Her Er Noen Overskrifter Fra Ekspertene Og Vitenskapelige Studier:

1. Eksperter samlet tre datasett med tjenestemenn fra delstatene Massachusetts, New York og Nevada som konkluderte: ” Opptil 90% av menneskene som testet positive, hadde ikke virus .”

2. Wadworth Center, et laboratorium i New York State, analyserte resultatene av juli-testene sine på forespørsel fra NYT: 794 positive tester med en Ct på ​​40:

“Med en Ct-terskel på 35, vil omtrent halvparten av disse PCR-testene ikke lenger betraktes som positive,” sa NYT. “ Og rundt 70% vil ikke lenger bli ansett som positive med et Ct på ​​30! 

3. En lagmannsrett i Portugal har avgjort at PCR-prosessen ikke er en pålitelig test for Sars-Cov-2 , og derfor er enhver tvangs karantene basert på disse testresultatene ulovlig .

4. En ny studie fra Infectious Diseases Society of America , fant at ved 25 sykluser av amplifikasjon er 70% av PCR-testene “positive” ikke “tilfeller” siden viruset ikke kan dyrkes, det er dødt. Og innen 35: 97% av positive er ikke-kliniske [falske positive].

5. PCR tester ikke for sykdom, det tester for et spesifikt RNA-mønster, og dette er nøkkelpunktet. Når du setter den opp til 25, er 70% av de positive resultatene egentlig ikke “positive” i noen klinisk forstand, siden det ikke kan gjøre deg eller noen andre syke .

Oppfinner av PCR-teknikken, Dr. Kary Mullis: ” PCR kan ikke brukes til å oppdage virus .”

Så Oppsummert, Med Hensyn Til Vår Nåværende ” Casedemic “, Indikerer Positive Tester Slik De Telles I Dag Ikke Et “Tilfelle” Av Noe. De Indikerer At Viralt RNA Ble Funnet I En Nesepinne.

Det kan være nok å gjøre deg syk, men ifølge New York Times og deres eksperter, sannsynligvis ikke.

Og absolutt ikke tilstrekkelig replikering av viruset for å gjøre noen andre syke. Men du vil uansett bli sendt hjem i ti dager, selv om du aldri har sniff.

Og Dette Er Antallet Media Pustet Ut Rapporterer … Og Er Vant Til Å Frykteligere Maskemandater Og Lockdowns Landsdekkende …

Gates Casedemic Not Pandemic

I oktober avslørte vi først hvordan PCR-tester har villedet tjenestemenn over hele verden til vanvittig autoritative reaksjoner.

Som PJMedias Stacey Lennox skrev , er “casedemic” det forhøyede antallet tilfeller vi ser landsdekkende på grunn av en feil i PCR-testen .

Selv Anthony Fauci kalte det en “dødelig feil “.

Antallet ganger prøven blir forsterket, også kalt syklusterskelen (Ct), er for høy.

Den identifiserer mennesker som ikke har en viral belastning som kan gjøre dem syke eller overføre sykdommen til noen andre som positive for COVID-19.

New York Times rapporterte om denne feilen 29. august og sa at i prøvene de gjennomgikk fra tre stater der laboratorier bruker en Ct på ​​37-40, er opptil 90% av testene i det vesentlige falske positive.

Ekspertene i den artikkelen sa at en Ct på ​​rundt 30 ville være mer hensiktsmessig for å indikere at noen kunne være smittsom – de som kontaktsporing ville være fornuftig for.

Bare noen få dager tidligere hadde CDC oppdatert sine retningslinjer for å motvirke testing for asymptomatiske individer.

Det kan bare antas at begrunnelsen for dette var at noen ærlige byråkrater fant ut at testingen var unødvendig sensitiv. Han eller hun er sannsynligvis blitt degradert.

Denne endringen ble innledet av en juli-oppdatering som motet fra omprøving for pasienter som hadde kommet seg. Begrunnelsen for oppdateringen var at viral rusk kunne påvises ved hjelp av PCR-testen i 90 dager etter utvinning.

Det samme ville være tilfelle i en periode hvis et individ hadde en effektiv immunrespons og aldri ble syk.

Eksisterende immunitet mot eksponering for andre koronavirus er godt dokumentert. Dette er mange av dine “asymptomatiske” tilfeller.

Imidlertid, på grunn av politisk press og bedriftens mediespann, ble den nye veiledningen om testing skrotet, og testing for asymptomatiske individer anbefales nå igjen.

Leger mottar ikke Ct-informasjonen fra laboratoriene for å gjøre en diagnostisk vurdering.

Verken CDC eller FDA har lagt ut retningslinjer for en nøyaktig Ct for å diagnostisere en smittsom sykdom nøyaktig.

Derfor er vår nåværende ” casedemic .” Positive tester slik de telles i dag, indikerer ikke noe ”tilfelle” av noe. De indikerer at viralt RNA ble funnet i en nesepinne.

Det kan være nok å gjøre deg syk, men ifølge New York Times og deres eksperter, sannsynligvis ikke. Og absolutt ikke tilstrekkelig replikering av viruset for å gjøre noen andre syke.

Men du vil uansett bli sendt hjem i ti dager, selv om du aldri har sniff. Og dette er antallet media andpusten rapporterer.

En måned senere forklarte Dr. Pascal Sacré i detalj hvordan all aktuell propaganda på COVID-19-pandemien er basert på en antagelse som anses å være åpenbar, sann og ikke lenger sett i tvil: Positiv RT-PCR-test betyr å være syk med COVID.

Denne antagelsen er misvisende. Svært få mennesker, inkludert leger, forstår hvordan en PCR-test fungerer.

I midten av november innrømmet ingen ringere enn han som ikke skulle avhøres – Dr. Anthony Fauci – at PCR-testens høye Ct er misvisende :

“Det som nå utvikler seg til litt av en standard,” sa Fauci, er at “hvis du får en syklusterskel på 35 eller mer … er sjansen for at den blir replikeringssikker, liten.”

“Det er veldig frustrerende for pasientene så vel som for legene,” fortsatte han, når “noen kommer inn, og de gjentar sin PCR, og det er som [en] 37 syklusterskel, men du kan nesten aldri dyrke virus fra en 37 terskelsyklus. ”

Så jeg tror at hvis noen kommer inn med 37, 38, til og med 36, må du si, du vet, det er bare døde nukleotider, punktum. 

Så hvis noen reiser denne diskusjonen som en “konspirasjon”, henvis dem til Dr.Fauci.

Som svar på dette og den faktiske ”vitenskapen” bestemte Floridas helsedepartement (og ble undertegnet av Floridas republikanske guvernør Ron deSantis) at en stat for første gang i pandemiens historie vil kreve at alle laboratorier i staten rapporterer det kritiske “syklusgrensen” -nivået for hver COVID-19-test de utfører.

Alt Dette Fører Oss Til Dagens Kunngjøring Fra FDA

Den amerikanske mat- og medikamentadministrasjonen (FDA) varsler pasienter og helsepersonell om risikoen for falske resultater … med den kurative SARS-Cov-2-testen.

Og hvorfor betyr dette noe?

Vel, det er enkelt – slik kan etableringen vise Joe Bidens plan er å mirakuløst redde verden.

Vi forklarte den ” falske redningsplanen” i oktober.

Den Falske Redningen

Biden vil utstede nasjonale standarder, som plexiglassbarrierer i restauranter han snakket om under debatten, og presse guvernører til å implementere maskemandater ved å bruke den føderale regjeringens økonomiske innflytelse (MERKNAD: hans 100-dagers maskebærende ‘mandat ‘ er allerede i spill) .

Noen hack på CDC eller FDA vil utstede ny veiledning som senker Ct laboratoriene bruker, og saker vil magisk begynne å falle.

I virkeligheten vil endringen bare eliminere falske positive, men de fleste amerikanere vet ikke det.

Gode ​​gamle onkel Joe vil være helten, selv om det er dypstatlige aktører i helsebyråkratiene som ikke vil løse et problem med å teste de har vært klar over i flere måneder. TDS er en pokker av et stoff.

Les også om emnet: Hvordan de vil falske suksessen med vaksinen COVID-19

Så, her har du det folkens … Først Fauci, deretter WHO, nå FDA alle innrømmer at det er malarkey i PCR-testene, men har – til nå, ikke gjort noe med det … som tillater den daglige fryktstankingen av skyhøye “tilfeller” for å gjøre det mest mulig vridd 1984-esque kontroller.

Alt som trengs nå er at en av disse vurderte gruppene bestemmer seg for å kutte Ct for en “positiv” PCR-test for å si 15x eller 20x, og plutselig blir vi reddet fra “Dark Winter” da Bidens plan kutter den positive saken dramatisk. … vi er frelst.

Som en side forklarer dette også tydelig forsvinningen av “influensa” i løpet av denne sesongen, da overflod av høye Ct PCR-tester antatt å peke på en økning i COVID ikke er noe av det slaget.

Influensa tilfeller covid

Lær mer her: Forsker må skjule identitet for å dukke opp i luften og fortelle sannheten om COVID-19: Nesten ingen tilfeller av vanlig influensa på sykehus – alle utpekt Covid

Som Stephen Lendman bemerket tidligere , hevdet at “låsing stoppet influensa i sporene, (utbrudd) styrket (ting) med 98% i USA” ignorerte at det som kalles COVID bare er sesonginfluensa kombinert med falske positive (ekstremt høye Ct) fra PCR. -Tester .

Og av den grunn passerer den store 2020 forsvinnende influensa stort sett under massemedienes radar.

Medieformidlet massesvindel og repetisjonskraft får folk flest til å tro og etter å ha “drept influensaen”, vil de nå gjøre det samme med COVID … og hvis det er tillatt av våre spillere, vil vi alle gå tilbake til den nye normen de ønsker.Nok En Lockdown Og … Legene Danser Igjen! (Opptak Av TOM Sykehus)Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

Sykehus ikke overveldet

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Nok En Lockdown Og … Legene Danser Igjen! (Opptak Av TOM Sykehus)

HAFHAF5. Januar 2021

Us Govt betalt over $ 57 millioner for vaksineskader i 2020

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Amerikanske Myndigheter Betalte Over 1 Milliard Dollar For Vaksineskader De Siste 5 Årene

HAFHAF5. Januar 2021

Sonia Acevedo helsearbeider

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Portugisisk Helsearbeider, 41, Dør Plutselig To Dager Etter At Han Fikk Pfizer Covid-Vaksine

HAFHAF4. Januar 2021

Statistikere låser seg ikke fordi de tvinger folk til å samles på færre steder

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Statistiker: Låsing Virker Ikke Fordi De Tvinger Folk Til Å Samles På Færre Steder

HAFHAF4. Januar 2021

Legg igjen en kommentar