MRNA COVID-19-Teknologien Er IKKE En Vaksine

15. Januar 2021

Det er IKKE en . MRNA COVID-teknologien som nå blir distribuert militært i mange nasjoner over hele verden, er IKKE en vaksine.

Jeg gjentar: det er ikke en vaksine .

Det er faktisk mange ting, men en vaksine er ikke en av dem.

Mrna Covid 19-teknologien er ikke en vaksine

Vi må våkne til det faktum at COVID-svindelen raskt har akselerert de teknokratiske og transhumanistiske aspektene av den nye verdensordenen (NWO) til det punktet hvor folk blindt står i kø for å bli injisert med en “behandling” som også er et kjemisk apparat. , et operativsystem, et produksjonsapparat for syntetisk patogen og kjemisk patogen.

Som dekket i tidligere artikler , er denne nye COVID vax en helt ny type , potensielt enda farligere enn din gjennomsnittlige giftige vaksine.

I denne artikkelen vil vi undersøke nærmere hva denne mRNA-vaksinen er.

Legene David Martin Og Judy Mikovits Avslører Hvordan Såkalt COVID-Vaksine Ikke Er En Vaksine

Lytt til dette korte utdraget med legene David Martin og Judy Mikovits (som begge har vært veldig frittalende hittil når de avslører COVID-plandemien) som snakker med Robert Kennedy Jr. og advokat Rocco Galati, som representerer en kanadisk frihetsgruppe som saksøker regjeringen. for hele COVID-svindelen.

David Martin kommer med noen ekstremt viktige punkter om hvordan vi ikke kan merke enheten Moderna og presser som en vaksine, fordi det ikke er en vaksine både medisinsk og lovlig :

“Dette er ikke en vaksine … ved å bruke betegnelsen vaksine for å snike denne tingen under unntak for folkehelsen … Dette er et mRNA pakket i en fett konvolutt som leveres til en celle. Det er et medisinsk utstyr designet for å stimulere den menneskelige cellen til å bli en patogenskaper. Det er ikke en vaksine!

er faktisk et juridisk definert begrep… under folkehelselovgivningen… under CDC- og FDA-standarder, og en vaksine må spesifikt stimulere både immunitet hos den som mottar den, men den må også forstyrre smitte …

“De har vært tydelige på å si at mRNA-strengen som går inn i cellen ikke skal stoppe overføring. Det er en behandling. Men hvis det ble diskutert som en behandling, ville det ikke få det sympatiske øret til folkehelsemyndighetene, for da ville folk si “Hvilke andre behandlinger er det?”

“Bruken av begrepet vaksine er ikke samvittighetsfull … fordi det faktisk er sukkerstansen for å åpne og fri diskurs …

“Moderna ble startet som et cellegiftfirma for kreft, ikke en vaksineprodusent for SARS … hvis vi sa at vi skal gi folk profylaktisk kjemo for kreften de ikke har, vil du bli le ut av et rom, fordi det er en dum idé.

“Det er akkurat dette dette er! Dette er en mekanisk enhet, i form av en veldig liten pakke med teknologi, som blir satt inn i det menneskelige systemet for å aktivere cellen til å bli et patogenproduksjonssted.

Den eneste grunnen til at begrepet [vaksine] brukes, er å misbruke Jacobsen-saken fra 1905 som har blitt presentert feil siden den ble skrevet.

Hvis vi var ærlige med dette, ville vi faktisk kalle det hva det er: det er en kjemisk patogenenhet, som egentlig er ment å slippe løs en kjemisk patogenproduksjon i cellen.

Det er et medisinsk utstyr, ikke et medikament, fordi det oppfyller definisjonen av CDRH [Senter for enheter og radiologisk helse] av en enhet.

Det er laget for å gjøre deg syk … 80% av menneskene som utsettes for påstått viruset [SARS-Cov-2] har ingen i det hele tatt … 80% av mennesker som får dette injisert i seg, har en klinisk bivirkning.

Du blir injisert med et kjemisk stoff for å indusere sykdom, ikke for å indusere en [n] immuntransmissiv respons.

Med andre ord, ingenting om dette hindrer deg i å overføre noe. Dette handler om å bli syk, og å ha dine egne celler være det som blir syk. ” – Les mer her

Judy Mikovits brenner også med dette:

“Det er et syntetisk patogen. De har bokstavelig talt injisert denne patogene delen av viruset i hver celle i kroppen … det kan faktisk direkte forårsake multippel sklerose, Lou Gehrigs sykdom, Alzheimers sykdom … det kan forårsake akselerert kreft … det er det som uttrykket for den biten av viruset har … vært kjent for å gjøre i flere tiår. ”

COVID Vaccine Er Et Operativsystem, Sier Moderna

COVID mRNA-vaksinen er et operativsystem som kan programmere ditt DNA, og derfor programmere deg, på ditt kjernevennlige plan.

Er dette en overdrivelse? Nei det er det ikke. Moderna opplyser på deres nettside at deres mRNA-teknologiplattform er en “livets programvare” og “fungerer veldig som et operativsystem på en datamaskin.”

Moderna Software Of Life

Dette er rett fra hjemmesiden deres :

“Den er designet slik at den kan plugges og spilles om hverandre med forskjellige programmer. I vårt tilfelle er “programmet” eller “appen” vårt mRNA-medikament – den unike mRNA-sekvensen som koder for et protein. ” – Les mer her

Spillplanen: Gjør Hvert Menneske Til En Digital Node På Kontrollnettet

Vi beveger oss raskt inn i transhumanismens verden, der våre naturlige biologiske kropper blir kapret og infiltrert med syntetiske deler, og starter på nanopartikkelnivå.

NWO-kontrollerne ønsker å laste ned noe slags Microsoft kontorsystem eller programvare til kroppen og hjernen din, og koble deg til JEDI og / eller Amazon-CIA skyen, slik at de kan få direkte tilgang til hjernen din.

Deretter kan de rulle ut “vaksiner” som ikke er vaksiner for å kontinuerlig oppdatere deg, akkurat som dataprogramvare får regelmessige oppdateringer. , ekte eller ikke, og vaksiner, ekte eller ikke, er bare midler for å oppnå dette målet.

Gjør Mennesker Om Til Varer Via Sosial Kredittvaluta

Alison McDowell oppsummerer den nåværende transhumanistiske NWO-banen med høyeste sannsynlighet nedenfor, som involverer sosial kreditt, 5G, Smart Grid og AI for å indusere samsvar over hele planeten:

“Innen teknologien uten logikk vil det kreves fullstendig samsvar. Godkjent oppførsel blir valuta, tokenisert på blockchain og overvåkes av sensorer og AI. De trener oss for en fremtid der vi konkurrerer med hverandre for å se hvem som er best oppført, mest føyelig.

“Å overleve vil bety å overholde de strenge vilkårene i psykopatiske økonomiske avtaler. For å få tak i dataene som trengs for å verifisere krav som er innebygd i vridne “løn for suksess” -avtaler, må vår mor, jorden, gjøres om som et geografisk inngjerdet digitalt fengsel ved hjelp av 5G- og satellittkonstellasjoner.

“Alle dataene dine blir lagt til i din“ permanente post ”for å evaluere verdien din som menneskelig kapital for investorporteføljer. Milliardærene ser for seg en fremtid der frihet er et privilegium begrenset til seg selv, deres funksjonærer og robotene de kontrollerer. Vær trygg på at AI allerede holder øye med, og sosial kredittpoeng er godt i gang. ”

Det er en dyster fremtid, men den er ikke satt i stein. Jeg er helhjertet enig med McDowell i at vi IKKE trenger å akseptere dette som vår skjebne eller oppleve en så smertefull tidslinje HVIS vi kan våkne raskt og endre oss.

Vi må imidlertid først akseptere at dette er den sannsynlige veien vi er på. Liker det eller ikke, dette er den nåværende banen.

Hvordan endrer vi det?

For det første ved å se innover. For å endre oss selv, må vi endre vår indre verden og endre vår oppfatning, og derfor endre vår virkelighet:

“Denne planlagte fremtiden er imidlertid IKKE forhåndsbestemt. Totalitær transhumanisme er ikke en selvfølge. Trudells middel? Endre vår oppfatning av virkeligheten gjennom aktivt ikke-samarbeid.

“Vis i våre hjerter, sinn og handlinger den verden vi ønsker. Koble til med hensikt der de konstruerer. ikke bare med hverandre, men med ALLE våre relasjoner og landet og de åndelige vesener som eksisterer utenfor våre sanser. Vi må synkronisere for å endre vibrasjonsvirkeligheten, og at kraften eksisterer i oss som jordens barn. “

Dette er ikke luftig fe-snakk, men snarere en erkjennelse av at vi deltar i å skape en marerittverden ved å la vår oppfatning programmeres til å skape NWO .

De bruker energien vår til å gjøre det! For å gjenvinne vår suverenitet, må vi gjenvinne vår oppfatning ved å bryte ned programmeringen som ble satt inn i oss.

Endelige Tanker: Et Teknokratisk, Transhumanistisk Verktøy

Det er viktig å vite og fortelle andre at den nåværende mRNA COVID-vaksinen ikke er en vaksine .

Dette er ikke bare fordi å kalle det en vaksine gir Big Pharma juridisk immunitet mot skader, men også av alle grunnene som er oppført ovenfor. Disse enhetene er designet for å omprogrammere deg på grunnleggende nivå.

De er ikke vaksiner, de er ikke , og etter min mening er de ikke behandlinger eller medisiner.

Så skummelt som disse begrepene er, vil jeg gå utover å bare kalle dem kjemiske enheter, operativsystemer, syntetiske patogener og kjemiske patogenproduksjonenheter, som allerede er lysende ord og fryktelig nok.

Jeg vil kalle dem teknokratiske, transhumanistiske verktøy for å forandre genetikken din permanent og forvandle deg til et syntetisk menneske.

De er symbolske for hvor raskt NWO-agendaen blir manifestert i vår fysiske virkelighet, og forhåpentligvis en vekker til alle om å strebe hardere for å stoppe denne mørke, skumle agendaen mens det fortsatt er tid.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.