Ny Lov Om Fengsling Gir NY-Guvernøren Makt Til Å Holde Personer Mistenkt For Å Ha En Smittsom Sykdom (Som COVID)

21. Januar 2021

Lovgivere i New York gråt stygt over et nytt lovverk som gjør det mulig for statsledere å arrestere dem som er identifisert som en “sak, kontakt eller bærer” av en smittsom sykdom i den hensikt å beskytte folkehelsen.Us Army National Guard Foto av major Al Philips

New York National Guard gjennomfører opplæring ved simulert fangeinnretning – foto av major Al Philips

Den aktuelle lovgivningen, Bill A416 , ble sponset av statsforsamlingsmedlem Noah Perry.

Bill A416 ville tillate guvernøren eller hans eller hennes delegater å internere en person som utgjør en “overhengende og betydelig trussel mot folkehelsen” i et medisinsk anlegg eller et annet anlegg utpekt av guvernøren.

Lovforslaget nevnte faktisk ikke COVID-19 eller siterte spesifikke kriterier eller steder for interneringene.

Kritikere påpekte at lovens vage bestemmelser ville tillate forfatningsmessig og ubestemt varetektsfengsling. Men Perry forsvarte likevel lovforslaget og argumenterte for at det ikke bryter amerikanernes konstitusjonelle rettigheter .

I en uttalelse sa Perry til Fox News at han forstår at grunnloven er hellig og at lovforslaget hans ikke har til hensikt å ta bort eller krenke noen rettigheter eller friheter som amerikanerne har krav på.

Lovforslaget vil også opprettholde behørig prosess ved å kreve guvernøren eller hans eller hennes delegater å først søke om en rettskjennelse som gir tillatelse til forvaring innen tre virkedager før noen faktisk arresterer noen.

“Detention Camp” -Regningen Møtte Tilbakeslag

Kritikere kastet bort tid på å fordømme lovforslaget. Statsforsamlingsleder John Salka sa at han var skuffet over at noen av hans kolleger ville søke å legge til Cuomos allerede mange nødmakter.

Videre kan guvernøren ikke ha fullmakt til å arrestere noen, da det rett og slett er grunnlovsstridig, sa Salka. “Det er ikke på tide å innføre et lovforslag som dette, som gir guvernøren enda mer makt over folket.”

Forsamlingsleder Stephen Hawley delte følelsen og argumenterte for at lovforslaget mister konstitusjonell frihet på en slik måte som ikke kan tillates.

I mellomtiden sa statssenator George Borello at bare innføringen av regninger som Bill A416 til syvende og sist skader innsatsen for å få New York gjennom pandemien.

På den annen side kalte Elizabeth Joy, som uten suksess løp til kongressen i New York i fjor, Perrys lovforslag for [[rett opp] fengselsleir-ting. “

I en tweet sa Joy et lovforslag som vil gi Cuomo eller en hvilken som helst utpekt leder full makt til å arrestere folk hvis det anses smittsomt, er forferdelig. “Våkn opp NY [og] slåss!” skrev Joy.

Konservativ podcastvert Allie Stuckey var også like, om ikke mer spiss, i sin ferske tweet om saken. Hun advarte om at regningen en dag kan brukes til å tvangsfange beboere av en eller annen grunn staten ser passende.

En rådgiver for Cuomo fremholder at guvernøren ikke visste om lovforslaget. Den ble henvist til New York State Assembly’s Health Committee onsdag 6. januar og avventer for øyeblikket godkjenning.

Tyrannical New Bill: Quarantine camps & Tvangsvaksinasjoner – Dette må stoppe NÅ!

Video av amerikanske tropper som trener for internering av borgere:

YouTube Fanget Rødhåndet Ved Å Fjerne Mislikninger Fra Biden White House-SideForrige InnleggTwitter Saksøkt For Å Fortelle Barnepornofre At Bilder Av Ham Som 13-Åring Ikke Brøt Med Tjenestevilkårene DeresNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Dr Simone Gold

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Dr. Simone Gold, Som Fortalte Hydroksyklorokin Som Et Middel Mot COVID-19, Arrestert I Forbindelse Med Capitol ‘Riot’

HAFHAF21. Januar 2021

Casedemic Not Pandemic

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Right To Cue For Biden, WHO Innrømmer PCR-Tester Med Høy Syklus, Produserer Massive COVID Falske Positive

HAFHAF21. Januar 2021

Wuhan Military Games Mange idrettsutøvere ble syke

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Canadian Army Whistleblower: Soldiers Returning From Military Games In Wuhan Brought Home COVID-19

HAFHAF20. Januar 2021

12 400 israelere er positive for koronavirus etter eksperimentell Pfizer Covid 19-vaksine

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

12.400 Israelere Er Positive For Koronavirus Etter Eksperimentell Pfizer COVID-19-Vaksine

HAFHAF20. Januar 2021

Legg igjen en kommentar