Situasjonsoppdatering, 5. januar 2021 – Kongressen vil forråde; patrioter må redde presidenten

Tirsdag 5. januar 2021

Situasjonsoppdatering, 5. januar 2021 – Kongressen vil forråde; patrioter må redde presidenten

Tirsdag 5. januar 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: kulturkriger , valgsvindel , Joe Biden , Liberty , Mike Pence , nasjonal sikkerhet , Situasjonsoppdatering , forrædere , forræderi , Trump , stemmebedrageri , Det hvite hus
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Bilde: Situasjonsoppdatering, 5. januar 2021 - Kongressen vil forråde; patrioter må redde presidenten

Natural News ) Hvis det ikke er noe mirakel, ser det ut som i morgen, den amerikanske kongressen og VP Mike Pence vil forråde Amerika og stenge alle innvendinger mot Biden-skifer av velgerne fra svingstater der massiv valgsvindel fant sted. I nyhetene i dag kom det frem at visepresident Mike Pence kanskje ikke var til stede i morgen, og ville bli erstattet av senator Charles Grassley, som ville overvåke åpningen og tellingen av valgstemmene. Det er fortsatt mange jokertegn og bevegelige brikker til showet som vil utspille seg i løpet av det neste døgnet.

Vi mener at den amerikanske kongressen ikke er i stand til å følge grunnloven. Over 90 prosent av kongressmedlemmene er forræderiske kriminelle som aktivt søker å installere KKP-dukken Joe Biden i Det hvite hus, selv om det betyr å ødelegge republikken i prosessen. Mot slutten av dagen i morgen vil vi sannsynligvis se Joe Biden bekreftet (80% sjanse) som valgt president.

Dette vil etterlate Amerika med bare fire gjenværende alternativer:

 1. Trumps juridiske team dropper en slags episke avklassifiserte dokumenter som endrer hele spillet, og viser kanskje at Biden jobber aktivt for KKP, eller ruller ut Jeffrey Epsteins filer som sannsynligvis innebærer et stort antall medlemmer av Kongressen.
 2. Trump påkaller Insurrection Act eller en lignende form for militær autoritet, og sannsynligvis erklærer valget som en handling av internasjonal krigføring og siterer nye bevis fra DNI Ratcliffes rapport.
 3. Vi folket reiser oss og arrangerer et væpnet forsvar av republikken ved å utføre massearrestasjoner av forræderiske kriminelle over hele landet, inkludert forræderiske guvernører, statssekretærer, lovgivere og korrupte rettsdommere.
 4. Guddommelig inngripen. Gud griper inn på en måte som ligner kapittel 14 i 2. Mosebok ut av Bibelen. Men med Amerika som nå faller ned i en brønn av abort, transgenderisme og demonisme, er det vanskelig å se hvordan Gud ville gi nåde over denne nasjonen.

Alle de andre alternativene vil forsvinne neste dag eller så når Kongressen forråder Amerika og stemmer for å akseptere den falske valget for Biden. SCOTUS-alternativet er ikke-handlingsbart, gitt at SCOTUS drives av en påstått globalistisk marionettpedofil ved navn Roberts, ifølge nylige bomber tweets fra Lin Wood .

Her er hva som er dekket i dagens Podcast for situasjonsoppdatering:

 • Kulturkriger i Amerika skildrer alle hvite menn som verdiløse, dumme, svake, udugelige dårer (mens kvinner redder verden).
 • Indy-medier har blitt infiltrert av CIAs psykologiske operasjonsmanipulatorer.
 • Trump er beleiret og må sannsynligvis reddes av folket, ikke omvendt.
 • Ryktet om at Det hvite hus skulle føre 1776-flagget, noe som kan være et kall til våpen.
 • Anslått 80 millioner skytevåpen ble solgt i USA bare i 2020. Våpen og ammunisjon overalt …
 • Pelosi, Pence, McCarthy og McConnell konspirerer for “bakromavtale” for å forråde nasjonen og stikke Trump i ryggen.
 • Corsi avslører hvorfor falske stemmer ikke kan “sertifiseres” av stater som selv er med på kriminell svindel. Statene er en del av konspirasjonen, og dermed må deres stemmer kastes.
 • Jenna Ellis foreslår at strategi for Pence å kreve at valgstemmer blir vurdert på nytt av statlige lovgivere.
 • Nord-Georgia amerikanske advokat trekker seg plutselig. Han dekket Fulton County. Hmmm …
 • Ivan Raiklin foreslår at McCarthy gjennomfører en parallell husstemme av statsdelegasjonen, og deretter sender en konkurrerende stemme tilbake til Pence (alt dette skjer etter at innvendinger er reist til Arizona). Pence kunne da bestemme hvilken stemme fra huset han ville godta.
 • Hvorfor VP Pence (eller muligens nå Grassley) kan sitere Ratcliffes utenlandsforstyrrelser som en grunn til å avvise falske valg.
 • Matt Gaetz avslører at den gamle GOP er død, og den nye GOP er Trumps parti. (Noen vennligst fortell de gamle GOP-gislene om dette, for ingen av dem har hørt det ennå …)
 • Charles Hugh Smith om livssyklusen til byråkratisk korrupsjon og hvorfor Amerikas regjering har overgått en kabal av forræderiske kriminelle hvis primære funksjon er å plyndre nasjonen innenfra.
 • Sen Loeffler sier nå plutselig at hun vil motsette seg de falske valgstemmene fra Georgia, men det tok henne for alltid å komme til dette punktet. Hun er ikke annet enn en plassholder og har ingen ånd for frihet eller frihet.
 • Gohmert avslører domstolene er så korrupte at det amerikanske folket ikke har noe annet valg enn å gå på gatene.
 • NY ruller ut “covid camps” til gjennom konservative til dødsleirer.
 • DC-ordfører sender nasjonalgarden for å prøve å blokkere Trump-støttespillere. Dette er den samme ordføreren som ikke gjorde noe da Antifa og BLM begikk voldshandlinger.
 • Trump betegner GOP som “overgivelse av caucus.” Og han har rett.
 • VP Pence sender ut en tweet som er en bekreftelse på at han ikke vil gjøre noe. Ryggløs feig.
 • Tidligere forsvarssekretærer advarer Trump om ikke å påberope seg militær autoritet … fordi de vet at han kommer til å gjøre det. Og han har rett til å gjøre det.
 • Senator Tom Cotton begår politisk selvmord ved å nekte å motsette seg falske valgstemmer og hevde at Kongressen ikke har makten til å skjelne slike ting … et krav som er absurd og dumt, gitt at grunnloven spesifikt gir Kongressen denne makten til å stemme på valgene. resultater. (En annen ryggløs feig.)
 • Kriminell forræder Raffensperger løy om stemmesedler i Georgia. (Ingen overraskelse.)
 • Korrupte politikere i Georgia bestemmer seg for å utsette og flytte høringen til mulig valgsvindel, fordi ingen har noe ønske om å se noen faktiske bevis på stemmesvindel. (Se ingen onde …)
 • Ny analyse finansiert av The Epoch Times viser 432 000 stemmer fjernet fra Trump bare i Pennsylvania … systematiske fradrag gjennom hele natten, alt gjort elektronisk, alt ulovlig. Massiv kriminell bedrageri, men domstolene sier at ingen i Amerika har status.
 • Brian Kilmeade fra Fox News sier ”ingen bevis” for valgfusk.
 • Mystiske cyberetterforskningsgrupper konkluderer med at amerikanere forbereder seg på krig og må gå i krig for å forsvare og gjenopprette republikken.
 • Patrick Byrne avslører oppdagelsen av en massiv svindelbedrift som involverer et trykkeri og en multistatlig konspirasjon for å fylle ut et stort antall stemmesedler for Biden, og deretter transportere dem til statene der de er nødvendige for å “vinne”.
 • Bokser fulle av falske stemmesedler som viser seg å inneholde en kvittering fra Kina, noe som indikerer at de også blir skrevet ut i Kina.
 • Lin Wood frigjør megabomber, og avslører at verden drives av en kabal av globalister som fanger politiske ledere i pedofili og barnemordfeller, alt dokumentert på video og brukt til å utpresse dem for livet.
 • Den samme ordningen brukes også i Big Tech, Hollywood og musikkindustrien. Hvis du ikke voldtekter et barn, blir du ikke promotert eller publisert.

Lytt til full podcast her:

Brighteon.com/e9228111-9b22-4511-b55f-c80f9579f75e

https://www.brighteon.com/embed/e9228111-9b22-4511-b55f-c80f9579f75e

En ny podcast om situasjonsoppdatering blir gitt ut hver morgen på denne kanalens URL:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Legg igjen en kommentar