Australia Anser Karantene Til Innbyggere Med COVID-19

23. Januar 2021

av JD Heyes

Hva skjer med vestlige “demokratier” i en alder av , et som faktisk forårsaker , men ikke hos 99 prosent av menneskene som får det?

Vi ser en ekstremt urovekkende trend blant demokratier i , Asia og andre steder: Krypende autoritærisme som fører til ekstreme tiltak, og alt er berettiget på grunn av det nye koronaviruset .

Australia anser karantene til borgere med Covid 19

I USA overbeviste dype statsaktører og demokratiske juridiske operatører tjenestemenn i noen stater om å bryte sine egne stemmelover for å vedta utbredt avstemning om innsending, slik at valget kunne bli stjålet fra president Donald Trump .

Det var nødvendig å sende inn stemmesedler for å holde velgerne “trygge” mot viruset (selv om flere millioner amerikanere stemte personlig i andre stater uten problemer).

Viruset har blitt brukt for å rettferdiggjøre endeløse sperrer, begrensninger på virksomheter, reiseforbud og ødeleggelse av sivile og konstitusjonelle friheter, inkludert religionsfrihet og ytringsfrihet .

Og nå, i Australia, et annet vestlig demokrati, kan viruset brukes til å rettferdiggjøre isolering av borgere i fangenskap i karantene i Outback.

Wall Street Journal rapporterte forrige uke :

Australia har stolt på et av verdens mest aggressive karanteneprogrammer for å holde coronavirus i sjakk.

Nå ønsker en leder å gå lenger ved å huse hjemreisende reisende i Outback-leirer langt fra byer, da nye Covid-19-varianter truer landets suksess.

Premieren i Queensland delstat ønsker å gjenbruke leirer designet for ressursarbeidere som isolasjonsknubber i fjerntliggende krattland hvor temperaturen kan nå 100 grader Fahrenheit.

Det følger etter et utbrudd av en svært smittsom koronavirusstamme på et karantenehotell i delstatshovedstaden Brisbane, Australias tredje største by med en befolkning på rundt 2,5 millioner mennesker.

“Jeg tror at med denne nye belastningen må vi legge alle alternativene på bordet, og dette er fornuftige, rasjonelle alternativer,” sa Annastacia Palaszczuk, som ble gjenvalgt som premier i Queensland i oktober.

WSJ rapporterte at en av årsakene til at hun ble gjenvalgt skyldtes hennes ”sentrum-venstre regjeringens tøffe tiltak for å bekjempe” viruset.

Siden når gikk australierne med på å isolere hundrevis av miles i en av landets minst gjestfrie regioner? Og tror hun virkelig å låse syke mennesker i en isolert karantene-leir er “fornuftig” og “rasjonell?”

Hva skjer med våre demokratiske ledere?

Ja, de siste ukene har nye stammer av viruset blitt oppdaget – men det er det virus gjør, de muterer. Disse nye stammene er imidlertid ikke mer dødelige enn den opprinnelige stammen, så hvorfor den overdrevne, frihets stjelende isolasjonen?

Slik rettferdiggjør de det i Australia.

”Å legge til grunn logikken med å bruke arbeidernes leirer til å huse hjemreisende reisende, er potensialet for helsemyndigheter å komme raskt opp på utbrudd og begrense spredningen. Andre positive ting inkluderer tilgang til frisk luft og trening for de isolerte, sier tjenestemenn, ”rapporterer WSJ.

Forstod det? Å stjele frihet og begrense friheter er bra for deg. Egentlig er det bra for makthaverne, som aldri kommer til å utsette seg for lignende landlig isolasjon.

De er for viktige, skjønner du.

“Det er ingen grunn til at vi ikke kunne gjøre noe lignende her i Queensland, eller hvis ikke rundt om i landet,” sa Palaszczuk til WSJ og la til at hun kommer til å ta opp ideen med statsminister Scott Morrison og andre territoriale premiere de neste dagene. .

Gjør ingen feil, dette er ikke bra. Aldri i moderne demokratier har historien innbyggere utholdt et så stort angrep på deres sivile friheter.

I USA er våre konstitusjonelle rettigheter ikke betinget av om det er et utbrudd av en virussykdom, spesielt en som er langt mindre dødelig enn vi har blitt ført til å tro.

Amerikanere – og frie borgere overalt – bør stole på å ta sine egne vurderinger og avgjørelser om risikoen de gjør eller ikke vil ta. Vi trenger ikke en barnepikefunksjonær som forteller oss hvordan vi skal leve våre liv.Eksperter: Det Er 3 Fiendtlige Fremmede Arter Som Besøker JordenForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Israelsk medisinvaksinasjon

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

12.400 Mennesker I Israel Testet Positive For Koronavirus ETTER Å Ha Blitt Injisert Med Det Eksperimentelle Pfizer COVID-Skuddet

HAFHAF22. Januar 2021

Anti Lockdown og Anti Vaccine Protests i London

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Senior MP: British Public Will ‘Rise Up And Bring Down' Lockdown Hvis Utgangsplan Ikke Er Beskrevet

HAFHAF22. Januar 2021

Us Army National Guard Foto av major Al Philips

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGFEMATYRANNI

Ny Lov Om Fengsling Gir NY-Guvernøren Makt Til Å Holde Personer Mistenkt For Å Ha En Smittsom Sykdom (Som COVID)

HAFHAF21. Januar 2021

Dr Simone Gold

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Dr. Simone Gold, Som Fortalte Hydroksyklorokin Som Et Middel Mot COVID-19, Arrestert I Forbindelse Med Capitol ‘Riot'

HAFHAF21. Januar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.