan ‘ekstremt avanserte vesener' besøkte jorden, kommer fra stjernene.

1. Anunnaki

Anunnaki

Hvis vi tar en titt på gammel mesopotamisk historie, vil vi finne bevis på den såkalte Anunnaki.

Anunnaki antas å være skaperne av mennesket. Disse mektige gudene forlot jorden i en fjern fortid og sa at de en dag skal komme tilbake til jorden.

Merkelig, hvis vi ser på gamle kulturer over hele kloden, forlot de fleste av deres guder – Skapergudene – jorden og lovet å komme tilbake en dag.

I følge den senere assyriske og babylonske myten var Anunnaki barna til Anu og Ki, bror og søstergud. Anunnaki vises i den babyloniske skapelsesmyten, Enuma Elish.

Anunnaki er nevnt i The Epic of Gilgamesh når Utnapishtim forteller historien om flommen.

Det er fire primære guder: Anu, Enlil, Enki og Ninhursag.

Mange forskere tror bestemt at basert på mange funn kom Anunnaki (sumerisk: de som kom ned fra himmelen), en svært avansert sivilisasjon fra en unnvikende planet i vårt solsystem, til jorden og landet i Persiabukten for rundt 432 000 år siden .

De skapte mennesket som et slaveløp for å hjelpe dem med å bryte gull. Til slutt forlot Anunnaki Jorden og etterlot skapelsen sin og lovet å komme tilbake en dag.

2. De Grå

Gray Alien

The Grey Aliens er en av de mest berømte fremmede artene i det 21. århundre. Det er to typer grå aliens.

The Small Greys sies å ha ekstremt store hoder, mandelformede øyne og små kropper.

De små gråene sies å være kloner av de andre artene kjent som Tall Greys .

Ifølge ufologer og forskere er befolkningen deres veldig liten, og det er derfor de har mange kloner blant seg.

De har mandelformede øyne og er oftest forbundet med bortføringer. Mange ‘eksperter' innen ufologi tror bestemt at menneskeheten til og med har en hemmelig pakt med disse vesener.

Det sies at de kommer fra Constellation of Orion og Star System Zeta Reticuli .

Ifølge mange er befolkningen deres liten, og de har et stort antall kloner som går blant dem. Det sies at disse vesener oppfører seg som roboter og mangler sjeler.

Ifølge rapporter inngikk USAs regjering en gang i løpet av 1950-tallet en hemmelig pakt med Gray Aliens.

Vi mottok ekstremt avansert fremmed for studier, mens de fikk grønt lys for å bortføre mennesker og utføre menneskelige eksperimenter.

Det er noen statuer i det gamle Sumeria, og vi kan også finne huletegninger i og i Australia, der hodene har en trekantet form med de store runde øynene.

Hulemalerier i Kimberley-regionen i Australia – antatt å være tusenvis av år gamle – kan være de tidligste skildringene av de gråtonene som noensinne er oppdaget.

I følge lokale legender er utskjæringene av eldgamle ånder kalt Wondjina som dukket opp i drømmetiden for å skape landskapet og påvirke innbyggerne, en mulig forbindelse til de grå?

3. Reptilianere

Reptilian Statue Peru

Gjennom historien har vi hørt historier om disse merkelige skapningene som tilsynelatende lever blant oss på jorden.

Det er så mange historier om reptiler både i fortiden og i nåtiden, som om disse vesenene var siden begynnelsen av tiden til stede på planeten vår.

Historiens samtaler om dem og dagens observasjoner blir stadig oftere.

Det har vært historier om vesener som er halvmenneskelige, halvt reptiler i århundrer, men er dette bare et resultat av menneskelig fantasi, eller er det noe mer om disse rare vesener som har erobret historikktekstene våre?

Når vi ser tilbake på historien, finner vi flere historier om rare skapninger som ble tilbedt av våre forfedre.

I Sør-Amerika, Quetzalcoatl , Kukulkan er noen av gudene som er vel, reptilvesener dyrket som guder.

Quetzalcoatl er en mesoamerikansk guddom hvis navn kommer fra Nahuatl-språket og betyr “fjærormet slange.”

Tilbedelsen av en fjærorm er først kjent dokumentert i Teotihuacan i det første århundre f.Kr. eller det første århundre e.Kr.

Ifølge ufologer måler de omtrent 4 meter i høyden og karakteriseres som utmerkede krigere og har et ekstremt hierarkisk og konkurransedyktig politisk – militært system.

De har også en stor psykisk kraft og spiser på negative energier som og hat. Dermed blir de ansett som “regressive” og ble tidligere ansett som “demoner “.12.400 Mennesker I Israel Testet Positive For Koronavirus ETTER Å Ha Blitt Injisert Med Det Eksperimentelle Pfizer COVID-SkuddetForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Mainstream Ufo Disclosure fortsetter etter hvert som Cia frigjør tusenvis av Ufo-dokumenter

ET UFOER

Vanlig UFO-Avsløring Fortsetter Når CIA Frigjør Tusenvis Av UFO-Dokumenter

HAFHAF14. Januar 2021

Black Vault Ufos

ET UFOERNYHETER

CIA Har Nettopp Gitt Ut UFO ‘Black Vault' -Dokumenter

HAFHAF13. Januar 2021

Deklassifisert Fbi-dokument nevner Nikola Teslas kontakt med 'space People'

ET UFOERMYSTERIER

Deklassifisert FBI-Dokument Nevner Nikola Teslas Kontakt Med ‘Space People'

HAFHAF13. Januar 2021

Ufo Sightings 2020

ET UFOERNYHETER

COVID-19 Har Ført Til Rakettende Antall UFO-Observasjoner

HAFHAF31. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.