13 Israelere Lider Av Ansiktsparalyse Etter Å Ha Tatt Pfizers Eksperimentelle Covid-19 Jab

Minst 13 israelere har opplevd lammelse i ansiktet etter å ha fått Pfizer Covid-19-vaksinen , en måned etter at US Food and Drug Administration rapporterte om lignende problemer, men sa at de ikke var knyttet til jab.

Israel har blitt hyllet for sitt raske og effektive massevaksinasjonsprogram, som har vaksinert svimlende 20 prosent av landets befolkning siden kjøreturen startet i slutten av desember.

13 israelere lider av ansiktslammelse etter å ha tatt Pfizers eksperimentelle Covid 19 Jab

For en håndfull israelere har imidlertid initiativet ført til uventede helseskrekk.

Minst 13 personer har rapportert om mild lammelse i ansiktet etter å ha mottatt Pfizer / BioNTech jab, rapporterte det israelske utsalgsstedet Ynet, med henvisning til Helsedepartementet og la til at tjenestemenn mener antallet slike tilfeller kan være høyere.

“I minst 28 timer gikk jeg rundt med det [ansikts lammelse],” sa en person som hadde bivirkningen til Ynet.

“Jeg kan ikke si at den var helt borte etterpå, men bortsett fra at jeg ikke hadde andre smerter, bortsett fra en mindre smerte der injeksjonen var, men det var ingenting utover det.” (…)

I forrige måned avslørte FDA at Bells parese, en form for midlertidig ansiktslammelse , ble rapportert av fire deltakere under fase tre-studier av Pfizer-vaksinen. Alle fire tilfellene involverte personer som hadde fått den faktiske jabben …

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.