TRUMP ODE TIL SELSKAPET!

marshall-rapporten

DC er inngjerdet og presidenten kommer aldri tilbake til Det hvite hus. Men ikke av grunner til at du tenker.

ikke, det vil bli bygget en ny hovedstad og en slutt på inntektsskatt betalt til skatteoppkreverne i selskapet som nå er i hendene på en ny administrasjon. De anstrengte seg for å stjele et selskap som har eiendeler i ferd med å bli beslaglagt. De fleste så ikke dette komme, for de visste ikke engang at deres nasjon var et selskap. Men det er faktisk, men nå er ikke statene mer underlagt det. Les videre for å forstå arten av kampen vi er i.

Møt tyvene i dagens lys. Så stolt hevder de at det ikke er deres å ta … eller er det?

I 1871 ble en bedøvende handling utført av regjeringen. Et kupp ble gjort for å omskrive og sette VI FOLKET i alle hovedsteder, under en ny firmakontrakt som overførte USA til den nye Corporation of the of America som overførte makten til We The People og grunnloven over til det nye selskapet. Da de gjorde det, plasserte det innbyggerne i USA som eiendom for Corporation som var sentrert i DC. Denne handlingen gjorde Washington DC til UTENLANDSK ENHET på amerikansk jord av suverene stater. Det ble opprettet gjennom et lån fra Vatikanet da DC ble overført til en bystat, og denne bedriftsenheten styrte da over folket. Innbyggernes rettigheter ble tatt fra dem i denne prosessen. Ingen skjønte dette.

Da de gjorde megleravtalen for å få lånet fra Vatikanet, gjorde de det via Bank of London. På den tiden overførte de all eiendommen i DC Columbia til bedriftsenheten i DC, et utenlandsk selskap. ( Se TILBAKEHISTORIE nedenfor i denne artikkelen ).

Dannelsen av dette selskapet i DC er av stor betydning å forstå, for da president Trump undertegnet en kjennelse i 2018 om valginnblanding / svindel for enheter både utenlandske og innenlandske, skisserte den hvordan eiendeler ville bli beslaglagt. Presidenten og folket visste og hadde beviset for at et kupp skjedde ut av Corporation of the United States of America sammen med andre fremmede nasjoner og ble ignorert av Corporation i DC. De fortsatte med sin ulovlige stjele, og er nå i ferd med å beslaglegge eiendelene til dette fremmede landet, kjent som SELSKAPET FOR AMERIKA. Det ser ut til at president Trumps ordre faktisk var rettet mot selskapssumpen / kabalen i Washington DC hele tiden. DC er nå inngjerdet og fylt med militærvakt.

President Donald J. Trump har flyttet ut permanent for han kan ikke være president over en suveren nasjon i et fremmed land, som er hva Det hvite hus og Capitol er. President Trump ble stemt inn av We The People. Ikke selskapet.

Etter at Donald J. Trump går ut av Det hvite hus, vil DC bli låst ned fordi det ikke vil være mulig for en utenlandsk hersker å herske over et suverent land, derfor må den utenlandske herskeren være utelukket. I dette tilfellet vil det være denne nye administrasjonen.

Midt i personlig uro fortsetter injurieradvokat Lin Wood angrepet for Trump

Nå ser du hva som menes med Lin Woods rop om at vi er i den andre revolusjonen.

Vi ser bokstavelig talt på gjenvinning av USA. Hva dette betyr for We The People er mange ting. En av dem er ikke lenger IRS. Se og se hvordan dette spiller ut. Det er et geni trekk. Gud har ansvaret for denne nasjonen og leder nå sine utvalgte til å gjenopprette denne store nasjonen som heter hans navn.

TILBAKEHISTORIE:

City of London (det er kvadratkilometeret i Stor-London) er ikke teknisk en del av Stor-London eller England, akkurat som Vatikanstaten ikke er en del av Roma eller Italia. På samme måte er Washington DC ikke en del av USA det kontrollerer. Disse tre enhetene har ett mål, og det er å fjerne den gamle verdensorden for suverene nasjoner og innlede en ny global verdensorden under ett regjeringsstyre under kabalens jernhånd.

Disse suverene bedriftsenhetene har sine egne lover og egne identiteter, og de har også sine egne flagg. Sett nedenfor er flagget til Washington DC. Legg merke til de tre stjernene, som representerer treenigheten i disse tre bystatene, også kjent som Empire of the City. (Det er også høy esoterisk betydning for nummer 3.)

Regjeringen i USA, Canada og Storbritannia er alle datterselskaper av kronen, og det samme er  Federal Reserve  i USA. Den herskende monarken i England er også underlagt kronen. Det globale økonomiske og juridiske systemet styres fra City of London av Crown.

Den kvadratkilometer som utgjør sentrum av Stor-London er det globale maktsetet, i det minste på det synlige nivået.

Washington DC ble etablert som en bystat i 1871 med vedtakelsen av loven fra 1871, som offisielt etablerte USA som et selskap under regjering av Washington, som i seg selv er underdanig  City of London .

Bedrifter drives av presidenter, og derfor kaller vi personen som oppfattes å ha det høyeste maktsetet i landet “presidenten.”

Faktum er at presidenten ikke er noe annet enn et figurhode for sentralbankfolk og transnasjonale selskaper (som begge kontrolleres av High Ecclesiastic Freemasonry) som virkelig kontrollerer dette landet og til slutt kaller skuddene.

Washington DC  opererer under et system av romersk lov og utenfor begrensningene som er etablert av den amerikanske grunnloven. The Unholy Trinity of Globalist Control: The Vatican, The City of London & Washington DC – (awakeandaware.ca)

Washington DC-flagg

Vatikanets flagg

Pavestatene er territoriene på østkysten av de tidligere USA under pavenes suverene direkte styre, fra USAs fall rundt begynnelsen av det tjuende århundre til i dag. De pavelige statene er en av de regionale maktene i Chesapeake Bay, som kontrollerer byen Washington, så vel som mye av det omkringliggende området. Flere byer, baroner og andre bedrifter utenfor Washington holdes også av paven, og skaper et intrikat nettverk av bedrifter som hyller paven direkte.

De pavelige statene ble født ut av det tidligere USA, sett på av den moderne verden som et eldgamelt imperium og et kontinent som gyter regjering. Etter et voldsomt kupp i Washington ble pavestatene etablert av Chester Hale Fitzgerald, bygget på troen på en ny religion, som senere skulle bli unionisme. Paven hevder imidlertid at hans makt stammer fra det amerikanske imperiet, som visstnok ga den første paven fullstendig makt over imperiet via Donasjonen av Lincoln, et forfalsket amerikansk keiserlig dekret. Dokumentet har siden blitt brukt til for påstanden om politisk autoritet fra pavedømmet. Kjenn historien din … les mer her: https://althistory.fandom.com/wiki/Papal_States_(Days_After_Chaos)

Flagg av City of London

Så hvordan er disse tre byene til slutt koblet sammen? Vi må først gå tilbake til Tempelridderne og deres første 200 år lange maktperiode. Du ser dette i flagget til City of London. Les om flaggene til alle utenlandske enheter her: https://awakeandaware.ca/the-unholy-trinity-of-globalist-control-the-vatican-the-city-of-london-washington-dc/

Avslutningsvis: Corporation kalt Washington DC er nå en utenlandsk enhet på amerikansk jord av suverene stater. Det ble opprettet gjennom et lån fra Vatikanet da DC ble overført til en bystat og denne bedriftsenheten. Det er nå i bruk for å blande seg inn i valget av We The People of the United States sammen med Vatikanet og de andre fremmede nasjonene som blandet seg, som Tyskland, Italia, et al. De er nå en fiende av staten og deres eiendeler skal beslaglegges. Vår miltary har allerede tatt ned giganten som vi har vært vitne til mens alle øynene ble rettet mot velgerbedrageriet.

Ordet er i en riste ned….

Den italienske regjeringen har trukket seg: https://www.businesslive.co.za/bd/world/europe/2021-01-13-italys-government-in-crisis-after-matteo-renzis-party-quits/

Polens regjering har trukket seg: https://www.dw.com/en/poland-jacek-czaputowicz-resignation/a-54633895

Russisk regjering trakk seg unntatt Putin: https://www.bbc.com/news/world-europe-51120166

300 italienske og politi siktet sammen med italiensk mafia:  https://www.theguardian.com/world/2019/dec/19/italian-politicians-and-police-among-300-held-in-historic-mafia-bust

Hele Kuwait-regjeringen har trukket seg: https://news.yahoo.com/kuwaits-government-quits-deepening-political-161447092.html

Den nederlandske regjeringen i Nederland trekker seg: https://www.cnn.com/2021/01/15/europe/netherlands-government-resigns-scandal-intl/index.html

Tysklands kansler Angela Merkel trekker seg: https://www.wionews.com/world/end-of-an-era-german-chancellor-angela-merkel-prepares-to-step-down-after-15-years-357816

Den malaysiske regjeringen trekker seg: https://www.bbc.com/news/world-asia-51716474

Baron Benjamin de Rothschild 57: https://heavy.com/news/baron-benjamin-de-rothschild-dead-billionaire-dies-suddenly-of-heart-attack/

Estiske statsministre sparket: https://www.sandiegouniontribune.com/news/nation-world/story/2021-01-13/estonias-pm-resigns-over-corruption-scandal-in-his-party

Obamagate dokumenter deklassert – fullastet med inkriminerende fakta: https://www.publishedreporter.com/2021/01/14/solomon-president-has-delivered-in-a-big-way-with-declassification-major-obamagate- dokumenter-kan-bli frigitt så tidlig som fredag ​​/

25 000+ nasjonalgarde og militær i DC og 10 statlige hovedsteder bevoktet og låst: https://abcnews.go.com/Politics/inside-25000-national-guardsmen-arriving-washington-dc/story?id=75299202

Washington DC i lockdown og panikk: https://www.cbsnews.com/live-updates/joe-biden-inauguration-washington-dc-lockdown/

Hvem er dette som deltar på innvielsen ved Corporation of the United States of No States?
Og se på Gaga inne i apoteosen (hever seg til en Guds rekker) Capitol Dome. Tror du virkelig at grunnleggerne hadde autorisert de greske og romerske gudene til å bli malt på kuppelen til rotunda? Tror du at de ville ha Artemis frihetsgudinne på kuppelen? Tror du George Washington ville ha ønsket en statue av ham som poserte som Baphomet i hovedkuppelen som løftet ham til rekkene til en gud? ALLE SVAR ER NEI!

Hele hovedstaden til hovedstaden er lagt ut av hemmelige i form av et pentagram som hedrer guden de følger, som av Baals ofringer av barn. Trist, men så veldig sant. Alt som er skjult skal avsløres.

PLIKTEN FOR Å SIKRE AMERIKA FØRST SLUTTER POMPEO ALDRI

Så vær tålmodig og husk hva Trump har sagt, DET BESTE ER NÅ Å KOMME!

Og for de som tror dette er en haug med tullskit, for deg siterer jeg den berømte linjen fra den episke filmen, Gone With The Wind … .. “Ærlig talt min kjære, jeg gir ikke noe!”

Hvorfor googler ikke naysayers antifa.com… ..og ser selskapets nye nettside! Det tar deg til det.

Måtte Gud hastighet være med hver og en av dere når denne stormen blåser igjennom, og kan hver holdes trygg i Fader Guds mektige hender når han utfører sitt arbeid, et fantastisk verk!

Dianne Marshall

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.