Blackout & Lockdown!

Det skrives om “Black-out” både her og der, og om hele byer og større bydeler som strømforsyningen lukkes ned.I kombinasjon med “lockdowns” over store deler av verden, bør hver og en være forberedt på at både internettet og strømnettet kan bli stengt ned, forsyningslinjer blokkeres, og hvilke konsekvenser det vil kunne få for den enkelte.I den forbindelse, gjentar jeg min mangeårige oppfordring.- Mur piper, sett inn ovner, skaff deg rikelig med ved. Kjøp og kjør gammel dieselbil, helst eldre enn 2000, og helst 4×4. Kjøp gårdstank, hamstre anleggsdiesel som tåler å lagres. Ha varme klær, vann og mat i huset for minst 2-3 uker uten stabil strømforsyning.Sørg for å etablere trygge kommunikjasjonslinjer utenom nettet, og forbered deg på at ting kan skje også her i steinrøysa. Vi har sterke globalistiske krefter i vår egen regjering og storting, så ikke regn med at disse gir seg uten kamp.Følg nøye med på Erna Solberg og Børge Brende, de er mitt hovedanliggende vedr politikerne her hjemme.Støre, Barth Eide, Astrup, Tangen m.fl, er aktører, men ES og BB er dypt involvert på høyeste plan for å innføre NWO og The Great Reset.Så vær forberedt på tøffe tak fremover. Husk at alt du leser og ser hvordan verden utfolder seg i kjølvannet av en mann’s kamp mot Deep State, så er dette kun fødselsveer ift hva som kommer.Dette vil bli en kamp som stikker mye dypere, og involvere mange fler land, og mange fler statsledere enn President Donald Trump.Følg også med på de rikeste 1%, (Davos-menigheten) på Big-Tech, Besos, Gates, Zuckerberg, Dorsey m.fl.Det var ikke uten grunn at President Trump fikk tredt i kraft en lov som berettiget å innføre visse sanksjoner i tilfelle utenlandsk innblanding i et valg i USA.Denne loven gir bl.a Amerikanske myndigheter rett til å inndra alle verdier og eiendeler fra personer, firma og organisasjoner, som vha. utenlandsk innblanding – eller via et annet land, har påvirket utfallet av valget i USA. (Se link nederst) .Dette er ikke over, det har akkurat begynt.Når dette er over, og om vi får et valg høsten 2021, så stem nå ikke på ett eneste parti som har klima EU og FN lojalitet i sitt program. Det er disse som har fått oss inn i uføre, og som ønsker å legge Norge inn under fremmed makt (les EU, FN og “oligark-reiret” WEF).Ligg langt unna Høye, AP, V, KrF, SV, Mdg og for den saks skyld SP, som er like FN-fiksert som røkla.Ingen av stortingspartiene fortjener vår stemme!Husk, at av de 169 på Stortinget, er nærmere 150 medlemmer av Europabevegelsen!Er det denne møkka du er villig til å adlyde? Er der dette som er landets tjenere? Et land som har stemt NEI til EU to ganger?Eller er det denne mannen du her ser bilde av, Klaus Schwab, leder av WEF – og Høyre’s, Børge Brende’s sjef og mentor – du vil skal være din sjef?Klaus Schwab, akkurat som oljefond-sjef Nikolai Tangen, mener at du og jeg skal ingenting eie, at staten skal eie alt. At nasjonal-staten skal avikles, og verden ledes av en samling byråkrater, teknokrater og de 1% rikeste i Davos og Bilderberger klanen.CCP – kommunistpartiet i Kina ser ut til å være en modell Globalistene ønsker å legge verden under, og som er nært alliert også med Schwab.Så valget er ditt!Kopiert et glimrende innlegg!Støtter du stortingspartiene, støtter du EU, FN, WEF, Biden og Deep State. Disse korrupte, kyniske og gudløse reptilene kjemper nå sin livs kamp på grunn av en eneste ubestikkelig, modig og fryktløs President med en IQ på 156, et stort hjerte for frihet, fred, folk og land.David slo Goliat, og sendte hele filisterhæren på flukt.At denne spinkke gjeteren uten annet våpen enn sitt mot, sin tro på Gud, en slynge og fem runde steiner – slo ut den mest brutale og mektige kjempen Goliat, var det som ga jødene seier i Terebinterdalen.Goliat stod fram og spotta Israel i 40 dager. ”Da Saul og hele Israel hørte hva Filisteren sa, ble de motløse og meget redde.” (1 Sam.17:11).Goliat avvæpnet Israel med spottende ord, frykten var våpenet som ble brukt mot Israel. Dette er noe, vi kjenner til i dag bl.a ved de kriser politikerne og media skaper for å så frykt i hjertene våre.All løgn, spott og forakt mot Trump som mediene har pøst over oss i snart 5 år, burde virkelig få øynene opp for at det er djevelen som taler. De av oss som har gått på søndagsskolen, vet at djevelen er Guds store motstander, og at hans ord er spott og løgn.En mann ved navn Donald J. Trump var det som skulle til for å avsløre fienden innenfor og utenfor portene, og skremme livskiten ut av de så de nå kjemper mot han med alle midler.Spørsmålet nå, er på hvilke side du velger å stå. La nå ikke frykten for hverken klima, Corona, pave, lensmann, fut eller prest hindre deg i å ta opp kampen mot ondskap!Alt for Norge! ????????https://www.facebook.com/photo?fbid=10223408801270063&set=a.10202362445804330

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.