Norge 07.01 2021

Monica “Rebekka” Meland

Mere tilkommer ang Meland….!

Siden de var snille med oss i jula så må de nå øke trykket. De begynner å få dårlig tid og det kan man se på kroppsspråket og hvordan de snakker. De fortsetter med sitt svadapreik og folk sluker det rått. Med god hjelp av media der de spiller på folks følelser fikk de opp antallet i denne perioden noe de nå grep fatt i og legger ut på høring en sak de allerede i høst hadde klart. Det sa jo Rebekka Meland i et intervju nå sist. Legg merke til hennes øyne og måte hun prater…akkurat som frimurere(mannen er jo frimurer). Dersom dette hva de kaller portforbud (og som kommer til å ligne ordlyden i Smittevernloven) får flertall på Stortinget(noe jeg trur) ja da har man bevis for at de er landsforrædere. De er i krig mot egen befolkning…men det skjønner fortsatt ikke hjernevaska nordmenn. Aldri i verden om jeg ville gått i krigen for å forsvare noen andre enn mine nærmeste og meg sjøl. Slik jeg ser det etter å ha prøvd å informere siste 3 år så er Norge LOST som land. Vi har vært under russisk herredømme siden 1940 og det takket være kommunistene på tinget. Det hele starta med Nygaardsvol og fortsatte med Einar(Jan) samt “skyggen”. GHB overtok på 70 tallet da hun ble headhunta til FN og endte opp i WHO. Samtidig i 70 åra skrev hun ST.meld 74 1979 der bærekraft ble det nye ordet blandt politikere. Mao tatt fra Agenda 21-30 som var påbegynt lenge før. Det neste var Brundtlandkommisjonen…Barcelonaavtale og tilnærmingsavtale til EU som jesuitten veskebæreren skrev om og kalte den EØS. Erna fulgte opp med hjelp av Sylvi Listhaug og Siv Jensen. Først Siv Jensen som la Finanstilsynet under EU. Satt på kottet sitt og ga f i valgkampen men dukka opp slik at hun hadde klart for avstemmingen like før ferien. Det ble vedtatt. Det neste var Migrasjonsavtalen der Sylvi var med Erna i des og fikk info om sluttdokumentet før underskrivelse. Fortalte de om denne avtalens innhold= Nope. Kun små notiser i kommunistblekkene om denne avtalen. Erna skrev på Høyre sin nettside at den ikke er bindende som da var en løgn. Jeg tok det opp på siden deres og etter flere innlegg så ble den tatt fra nettstedet. Desverre tok jeg ikke skjermdump av det som ble skrevet. Alle setninger starter med ADMIT så derav ingen tvil. Da Erna satt som kommunalminister ville hun jo endre § i Grunnloven. Det er jo ikke så rart at “Simone” ville det. Og hvordan trur du hun ble statsminister? På samme måte som GHB. HVEM ville ha GHB? Ikke engang folk innen hennes parti AP ville ha henne. Det jeg vil si er at begge valg ble rigget akkurat som i USA nå. Vel jeg kunne ha skrevet mer men det får rekke nå. Ha en fortsatt fin dag.

Legg igjen en kommentar