Moderna Innrømmer: MRNA Jabs Er Et ‘Operativsystem’ Designet For Å Programmere Mennesker

5. Januar 2021

av Lance D Johnson

De eksperimentelle injeksjonene som blir rullet ut av Moderna og Pfizer er ikke noe som ligner tradisjonelle vaksiner. Disse mRNA-plattformene er et “operativsystem” designet for å programmere mennesker og gjøre cellene deres til effektive legemiddeltilførselssystemer.

Mrna Vaccine Dna

Moderna blir nå offentlig med de virkelige intensjonene bak mRNA-plattformen. MRNA-teknologiplattformen ligner på et operativsystem for datamaskiner, innrømmer selskapet.

Forskere forbereder en unik mRNA-sekvens som koder for et spesifikt protein. Når det er injisert i mennesker, blir dette programmet utført i individets kropp, på mobilnivå.

MRNA-plattformen er der Big Pharma smelter sammen med Big Tech og slaver menneskene til et kontrollerende system designet for å tjene på deres cellulære og biologiske funksjoner i uforutsigbar fremtid.

Moderna Innrømmer At Sunne Immunforsvar Er En Trussel Mot MRNA-Plattformen

Curevac Mrna vaksineprosess

https://www.brighteon.com/dbe76fed-a760-4a1a-9a0e-7ef2bde655da

Mens mRNA-plattformer blir live på menneskelige populasjoner, innrømmer Moderna at sunne menneskelige immunresponser faktisk kan ødelegge mRNA-sekvensene før de kommer inn i personens celler.

Immunsystemet kan angripe programmet og dets RNA-fragmenter, noe som kan føre til negative utfall som kan inkludere molekylære mangler, hormonelle mangler , osv.

Hvis proteinfoldingen forstyrres, kan det hende at proteinene aldri oppnår ønsket funksjonalitet, noe som fører til delvis utvikling av antigener som aldri gir målrettet immunitet mot coronavirus-piggproteiner.

Kroppen kan slå på sine egne celler i prosessen, forårsaker hyperinflammatoriske responser og autoimmune problemer som er forløperen til organsvikt og ulike sykdomsprosesser.

Under den såkalte pandemien var folkehelsetjenestemenn mamma på handlingene folk skulle ta for å få et sunt immunrespons mot infeksjon. Nå vet vi hvorfor disse folkehelsemyndighetene fortalte folk at de måtte vente på en vaksine for å gå tilbake til det normale.

Menneskene bak mRNA-eksperimentering av mennesker bygger psykologisk begrunnelse og vitenskapelig presedens for å erklære menneskets immunforsvar som ute av stand.

Deres første forsøk er dette: WHO Endrer definisjonen av ‘flokkimmunitet’, bokstavelig omskriving av hundrevis av år med vitenskapelig forståelse, bare for å presse vaksiner

På denne måten vil folk sende kroppene sine til de nyeste mRNA-programmene når de blir avhengige av den biologiske programvaren som er opprettet for dem.

Dette er en åpen dør mot transhumanisme , og millioner av mennesker kjøper seg inn i den.

Ved å kaste skam over menneskets immunforsvar, har legemiddelfirmaer også funnet den perfekte alibien for når eksperimentene deres forårsaker skade hos mennesker.

Det er ikke den injiserte teknologien som forårsaker allergiske reaksjoner, anfall, infertilitet og død, hevder legemiddelfirmaene …

Det er individets immunsystem som forårsaker all smerte og elendighet, krever de.

Legemiddelfirmaene vil kreve at mer nøye utformede mRNA-programmer og intervensjoner vil være nødvendig for å “perfeksjonere” mennesker.

De Nye MRNA-Vaksinene Er Avhengighetsprogrammer, Designet For Å Manipulere Og Slavebinde Menneskelige Biologiske Funksjoner

Moderna skryter av at “flere hundre forskere og ingeniører bare er fokusert på å fremme Modernas plattformteknologi.”

Disse forskerne prøver å “hacke” mennesker med bioinformasjon og gjøre befolkningen avhengig av teknologien. Moderna har til og med kalt mRNA-plattformen deres ‘Livets programvare’.

Moderna Mrna Operating System Software Of Life

Disse forskerne leter etter måter å hjelpe utenlandsk mRNA med å unngå immunoppdagelse. De eksperimenterer også med måter å lure cellens ribosomer til å behandle mRNA som om det var naturlig.

De planlegger også måter å instruere menneskecellene til å produsere kunstige proteiner på lang sikt.

Se Dr. Carrie Madej forklare hvordan denne nye vaksineplattformen kan endre måten vi lever, hvem vi er, hva vi er:

https://www.brighteon.com/embed/f9040036-5a8f-4168-bd95-1f033b4eee78

Moderna ble grunnlagt på suksessen med å bruke modifisert RNA til å omprogrammere funksjonen til en menneskelig stamcelle, og derfor modifisere den genetisk.

Ettersom disse “operativsystemene” til RNA er installert i menneskekropper, blir det enda tydeligere at legemiddelfirmaer ønsker å genetisk modifisere og eie humane proteiner mens de kontrollerer biologiske prosesser i generasjoner framover.

Både på et psykologisk og fysiologisk nivå blir mennesker stemplet som storfe når de underkaster seg disse mRNA-programmene.

Dette systemet er ikke medisin, det er heller ikke vaksinasjon . Dette systemet er fullstendig mobilmanipulering, ved hjelp av fremmede biologiske molekyler for å kode, dekode, regulere, endre uttrykk for og endre fysiologiske instruksjoner hos mennesker.FDA Innrømmer PCR-Tester Som Gir Falske Resultater, Og Forbereder Grunn For At Biden Skal ‘Knuse’ CasememiForrige InnleggHvordan Internet Of Bodies (IoB) Bokstavelig Talt Vil Koble Deg Til InternettNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Dr. Kary Mullis, oppfinner av PCR-teknikken

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Hvordan PCR Misbrukes Ved Å Oppdage De Antatte Tilfellene Av Sars-Cov-2

HAFHAF6. Januar 2021

Hvordan kroppens internett (iob) bokstavelig talt vil koble deg til internett

STOREBRORSTYREINTERNETT AV TINGTRANSHUMANISME

Hvordan Internet Of Bodies (IoB) Bokstavelig Talt Vil Koble Deg Til Internett

HAFHAF5. Januar 2021

Casedemic Not Pandemic

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

FDA Innrømmer PCR-Tester Som Gir Falske Resultater, Og Forbereder Grunn For At Biden Skal ‘Knuse’ Casememi

HAFHAF5. Januar 2021

Sykehus ikke overveldet

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Nok En Lockdown Og … Legene Danser Igjen! (Opptak Av TOM Sykehus)

HAFHAF5. Januar 2021

Legg igjen en kommentar