Over 1000 Erfarne Bivirkninger Og Hundrevis Sendt Til Legevakt Etter Å Ha Fått COVID-19-Vaksiner

18. Januar 2021

av Zachary Stieber

Over 1000 mennesker injisert med en ny COVID-19-vaksine har opplevd en uønsket hendelse, hvor hundrevis ble ført til legevakter.En farmasøyt fortynner Pfizer COVID-19-vaksinen mens den forbereder den til administrering til ansatte og beboere ved Goodwin House Bailey's Crossroads

En farmasøyt fortynner -vaksinen mens den forbereder den til administrering til ansatte og beboere ved Goodwin House Bailey's Crossroads

En pasient i Michigan 16. desember 2020 ble lys og svimmel, og opplevde tetthet i brystet og kriblende i hånden. Hun sa til legene gjentatte ganger: “Jeg tror jeg får et panikkanfall.” Hun ble sendt til legevakten for evaluering.

Det er en av 308 rapporter fra pasienter sendt til sykehusets akuttmottak dokumentert på Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Det representerer 0,0064 prosent av de totale vaksinasjonene, 4,8 millioner, per 5. januar.

I andre tilfeller opplevde pasienter kvalme, skjelving, stikkende smerte og tungpustethet.

Delhi, India: 51 bivirkninger og 1 innlagt på sykehus etter å ha tatt den eksperimentelle vaksinen COVID-19

I en rapport rapporterte en 33 år gammel mann i Georgia mottatt Pfizers COVID-19-vaksine 17. desember 2020.

«Jeg måtte først sette meg ned i omtrent 15 minutter og kjente at munnen min ble tørr, tunga prikket, ikke hovent. Jeg ble sjekket for anafylaktisk sjokk.

“Jeg følte meg som et adrenalinsjokk, og følte hjertet mitt løpe, blodtrykket mitt var høyt – ble i ER i en time for observasjon. Jeg følte den samme følelsen da jeg hadde COVID i juli. Denne morgenen hadde frysninger tidlig om morgenen rundt klokken 1, men alt er borte nå, ”skrev han.

Les også: 23 døde og 29 utviklede betydelige bivirkninger i Norge etter å ha tatt Pfizers COVID-19-vaksine

VAERS ble etablert i 1990 for å fungere som et varslingssystem for å oppdage mulige sikkerhetsproblemer i USA-lisensierte . Den administreres av Centers for Disease Control and Prevention (CDC) og US Food and Drug Administration (FDA). Alle kan rapportere en uønsket hendelse til systemet.

“VAERS er ikke designet for å avgjøre om en forårsaket et helseproblem, men er spesielt nyttig for å oppdage uvanlige eller uventede mønstre av bivirkningsrapportering som kan indikere et mulig sikkerhetsproblem med en vaksine.

“På denne måten kan VAERS gi CDC og FDA verdifull informasjon om at ytterligere arbeid og evaluering er nødvendig for ytterligere å vurdere et mulig sikkerhetsproblem,” heter det på systemets nettsted.

Problemer med de nylig godkjente COVID-19-vaksinene begynte nesten umiddelbart etter at de ble administrert.

En helsearbeider ved Bartlett Regional Hospital i Alaska fikk en mistenkt alvorlig allergisk reaksjon, eller anafylaksi, etter å ha mottatt Pfizers vaksine.

Hun ble kjørt til legevakten og tilbrakte flere netter der før hun ble utskrevet.

Tusenvis av mennesker rapporterte selv at de ikke kunne jobbe eller utføre daglige aktiviteter, eller trengte pleie fra helsepersonell, etter å ha fått en av dosene fra første transje.

FDAs rapporteringssystem for bivirkninger er ikke oppdatert for å inkludere data for siste kvartal 2020 ennå.

Fortsett å lese: TheEpochTimes.comKinesisk Lege: Sinopharm Covid Jab ‘Mest Usikre I Verden' Med 73 BivirkningerForrige InnleggTyskland Setter COVID Rulebreakers I ‘Interneringsleir'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

5g giftig for mennesker

5G FARERHELSEVESEN

Eksperter Innen Epidemiologi, Helse, Toksikologi, Fysikk Og Ingeniørarbeid Er Enige: 5G Stråling Er Giftig For Mennesker

HAFHAF19. Januar 2021

Md On Pandemic Vi når et utenkelig 'nivå av totalitarisme'

KORONAVIRUSTYRANNI

MD Om Pandemi: Vi Når Et Utenkelig ‘Nivå Av Totalitarisme'

HAFHAF19. Januar 2021

Mann med beskyttelsesdrakt som styrer grensetrafikk, lukk grenseovergripende viruspandemi

KORONAVIRUSTYRANNI

Tyskland Setter COVID Rulebreakers I ‘Interneringsleir'

HAFHAF19. Januar 2021

Kinesisk lege Sinopharm Covid Jab 'mest usikker i verden' med 73 bivirkninger

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Kinesisk Lege: Sinopharm Covid Jab ‘Mest Usikre I Verden' Med 73 Bivirkninger

HAFHAF18. Januar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.