Helge Aspevik

Jeg har lyst å forklare meg til alle disse som er så skuffet over meg for tiden…Folk spør meg, hvorfor holder du på med dette Trump-greiene? Hvorfor ble du som er så intelligent, en konspirasjonsteoretiker? Hvorfor rotet du deg opp i dette klimagreiene? Jo, spørsmålet kommer så ofte nå, at jeg skal ta meg tid til å forklare.For flere år siden, oppdaget jeg at en gruppe mennesker begynte å masseprodusere løgner som de serverte våre politikere, som våre politikere igjen serverte oss.Plutselig la jeg merke til at mange av de store og mest anerkjente vitenskapsmenn vi har ble kneblet og bundet. Jeg har fulgt med mange av disse fordi jeg alltid har likt å vite om hva som foregår i vitenskapens verden.Så jeg begynte å følge med på hva som egentlig skjedde, og jeg så temmelig tidlig at de som begynte å kneble vitenskapen, var en liten gruppe med gamle menn, de rikeste på Jorda. Det var da jeg ble oppmerksom på hva disse holdt på med, og jeg begynte å følge ekstra med. Jeg fikk fokus på disse, som er World Economic Forum, men jeg gjorde ikke noe særlig ut av dette, jeg bare begynte å observere i all stillhet i tilfelle jeg tok feil.Det hører litt til historien at jeg siden 1988 utviklet en kontinentaldriftsteori som jeg har blitt kjent for verden over. Jeg gikk i mot vitenskapen som fortalte at kontinentene har ligget fra pol til pol. Jeg hevdet at kontinentene ble dannet ved Ekvator. For å bevise dette ordentlig, så har jeg sittet og lest om vitenskap døgnet rundt omtrent siden 1988.Plutselig la jeg merke til at selv de meste annerkjente fakta plutselig ble forvreng og fornektet, og det var det som fikk en klokke til å kime hos meg. Begynte å undersøke påstandene i tilfelle det var jeg som hadde gjort feil, og det endte opp med at jeg fant ut at denne gjengen i WEF lå bak det hele og vred på sannheten. Hvorfor det, tenkte jeg og begynte å følge med.Så kom alle løgnene på løpende bånd, og man snakket om at Jorden skulle forgå av varme innen noen få år. Jeg sjekket dataene og fant ut på egen hånd at dette var en total løgn. Siden så begynte man så snakke om en pest som skulle ta livet av størstedelen av verdens befolkning…Etter en tid, så oppdaget jeg at det fantes en gruppe mennesker som omtalte alle disse problemstillingene som jeg hadde hengt meg opp i, og det var Klimarealistene som også består av en rekke meget gode forskere som jeg har fulgt med på enkelte av disse før dette.Begynte å undersøke og grave, og delte litt på Facebooksiden deres, men da jeg begynte å skrive hvem som lå bak dette, så ble innlegg etter innlegg slettet, og jeg gadd ikke å bry meg mer om å dele noe det jeg fant med denne gruppen, så jeg meldte meg ut. I dag har jeg registrert at de har visst funnet ut av dette selv nå.Alt var egentlig helt greit for min del med klima/miljø og alt dette, men den dagen man begynte å skremme barna våre med det, det var DA jeg virkelig begynte å engasjere meg! Da var det nok!!!! Her skal det kriges, tenkte jeg, om de så leier meg ut i hagen og skyter meg! ???? Denne videoen satte det hele i gang.https://www.youtube.com/watch?v=NOwKNinf0wwSå da begynte jeg virkelig å undersøke disse som lå bak det hele, for å se historien deres, hva de har stått for tidligere og hva de står for nå. Det var virkelig en ENORM jobb å sette seg inn i, men jeg skal gi en forkortet utgave av dette.Det begynte med en maktelite som kalte seg for “Club of Rome”. De gjorde det enkelt og greit, “alle problemene verden hadde i dag, skyldtes mennesket”. Mennesket ble fienden, og det var alt for mange mennesker på jorda. Skulle man kontrollere ødeleggelsene, så var det bare å kontrollere menneskene”Det oppsto bevegelser som skulle redusere verdens befolkning, og en masse styr.WEF, altså World Economic Forum, ble så organisert av disse, og disse endte opp som FNs rådgivende organ, akkurat som planen var fra start av.Så ble bøker skrevet, og disse her begynte å utarbeide planer om hvordan de kunne overta makten på Jorda, og berge mennesket fra seg selv og ødeleggelsene de selv sto for. Man kunne få bukt med sult, med analfabetisme, med forurensning, osv, og ulven fikk på seg sauepelsen. Hele tiden så var det snakk om Kineserne og at de gjorde det så mye bedre enn oss. De tjente mer penger enn oss! Noen steder rakker disse ned på demokratiet, noen steder hyller de kineserne for samfunnstrukturen deres, osv. Flere steder sier disse at den kinesiske modellen med diktatur, er faktisk den beste modellen i verden om man skal tjene penger.I alle fall så begynte disse å lage planer om hvordan de skulle få all makt på jorda. De ville ødelegge de svakeste bedriftene, skape kaos, få samfunnet til å kollapse, de planla faktisk pest, de skrev om en masse kriser som aldri kom, og hele tiden var målet en global regjering med de selv i ledelsen. Kongehus og alle verdens regjeringer skulle vike for disse, ja selv handlefriheten til mennesket fordi at mennesket var den egentlige fienden her. Det var mennesket som lagde global oppvarming, det var mennesket som var årsak til alle verdensproblemene på grunn av for lite maktstyring og folk hadde det for fritt. Det var da jeg forsto at disse ville ta vekk demokratiet vårt og det ved å skape mest mulig kaos.Disse menneskene bygget opp FN og en rekke organisasjoner som skulle hjelpe disse til å ta over styringen av kloden. Flere ganger har de gått ut og sagt at skal vi få bort global oppvarming, så må vi ta over styringen av verden. Plutselig ble det bare kaldere og kaldere, faktisk på grunn av syklusen, så dette fungerte ikke. Media ble instruert til å masseprodusere katastrofer som ikke fant sted, og folk beit på. Soros leide inn Greta Thunberg og instruerte henne i hva hun skulle si og gjøre, og folk slukte dette rått. Så skulle man ta vekk oljen for å få samfunnet til å kollapse, og erstatte dette med noen ubrukelige vindmøller som bare er oppspinn. Ingen i verden har fått noe lønnsomhet av det, men det var det som var poenget, økonomien skulle ødelegges.Dette var bare første del av planen, og 2 del var at vi skulle få en eller annen pest som gjorde at vi kunne få samfunnet til å kollapse. Pesten var ubetydelig, men det var LOCKDOWN som var hele poenget. Samfunnsøkonomien ville raseres, og verden ville tigge etter løsninger fra WEF som egentlig har planlagt alt dette.Kampen mot dette har vært nytteløst, helt til plutselig den Amerikanske Presidenten gikk ut og sa at han skulle ta ned disse. Jeg har aldri likt Trump egentlig, men nå skulle han kjempe den samme kampen som meg, så hvorfor ikke kjempe den sammen??? Eneste forsvar WEF hadde mot denne mannen var sverting. De eide media, og de brukte media.Men den eneste grunnen til at jeg har slåss for dette, det har ikke noe med klima å gjøre, det har ingenting med COVID å gjøre, og det har heller ingen ting med Trump å gjøre…. Det handler om disse som ligger bak alt dette.DET HAR MED AT DU SKAL FÅ BEHOLDE FRIHETEN DIN, REGJERINGEN DIN, KONGEHUSET DITT, HANDLEFRIHETEN DIN OG RETTEN TIL Å TENKE SELVSTENDIG OG VÆRE ET FRITT MENNESKE.DET ER MENNESKER SOM ER VILLIG TIL Å GI DETTE BORT I BYTTE MOT ØKT PROFITT OG TOTAL MAKT!

Legg igjen en kommentar